Όλα Όσα Μπορείτε να Αποθηκεύσετε Πίσω από μια Πόρτα!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Όλα Όσα Μπορείτε να Αποθηκεύσετε Πίσω από μια Πόρτα!

Η έλλειψη χώρου είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους περισσότερους από εμάς. Οι περισσότερες νοικοκυρές έχουν πρόβλημα με τον χώρο για αυτό (αν και εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα) καλό θα ήταν να μην αφήνετε καμία επιφάνεια ανεκμετάλλευτη!

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα πράγματα μπορείτε να αποθηκεύσετε πίσω από μια πόρτα; Και η αλήθεια είναι πως κάθε σπίτι έχει αρκετές πόρτες. Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες και βάλτε τη δική σας φαντασία να δουλέψει.

Μπαχαρικά Στις πόρτες των ντουλαπιών της κουζίνας μπορείτε άνετα να αποθηκεύσετε μπαχαρικά, βότανα και οτιδήποτε άλλο φαγώσιμο που δεν χρειάζεται ψυγείο. Έτσι θα εξοικονομήσετε πολύ χώρο στην κουζίνα, που είναι από τους πρώτους χώρους του σπιτιού που γεμίζουν με ακαταστασία.

9 Πράγματα που δεν Πιστεύατε οτι Χρειάζεστε στην Κουζίνα σας

Βάλτε τα μπαχαρικά σας πίσω από την πόρτα της ντουλάπας της κουζίνας για εξοικονόμηση χώρου.

Βάλτε τα μπαχαρικά σας πίσω από την πόρτα της ντουλάπας της κουζίνας για εξοικονόμηση χώρου.

Χαρτικά Αν έχετε κάποια ντουλάπα στο δωμάτιό σας ή στο γραφείο σας μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να βάλετε εκεί χαρτικά, είδη περιτυλίγματος και άλλα είδη γραφείου που έχετε σκόρπια στο δωμάτιο και απλά το γεμίζουν με ακαταστασία.

Διακοσμητική Απορία: Που Γίνεται η Αποθήκευση στη Μίνιμαλ Διακόσμηση;

Μην αφήνετα τα χαρτικά και τα είδη περιτυλίγματος δώρων να καταπιάνουν χώρο στη ντουλάπα σας. Φτιάξτε ραφάκια και ράγες και βάλτε τα στην πόρτα της ντουλάπας.

Μην αφήνετε τα χαρτικά και τα είδη περιτυλίγματος δώρων να πιάνουν χώρο στη ντουλάπα σας. Φτιάξτε ραφάκια και ράγες και βάλτε τα στην πόρτα της.

Αξεσουάρ Αν αναρωτιόσασταν μέχρι τώρα πού στο καλό να βάλετε όλες τις ζώνες, τα κοκαλάκια, τις κορδέλες και τα φουλάρια σας, τότε η πόρτα της ντουλάπας είναι το πιο κατάλληλο μέρος. Πέρα από το ότι θα γλυτώσετε πολύ χώρο, θα σας διευκολύνει και με την επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ κάθε φορά που ντύνεστε. Οι περισσότερες γυναίκες κρύβουν τα αξεσουάρ μέσα σε τσάντες, συρτάρια και ντουλάπια και έτσι όταν ετοιμάζονται πολλές φορές ξεχνάνε ακόμα και την ύπαρξή τους. Βάλτε τα λοιπόν στην πόρτα της ντουλάπας για να τα βλέπετε και να τα φοράτε συχνότερα.

10 Ιδέες για να Οργανώσετε τα Παπούτσια και τα Αξεσουάρ σας

Συγκεντρώστε όλα τα κοκαλάκια, τις κορδέλες και τις στέκες την κορούλας σας και βάλτε τα πίσω από την πόρτα της ντουλάπας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τα δικά σας αξεσουάρ.

Συγκεντρώστε όλα τα κοκαλάκια, τις κορδέλες και τις στέκες την κορούλας σας και βάλτε τα πίσω από την πόρτα της ντουλάπας. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τα δικά σας αξεσουάρ.

Κοσμήματα Το ίδιο που ισχύει με τα αξεσουάρ ισχύει και με τα κοσμήματα. Προσθέστε στις πόρτες της ντουλάπας ή της κρεβατοκάμαρας μερικές ράγες και πιαστράκια και κρεμάστε εκεί τα κοσμήματά σας. Θα ενθουσιαστείτε με τη χρησιμότητα αυτού του αποθηκευτικού τρικ.

Τα κοσμήματα είναι ωραία ακόμα και αν φαίνονται οπότε μπορείτε να τα βάλετε στην κανονική πόρτα του δωματίου σας από τη μέσα μεριά!

