«Πώς θα Καλύψω τη Συρόμενη Πόρτα στο Σαλόνι μου;»

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Πώς θα Καλύψω τη Συρόμενη Πόρτα στο Σαλόνι μου;»

Η Μαρία Φαναρτζή από το Γουδί έχει ενοικιάσει ένα σχετικά παλιό σπίτι. Το ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού ενώνεται με το σαλόνι με μία συρόμενη πόρτα. Αυτό που θέλει να μάθει είναι, «Πώς θα καλύψω τη συρόμενη πόρτα στο σαλόνι μου;»

Καταρχάς υπάρχουν δύο διαφορετικές μέθοδοι για να κρύψετε την συρόμενη πόρτα όσοι έχετε μία τέτοια στο σαλόνι σας. Αν η πόρτα δε χρειάζεται να ανοίγει και μπορείτε να μπείτε και από αλλού στο δωμάτιο με το οποίο συνδέεται το σαλόνι είναι δυνατόν να κάνετε πάρα πολλά πράγματα.

Βάλτε ράφια στην πόρτα Κλείστε μια και καλή την πόρτα και βάλτε γυάλινα ράφια ή ράφια στο χρώμα της πόρτας σας. Έπειτα διακοσμήστε τα με διάφορα αντικείμενα τις επιλογής σας.

Πράγματα που δεν Έχετε Σκεφτεί και Μπορείτε να Αποθηκεύσετε Πίσω από μια Πόρτα

Κάντε το βιβλιοθήκη Δημιουργήστε μία όμορφη βιβλιοθήκη και γεμίστε την με τα αγαπημένα σας βιβλία. Αυτός είναι ένας τρόπος να εκμεταλλευτείτε δημιουργικά το συγκεκριμένο σημείο με αναμνηστικά βιβλία και αντικείμενα που σας κάνουν να θυμάστε όλα όσα έχετε ζήσει. Μετά από λίγο καιρό θα ξεχάσετε εντελώς την ύπαρξη της συρόμενης πόρτας.

Πώς να οργανώσετε μια βιβλιοθήκη στο σπίτι

Αν από την άλλη μεριά, η συρόμενη πόρτα σας πρέπει να ανοίγει μιας και δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μπαίνετε στο δωμάτιο παρά μόνο μέσω του σαλονιού, τότε οι επιλογές που έχετε είναι επίσης αρκετές.

Βάλτε μία ταπετσαρία Διαλέξτε μία όμορφη ταπετσαρία και καλύψτε με αυτήν την πόρτα. Με αυτόν τον τρόπο θα ομορφύνετε πολύ το χώρο σας και θα κρύψετε και την «προβληματική» περιοχή του σαλονιού σας.

5 Βήματα για να Ανανεώσετε το Καθιστικό σας Χωρίς Κόπο και Κόστος

Βάλτε ένα παραβάν ή ένα πάνελ Μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση αλλά ένα παραβάν ή ένα πάνελ θα έκρυβε πολύ καλά την πόρτα. Βρείτε ένα όμορφο παραβάν και τοποθετήστε το μπροστά από την πόρτα. Κάντε κάτι ανάλογο με ένα πάνελ - είτε σκέτο είτε με κάποια σχέδια της επιλογής σας - κρύβοντας το σημείο που χαλάει την αισθητική σας. Καλό είναι σε αυτή την περίπτωση να βάλετε το πάνελ σε απόσταση ενός μέτρου από την πόρτα, δημιουργώντας δηλαδή ένα είδος προθαλάμου, έτσι ώστε να μπορείτε άνετα να μπαίνετε και να βγαίνετε από το δωμάτιο.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε Ανανέωση σε Κάθε Χώρο Χωρίς να Ξοδέψετε Ευρώ

.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και δώστε νέα ζωή σε κάθε χώρο του σπιτιού σας χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

Μικρό Δωμάτιο: Τα Tips που θα το Μεγαλώσουν

.

Οποιοδήποτε μικρό δωμάτιο του σπιτιού σας, όπως και τα μικρά παιδιά, πρέπει να το δείτε με τρυφερότητα και εκείνο θα σας το ανταποδώσει.

«Τι Μπορώ να Κάνω για να Γίνει το Σκοτεινό Σαλόνι μου Φωτεινότερο;»

.

H Ειρήνη Ψαράκη θα ήθελε να μάθει πώς μπορεί να φωτίσει το σκοτεινό σαλόνι της. Το δωμάτιο έχει σαν βάση το σκούρο γκρι και η φίλη μας δεν ξέρει τι να κάνει και ποια χρώματα να χρησιμοποιήσει.

Αλλάξτε Μόνοι σας τα Πόμολα

.

Οι περισσότεροι δεν τους δίνουν μεγάλη σημασία, αλλά τα πόμολα είναι αυτά που θα αλλάξουν με μία κίνηση την εικόνα της πόρτας σας. Ορίστε πως θα κάνετε μόνοι σας αυτήν την επέμβαση.

«Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να διακοσμήσω τον τοίχο που έχω την τηλεόραση;»

.

Δείτε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τον τοίχο στον οποίο έχετε τοποθετήσει την τηλεόρασή σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

home tour
Σας Έχουμε Δείξει πολλά Home Tours Αλλά Αυτό θα σας Πάρει τα Μυαλά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Επιλέξετε το Σωστό Χρώμα για τον Καναπέ σας