Γλιτώστε Χρήματα με αυτήν την Απίστευτα Οικονομική Βρύση!

Κατηγορίες: ECO LIVING, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, PLUS +, NEWS +

Γλιτώστε Χρήματα με αυτήν την Απίστευτα Οικονομική Βρύση!

Μια κανονική βρύση -σαν αυτές που έχουμε όλοι στο σπίτι μας- μπορεί να ξοδέψει μέχρι και 6 λίτρα νερού σε 30 δευτερόλεπτα. Πώς θα σας φαινόταν μια βρύση που καταναλώνει μόλις 1 λίτρο για την ίδια χρήση;

Αυτή η πολύ όμορφη βρύση που σχεδιάστηκε από τoυς σχεδιαστές Yonggu Do, ονομάζεται 1 limit faucet και σας βοηθάει να καταναλώνετε πολύ λιγότερο νερό από αυτό που είχατε μέχρι σήμερα.

Διαλέξτε σωστά μπαταρία μπάνιου.

thehomeissue_vrisi

Ο διαφανής σωλήνας σας επιτρέπει να βλέπετε πόσο νερό υπάρχει μέσα στη βρύση σας.

Η βρύση αυτή έχει ένα σύστημα που δεν σας αφήνει να ξοδέψετε περισσότερο νερό από ότι πρέπει - τουλάχιστον για να κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές, όπως είναι το πρωινό πλύσιμο. Με το που την κλείνετε αυτή γεμίζει αυτόματα με 1 λίτρο νερό το οποίο φαίνεται λόγω της διαφάνειάς της. Με το που ανοίξετε τη βρύση αυτό αρχίσει να τρέχει κανονικά (χωρίς να τραβάει από την παροχή άλλο νερό) και σταματάει όταν τελειώσει το 1 λίτρο. Αν θέλετε να κλείσετε τη βρύση σας νωρίτερα μπορείτε να το κάνετε. Εκείνη θα ξαναγεμίσει για να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση. Δείτε άλλους 5 τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα μέσα στο σπίτι. 

Αυτό που μας αρέσει σε αυτή τη βρύση είναι πως μας κάνει να σκεφτούμε ξανά πριν την ανοίξουμε. Και σιγά-σιγά συνειδητοποιούμε πως δεν χρειαζόμαστε περισσότερο από 1 λίτρο νερό για να κάνουμε τα βασικά.

Αν σας αρέσει να ξοδεύετε νερό χωρίς να το σκέφτεστε τότε αυτή η βρύση θα δοκιμάσει την υπομονή σας καθώς θα πρέπει να περιμένετε κάθε φορά μέχρι να γεμίσει ξανά. Με λίγα λόγια θα μάθετε πώς να κάνετε οικονομία στο νερό που ξοδεύετε με αποτέλεσμα να βλέπετε και τον λογαριασμό του νερού σας να πέφτει. Δείτε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε λιγότερο νερό για να πλύνετε τα πιάτα. 

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Επαναστατική Συσκευή Καθαρίζει το Νερό με 0,01 Ευρώ την Ημέρα

.

Αυτή είναι η συσκευή-θαύμα που θα λύσει σιγά σιγά το πρόβλημα του "μολυσμένου" νερού σε πολλά νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο.

9 Λόγοι για να Βάλετε Φυσικό Αέριο στο Σπίτι σας

.

Το φυσικό αέριο είναι η καθαρότερη πηγή ενέργειας, μετά τις ανανεώσιμες. Είναι οικονομικό, αποδοτικό και θα κάνετε σύντομα απόσβεση.

12 Απλά Tips για Οικολογία και Οικονομία Μέσα στο Σπίτι

.

Υιοθετήστε έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής με αυτά τα 12 tips.

Φτιάξτε το πιο Υγιεινό Αποσμητικό στο Σπίτι σας με Μηδέν Χημικά

.

Μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα υγιεινό αποσμητικό μόνο με λίγα υλικά από την κουζίνα σας.

Πιείτε Νερό Κατευθείαν από τη Θάλασσα Χρησιμοποιώντας Ηλιακή Ενέργεια!

.

Φανταστείτε πως θα ήταν να είχατε μία συσκευή στο σπίτι σας και με αυτήν να μετατρέπατε το θαλασσινό νερό σε πόσιμο με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα 15 πιο Περίεργα Πράγματα που Έχουμε Στείλει στο Διάστημα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε το Απίστευτο Σπίτι που δεν έχει Καθόλου Τοίχους