Τα κοσμήματα είναι ωραία ακόμα και αν φαίνονται οπότε μπορείτε να τα βάλετε από τη μέσα μεριά στην κανονική πόρτα του δωματίου σας.

Έξτρα πράγματα Οτιδήποτε έχετε σε περίσσευμα και δεν το χρειάζεστε άμεσα (είτε είναι ένα δεύτερο σαμπουάν είτε μια οδοντόκρεμα) βάλτε το σε ράφια στην πόρτα της τουαλέτας ή ενός ντουλαπιού. Θα εξοικονομήσετε πάρα πολύ χώρο.

Όλα τα έξτρα απορρυπαντικά και προιόντα ομορφιάς ή καθαρισμού μπορούν να μπούνε στο πίσω μέρος μιας πόρτας.

Όλα τα έξτρα απορρυπαντικά και προιόντα ομορφιάς ή καθαρισμού μπορούν να μπουν στο πίσω μέρος μιας πόρτας.

Καλλυντικά Αντί να γεμίζετε ένα σωρό νεσεσέρ με καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς, γιατί να μην εκμεταλλευτείτε την πόρτα του μπάνιου σας ως αποθηκευτικό χώρο; Κρεμάστε εκεί μια κρεμάστρα και στερεώστε σε αυτήν ένα μεγάλο νεσεσέρ με πολλές θήκες. Όταν έχετε καλεσμένους απλά βγάζετε τη κρεμάστρα και τοποθετείτε στη θέση της ένα όμορφο πινακάκι.

Δείτε πόσο εξυπηρετικό είναι αυτό το κατακόρυφο νεσεσέρ. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα καλλυντικά σας και να τα αξιοποιείτε κατάλληλα.

Δείτε πόσο εξυπηρετικό είναι αυτό το κατακόρυφο νεσεσέρ. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να βλέπετε όλα τα καλλυντικά σας και να τα αξιοποιείτε κατάλληλα.

Βιβλία Μια πόρτα μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί ως μίνι βιβλιοθήκη. Ακόμα και στο παιδικό δωμάτιο μπορείτε να προσθέσετε στις πόρτες ραφάκια και να βάλετε εκεί τα παραμύθια του παιδιού σας.

Προσθέστε ραφάκια στην πόρτα του παιδικού δωματίου και βάλτε εκεί όλα τα παραμύθια του παιδιού σας.

Προσθέστε ραφάκια στην πόρτα του παιδικού δωματίου και βάλτε εκεί όλα τα παραμύθια του παιδιού σας.

Όλα τα μικροαντικείμενα που έχετε στο μπάνιο σας Αν το μπάνιο σας είναι πολύ μικρό και δεν έχετε χώρο ούτε για τα βασικά τότε η επιφάνεια πίσω από την πόρτα του μπάνιου μπορεί να γεμίσει με όλα όσα θέλετε να έχετε σε αυτόν τον χώρο αλλά δεν μπορείτε. Σφουγγάρια, χαρτικά, καλλυντικά, πετσέτες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

thehomeissue_porta

Η πόρτα του μπάνιου είναι ιδανική για την αποθήκευση των μικροπραγμάτων.

Όπως είδατε λύσεις υπάρχουν αρκεί να οργανωθείτε σωστά και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να δείτε ποιες επιφάνειες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο σπίτι ώστε να γλυτώσετε χώρο χωρίς να επιβαρύνετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πού να Αποθηκεύσετε τα Παιχνίδια σε Ένα Μικρό Παιδικό Δωμάτιο

.

Δείτε 3 ιδανικά σημεία για να αποθηκεύετε τα παιχνίδια του παιδιού σας όταν δεν υπάρχει αρκετός χώρος μέσα στο δωμάτιο.

Μικρή Κουζίνα: Έξυπνες Λύσεις για να Κερδίσετε Χώρο

.

Υπάρχουν ιδέες διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τις μικρές κουζίνες σας σε όμορφους, λειτουργικούς χώρους. Δείτε μερικές από αυτές.

Ανανεώστε τα Ντουλάπια της Κουζίνας με Αυτές τις 4 Υπέροχες Ιδέες!

.

4 οικονομικές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

DIY για Γυναίκες! Οργανώστε τα Καλλυντικά σας με αυτόν τον Φανταστικό Τρόπο

.

Δείτε ένα πανεύκολο diy για να οργανώσετε τα καλλυντικά σας με τον καλύτερο τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

υγρασία
Εξαφανίστε την Υγρασία από την Ντουλάπα σας με Αυτό το Απλό Κόλπο!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Επιλέξετε Εύκολα τα Κατάλληλα Έπιπλα για το Καθιστικό σας