5 Διακοσμητικά Λάθη που Όλοι Κάνουμε στο Πρώτο μας Σπίτι!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

5 Διακοσμητικά Λάθη που Όλοι Κάνουμε στο Πρώτο μας Σπίτι!

Η χαρά της μετακόμισης στο πρώτο σπιτικό όπου θα μείνει κανείς μόνος του είναι μεγάλη. Αλλά όσο διασκεδαστική και να είναι η διακόσμηση ενός τέτοιου χώρου τόσο εύκολο είναι να κάνετε και λάθη.

Για να δείτε ότι όλοι κάνουν λάθη όταν διακοσμούν το πρώτο τους σπιτικό, σας έχουμε τις πραγματικές ιστορίες διακοσμητών που μοιράζονται τα διακοσμητικά λάθη που έκαναν οι ίδιοι όταν μετακόμισαν στο πρώτο τους σπίτι.

Δεν έχετε οραματιστεί όλο το σπίτι «Ένα κοινό λάθος που βλέπω πολλές φορές σε «πρώτα σπίτια» είναι ότι οι άνθρωποι δεν έχουν σκεφτεί πως θα ήθελαν να δείχνει όλο τους το σπίτι σφαιρικά. Δεν σκέφτονται πως θα μπορούσε το ένα δωμάτιο να συνδέεται με το άλλο και διακοσμούν τον κάθε χώρο ξεχωριστά. Έτσι δεν υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα στα δωμάτια», λέει η διακοσμήτρια Paloma Contreras.

διακοσμητικά λάθη

Πρέπει πριν ξεκινήσετε τη διακόσμηση να την έχετε οραματιστεί.

Διακόσμηση: Δεν Φαντάζεστε Ποια Είναι η Απόλυτη Τάση του Χειμώνα

Διακοσμείτε βιαστικά «Από πού να ξεκινήσω; Προσωπικά βιάστηκα πολύ να διακοσμήσω το πρώτο μου σπίτι σε μια προσπάθεια να το δω πολύ γρήγορα έτοιμα. Έτσι αγόρασα πράγματα που υπό άλλες συνθήκες μπορεί και να μην αγόραζα», λέει η Shea McGee.

Δεν τεστάρετε τα χρώματα «Όταν πρωτοέβαψα το πρώτο μου σπίτι πήρα μια μπογιά και άρχισα να βάφω αμέσως χωρίς να κάνω πρώτα ένα τεστ σε μια γωνιά του τοίχου και να δω αν όντως μου αρέσει το χρώμα πάνω στον τοίχο. Τελικά δεν μου άρεσε και έπρεπε να το αλλάξω όλο από την αρχή», λέει η Niki Brantmark.

διακοσμητικά λάθη

Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Ψωνίζετε μόνο από ένα κατάστημα «Ένα κοινό λάθος είναι ότι πολλοί άνθρωποι όταν ψωνίζουν για το πρώτο τους σπίτι τα παίρνουν όλα από ένα μόνο κατάστημα. Έτσι το σπίτι τους ακολουθεί την αισθητική του εκάστοτε καταστήματος και δεν υπάρχει ποικιλία και ενδιαφέρον», λέει η Jenny Norris.

διακοσμητικά λάθη

Μην ψωνίζετε τα πάντα από ένα μόνο κατάστημα.

Άνετο και Γοητευτικό Σπίτι με Έμπνευση από τη Γαλλική Διακόσμηση

Διακοσμείτε τον χώρο που θα θέλατε να έχετε «Ένα μάθημα που πήρα από την διακόσμηση του πρώτου μου σπιτιού είναι: Ψωνίζετε πάντα για τον χώρο που έχετε και όχι γι’αυτόν που θα θέλατε να είχατε. Προσωπικά όταν διακοσμούσα το πρώτο μου σπίτι αγόραζα μια λάμπα ή ένα χαλί που μου άρεσαν πολύ και τελικά διαπίστωνα ότι δεν ταίριαζαν με τη διακόσμηση του σπιτιού μου», λέει ο Robert Leleux.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα 8 πιο Συνηθισμένα Λάθη που Γίνονται στη Διακόσμηση

.

Αποφύγετε αυτά τα λάθη και διακοσμήστε το σπίτι σας με κομψότητα και στιλ.

Δεκαετία του 70: Ίσως και η Χειρότερη Διακόσμηση που Έχουμε Δει!

.

Την δεκαετία του 70 η διακόσμηση δεν είχε ξεπεράσει μερικές "εφηβικές" συνήθειες που την έκαναν υπερβολική και κιτς. Δείτε ποιες ήταν αυτές.

5 Διακοσμητικές Τάσεις στα Έπιπλα που θα μας Απασχολήσουν το 2019

.

Αυτές τις τάσεις θα τις δούμε σε αρκετά έπιπλα μέσα στο 2019.

Τα 4 Χειρότερα Σπίτια στην Ιστορία της Διακόσμησης

.

Αυτά είναι τα σπίτια που έχουν κάνει πολλούς διακοσμητές να σκίσουν τα πτυχία τους και να μεταναστεύσουν στα πέρατα του κόσμου. Τόσο άσχημα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κουζίνες
9 Απίστευτα Μοντέρνες Κουζίνες που θα σας Αφήσουν με το Στόμα Ανοιχτό!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Tips για να Κάνετε το Σπίτι σας πιο Στιλάτο και Μοντέρνο!