Πώς να οργανώσετε μια βιβλιοθήκη στο σπίτι

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Πώς να οργανώσετε μια βιβλιοθήκη στο σπίτι

Πάρτε ιδέες για να δημιουργήσετε μια πρακτική βιβλιοθήκη και κυρίως για να βάλετε τάξη στις στοίβες βιβλίων που δημιουργούνται εδώ και εκεί μέσα σε όλο το σπίτι.

Από την άλλη, οι περισσότεροι δεν έχουμε την πολυτέλεια ενός δωματίου-βιβλιοθήκης. Επειδή όμως το καλό γούστο και οι πρακτικές ιδέες στα δύσκολα φαίνονται, βρείτε τη δική σας τέλεια λύση και χτίστε τη βιβλιοθήκη σας τόμο τόμο. Καλή ανάγνωση.

Αν το δωμάτιο στο οποίο θέλετε να τοποθετήσετε τη βιβλιοθήκη σας δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε όλο το πλάτος και το ύψος ενός τοίχου. Στα καταστήματα θα βρείτε μεμονωμένα ράφια και κομμάτια που συνδέονται ανάλογα με τις ανάγκες σας, για να φτιάξετε τη δική σας βιβλιοθήκη στα μέτρα σας.

fterge

Αν έχετε τον χώρο, μια custom made σύνθεση μπορεί να φιλοξενεί και το γραφείο σας.

Οι εντοιχισμένες βιβλιοθήκες δείχνουν πολύ κομψές. Αν, πάλι, στο σπίτι  δεν είχατε προβλέψει μια τέτοια σύνθεση, μπορείτε εφόσον σας περισσεύει μια εντοιχισμένη ντουλάπα να τις αφαιρέσετε τα φύλλα και να τοποθετήσετε στη θέση τους πόρτες με τζάμια και να διαμορφώσετε το εσωτερικό με ράφια.

Μια γωνία που δεν χρησιμοποιείται πολύ μπορεί να αξιοποιηθεί τοποθετώντας ράφια επάνω στους τοίχους της γωνίας, στο ύψος που σας εξυπηρετεί. Φροντίστε ωστόσο να είναι και από τις δύο πλευρές στο ίδιο ύψος, ώστε να δείχνουν ενίαια.
Εκτός από την πρακτικότητα, με αυτή τη λύση θα δώσετε αξία σε ένα σημείο του σπιτιού που μέχρι τώρα παρέμενε ανεκμετάλλευτο.

Δεν χρειάζεστε και τραπεζάκι τηλεόρασης και βιβλιοθήκη. Στην ίδια σύνθεση μπορείτε να τα έχετε όλα. Απλά επιλέξτε μια βιβλιοθήκη που θα στερεώνεται καλά στον τοίχο και θα έχει ένα μεγάλο χώρο στη μέση για να τοποθετηθεί η τηλεόραση. Καλό είναι κάτω από το ράφι της τηλεόρασης να υπάρχουν επιπλέον ράφια για το DVD player ή οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα συνδέεται με την τηλεόρασή σας, ενώ φροντίστε να υπάρχει η δυνατότητα κάποια τρύπας ή εξοχής, από όπου θα περνάνε τα καλώδια των συσκευών προς τις πρίζες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Μέλλον της Τηλεόρασης Είναι Ήδη Εδώ!

.

Ζήστε νέες, μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες βάζοντας αυτήν την τηλεόραση στο σπίτι σας.

Η Μόδα στη Διακόσμηση των Ραφιών του Σπιτιού!

.

Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές ιδέες για να διακοσμήσετε τα ράφια στο σπίτι σας.

Οι πιο Όμορφοι Τρόποι για να Διακοσμήσετε τον Χώρο Γύρω από την Τηλεόραση

.

Κάντε την τηλεόραση κομμάτι της διακόσμησης του σαλονιού σας.

Πώς να Τοποθετήσετε Σωστά την Τηλεόραση στο Καθιστικό σας

.

Διαβάστε μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να βάλετε την τηλεόραση στο σωστό σημείο του καθιστικού.

Ιδέες για να Οργανώσετε το Καθιστικό σας Χωρίς να Είναι στο Επίκεντρο η Τηλεόραση

.

Οργανώστε το καθιστικό σας χωρίς τηλεόραση και απολαύστε την παρέα των αγαπημένων σας ανθρώπων.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η γεωμετρία μπαίνει στη διακόσμηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να υιοθετήσετε το αυθεντικό retro στυλ