Γλιτώστε Χρήματα με αυτήν την Απίστευτα Οικονομική Βρύση!

Κατηγορίες: ECO LIVING, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, PLUS +, NEWS +

Γλιτώστε Χρήματα με αυτήν την Απίστευτα Οικονομική Βρύση!

Μια κανονική βρύση -σαν αυτές που έχουμε όλοι στο σπίτι μας- μπορεί να ξοδέψει μέχρι και 6 λίτρα νερού σε 30 δευτερόλεπτα. Πώς θα σας φαινόταν μια βρύση που καταναλώνει μόλις 1 λίτρο για την ίδια χρήση;

Αυτή η πολύ όμορφη βρύση που σχεδιάστηκε από τoυς σχεδιαστές Yonggu Do, ονομάζεται 1 limit faucet και σας βοηθάει να καταναλώνετε πολύ λιγότερο νερό από αυτό που είχατε μέχρι σήμερα.

Διαλέξτε σωστά μπαταρία μπάνιου.

thehomeissue_vrisi

Ο διαφανής σωλήνας σας επιτρέπει να βλέπετε πόσο νερό υπάρχει μέσα στη βρύση σας.

Η βρύση αυτή έχει ένα σύστημα που δεν σας αφήνει να ξοδέψετε περισσότερο νερό από ότι πρέπει - τουλάχιστον για να κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές, όπως είναι το πρωινό πλύσιμο. Με το που την κλείνετε αυτή γεμίζει αυτόματα με 1 λίτρο νερό το οποίο φαίνεται λόγω της διαφάνειάς της. Με το που ανοίξετε τη βρύση αυτό αρχίσει να τρέχει κανονικά (χωρίς να τραβάει από την παροχή άλλο νερό) και σταματάει όταν τελειώσει το 1 λίτρο. Αν θέλετε να κλείσετε τη βρύση σας νωρίτερα μπορείτε να το κάνετε. Εκείνη θα ξαναγεμίσει για να είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση. Δείτε άλλους 5 τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα μέσα στο σπίτι. 

Αυτό που μας αρέσει σε αυτή τη βρύση είναι πως μας κάνει να σκεφτούμε ξανά πριν την ανοίξουμε. Και σιγά-σιγά συνειδητοποιούμε πως δεν χρειαζόμαστε περισσότερο από 1 λίτρο νερό για να κάνουμε τα βασικά.

Αν σας αρέσει να ξοδεύετε νερό χωρίς να το σκέφτεστε τότε αυτή η βρύση θα δοκιμάσει την υπομονή σας καθώς θα πρέπει να περιμένετε κάθε φορά μέχρι να γεμίσει ξανά. Με λίγα λόγια θα μάθετε πώς να κάνετε οικονομία στο νερό που ξοδεύετε με αποτέλεσμα να βλέπετε και τον λογαριασμό του νερού σας να πέφτει. Δείτε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε λιγότερο νερό για να πλύνετε τα πιάτα. 

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοί οι Τοίχοι από Νερό θα Κάνουν το Σπίτι σας πιο Ζεστό

.

Την καλύτερη μόνωση δεν την προσφέρουν τα μονωτικά υλικά, αλλά κάτι πολύ πιο συχνό: το νερό! Δείτε την καινοτόμα λύση που βρήκε ένας Ούγγρος αρχιτέκτονας.

Πιείτε Νερό Κατευθείαν από τη Θάλασσα Χρησιμοποιώντας Ηλιακή Ενέργεια!

.

Φανταστείτε πως θα ήταν να είχατε μία συσκευή στο σπίτι σας και με αυτήν να μετατρέπατε το θαλασσινό νερό σε πόσιμο με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας.

12 Απλά Tips για Οικολογία και Οικονομία Μέσα στο Σπίτι

.

Υιοθετήστε έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής με αυτά τα 12 tips.

Έτσι θα Εξοικονομήσετε Χρήματα Μέσα στο Σπίτι

.

Κάντε εξοικονόμηση χρημάτων και προστατέψτε το περιβάλλον χωρίς να βγείτε από το σπίτι.

Εξοικονομήστε Νερό και Χρήματα με Αυτή την Καινοτόμα Συσκευή!

.

Δείτε την τέλεια συσκευή που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε νερό και χρήματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα 5 Top Χτενίσματα της Νέας Σεζόν!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Tips Μετακόμισης που θα Μειώσουν τις Δουλειές και τα Έξοδα