Πιείτε Νερό Κατευθείαν από τη Θάλασσα Χρησιμοποιώντας Ηλιακή Ενέργεια!

Κατηγορίες: ECO LIVING, ΙΔΕΕΣ, PLUS +, NEWS +

Πιείτε Νερό Κατευθείαν από τη Θάλασσα Χρησιμοποιώντας Ηλιακή Ενέργεια!

Φανταστείτε πως θα ήταν να είχατε μία συσκευή στο σπίτι σας και με αυτήν να μετατρέπατε το θαλασσινό νερό σε πόσιμο μόνο με τη βοήθεια του ήλιου και μόνο.

Παρόλο που εσείς μπορεί να έχετε καθαρό νερό στο σπίτι σας, υπάρχουν άνθρωποι που γι’αυτούς το καθαρό νερό είναι πολυτέλεια. Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και σε χώρες του εξωτερικού το νερό της βρύσης δεν πίνεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι περισσότεροι να καταφεύγουν στη λύση του εμφιαλωμένου νερού.

thehomeissue_iliakienergeia03

Με τη βοήθεια ενός ηλιακού πάνελ μπορείτε να μετατρέπετε ακόμα και το θαλασσινό νερό σε πόσιμο.

Η λύση έρχεται από το Desolenator, ένα μηχάνημα το οποίο μπορεί να μετατρέψει την ηλιακή ενέργεια σε νερό πόσιμο. Ο CEO του Desolenator είπε σχετικά: «Το 97% του νερού στον πλανήτη είναι θαλασσινό και το σχέδιό μας είναι να αξιοποιήσουμε αυτό το νερό λύνοντας με αυτόν τον τρόπο την παγκόσμια κρίση στο θέμα του νερού».

Οι ηλιακοί αποστακτήρες νερού δεν αποτελούν νέα τεχνολογία αλλά ο τρόπος που το Desolenator δουλεύει είναι διαφορετικός. Το Desolenator είναι πολύ αποτελεσματικό και μπορεί να παράγει μέχρι και 14 λίτρα νερό την ημέρα. Επίσης, μπορεί να λειτουργεί χωρίς να χαλάσει για 20 χρόνια και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται ανταλλακτικά ή ο,τιδήποτε άλλο.

thehomeissue_iliakienergeia02

Πρόκειται για μία σπουδαία ανακάλυψη που θα σώσει πολλές χώρες στον πλανήτη που δεν έχουν να πιουν ούτε καθαρό νερό το οποίο όλοι εμείς θεωρούμε δεδομένο.

Πώς λειτουργεί όμως αυτό το μηχάνημα; Το Desolenator χρησιμοποιεί την επιφάνεια του ηλιακού πάνελ για να βράσει νερό. Το νερό βράζει περίπου στους 100 βαθμούς. Έπειτα, οι υδρατμοί περνάνε μέσα από ένα μηχάνημα ανταλλαγής θερμότητας προκειμένου να ζεστάνουν το αλατισμένο νερό. Τέλος, υπάρχουν δύο έξοδοι. Από τη μία βγαίνει καθαρό, πόσιμο νερό και από την άλλη βγαίνει αλάτι.

Η εταιρία που έχει φτιάξει το Desolenator έχει ξεκινήσει μία τεράστια προσπάθεια προκειμένου να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο μηχάνημα στην αγορά με σκοπό να έχουν πόσιμο νερό όλοι εκείνοι που όχι μόνο δεν έχουν αλλά και δυσκολεύονται πολύ να το βρουν, όπως συμβαίνει στην Ινδία και την Αφρική.

Η τιμή του θα είναι περίπου όσο κοστίζει και μία μεγάλη επίπεδη τηλεόραση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γλιτώστε Χρήματα με αυτήν την Απίστευτα Οικονομική Βρύση!

.

Δείτε τη βρύση που θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον λογαριασμό του νερού.

Αυτοί οι Τοίχοι από Νερό θα Κάνουν το Σπίτι σας πιο Ζεστό

.

Την καλύτερη μόνωση δεν την προσφέρουν τα μονωτικά υλικά, αλλά κάτι πολύ πιο συχνό: το νερό! Δείτε την καινοτόμα λύση που βρήκε ένας Ούγγρος αρχιτέκτονας.

Το Απόλυτο Γυναικείο Gadget: το Πιάτο που θα σας Βοηθήσει να Αδυνατίσετε (VIDEO)

.

Αυτό το πιάτο σας λέει πόσες θερμίδες έχει αυτό που τρώτε και σας βοηθάει να χάσετε βάρος.

2 σε 1: Πλυντήριο και Στατικό Ποδήλατο Μαζί!

.

Αυτό είναι το πρώτο ποδήλατο που ταυτόχρονα πλένει και ρούχα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Τροφές για Ήρεμο Ύπνο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Απλοί Τρόποι για να Νιώσουν οι Φιλοξενούμενοι σαν στο Σπίτι τους
More in ECO LIVING, NEWS +, PLUS +, ΙΔΕΕΣ
10 Τροφές για Ήρεμο Ύπνο

Ο δρόμος για έναν ήρεμο βραδινό ύπνο, πέρα από το άνετο στρώμα σας και το κατάλληλο ανατομικό μαξιλάρι, περνάει από...

Close