Αυτή είναι η Νέα Καρέκλα για Όσους δεν Ξεκολλάνε από τους Υπολογιστές τους

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

Αυτή είναι η Νέα Καρέκλα για Όσους δεν Ξεκολλάνε από τους Υπολογιστές τους

Είστε φαν της τεχνολογίας και δεν μπορείτε εύκολα να ξεκολλήσετε από τον υπολογιστή σας; Τότε θα πρέπει να πείσετε τον εργοδότη σας να αγοράσει μερικές καρέκλες Altwork Station για το γραφείο.

Πρόκειται για καρέκλα, πολυθρόνα, γραφείο ή κρεβάτι; Η Altwork Station συνδυάζει όλα τα παραπάνω σε ένα.
Είναι ουσιαστικά μια δερμάτινη καρέκλα γραφείου με ενσωματωμένο γραφείο και οθόνη υπολογιστή. Τα πάντα πάνω σε αυτή τη συσκευή γυρίζουν και προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη καρέκλα που θα σας βοηθήσει να εργάζεστε αποτελεσματικά ενώ είστε ξαπλωμένοι.

Θα Δουλεύουμε Στο Μέλλον Όλοι Χωρίς Καρέκλες;

Εξωτερικά μοιάζει με καρέκλα οδοντιατρείου. Μπροστά ακριβώς από την καρέκλα υπάρχει τραπέζι πάνω στο οποίο υπάρχουν ασύρματα συνδεδεμένα με τον υπολογιστή, ποντίκι και πληκτρολόγιο. Το ενδιαφέρον σημείο στα αξεσουάρ αυτά του υπολογιστή είναι πως δεν πέφτουν όσο και αν γυρίσετε το τραπέζι σας γιατί λειτουργούν με μαγνήτες. Έτσι μπορείτε να πληκτρολογείτε ενώ ταυτόχρονα είστε ξαπλωμένοι.

kk

Αν μας ρωτάτε αν μας αρέσει θα σας πούμε "καθόλου" γιατί πραγματικά μας θυμίζει καρέκλα οδοντιατρίου και σίγουρα δεν θα θέλαμε να δουλεύουμε ξαπλωμένοι σαν... άρρωστοι!

Η καρέκλα είναι απίστευτα βολική και αλλάζει συνέχεια σχήμα μέχρι να βρείτε εκείνο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Ο εμπνευστής της ιδέας αυτής τονίζει πως δεν έφτιαξε αυτή την καρέκλα για να περνάει ο κόσμος τη μέρα του ξαπλωμένος με έναν υπολογιστή μπροστά του, αλλά για να μπορεί ο εργαζόμενος να αλλάζει τη στάση του και να κουνάει τα πόδια του περισσότερο. Οι γιατροί τονίζουν πως όσοι άνθρωποι κάνουν καθιστική δουλειά θα πρέπει να κουνάνε τα πόδια τους ή να περπατάνε κάθε μια ώρα το λιγότερο. Έτσι λοιπόν με αυτή την καρέκλα μπορείτε να κουνάτε τα πόδια σας με το πάτημα ενός κουμπιού και να βελτιώσετε με αυτόν τον τρόπο αρκετά την κυκλοφορία του αίματος.

Διαβάστε επίσης:

Επίσης, σχετική έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε πως οι εργαζόμενοι αποδίδουν καλύτερα όταν αλλάζουν τακτικά τη θέση εργασίας τους.

Η καρέκλα κοστίζει 5300 ευρώ και χρειάστηκε 5 χρόνια για να κατασκευαστεί. Θα κυκλοφορήσει στην αγορά από τα μέσα του 2016 και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

Πηγή: cnn.com

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Jibo: Το ρομπότ που θα Γίνει το Νέο Μέλος της Οικογένειάς σας

.

Αυτό είναι το πιο όμορφο και έξυπνο ρομπότ που θα γίνει ο επόμενος αγαπημένος φίλος της οικογένειάς σας.

Αυτό το Αντικείμενο Μπορεί να σας Κρατάει Ζεστούς όλο τον Χειμώνα!

.

Μια ιαπωνική εφεύρεση βάζει τέλος στις κρύες νύχτες και μέρες του χειμώνα.

Αυτό Είναι το Νέο Stick για Selfies που θα σας Ενθουσιάσει!

.

Αυτό είναι το νέο στικ για selfies που έχει κερδίσει μικρούς και μεγάλους!

4 Εκπληκτικά Apps που θα σας Λύσουν τα Χέρια!

.

Δείτε 4 apps που θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη!

Δείτε την Νέα Ηλεκτρική Κουζίνα με IQ που Κυκλοφορεί στην Αγορά

.

Αυτή είναι η πρώτη έξυπνη ηλεκτρική κουζίνα που δημιουργήθηκε από την Dacor Discovery.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό είναι το Χολυγουντιανό Παλάτι του Tom Cruise

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κανόνας για Άντρες: Για ποιο λόγο Πρέπει να Πλένετε τα Σεντόνια σας Συχνότερα