“20 Χρόνια RAVENNA No1”: Το Eπιχειρηματικό Όραμα που Έγινε Success Story

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +

“20 Χρόνια RAVENNA No1”: Το Eπιχειρηματικό Όραμα που Έγινε Success Story

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το εορταστικό gala που διοργάνωσε η RAVENNA, για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων λειτουργίας της εταιρίας που δραστηριοποιείται στον τομέα ειδών υγιεινής, πλακιδίων, επίπλου, ειδών φωτισμού και λευκών ειδών.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου, η κορυφαία εταιρία δέχθηκε τους φίλους της στην κορυφή του νέου κτιρίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σε μια εντυπωσιακή βραδιά, που ένωσε το παρελθόν με το μέλλον μέσα από επετειακά videos και παρουσιάσεις, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της RAVENNA, Ανδρέας-Πλάτων Βρεττός, μίλησε στους καλεσμένους για την πορεία, τους στόχους και το όραμα της εταιρίας, δίνοντας έμφαση στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της, με την προσφορά ευκαιριών σε νέους ανθρώπους, τη διαχρονική αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και την καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης.

Ο διευθύνων σύμβουλος της RAVENNA Ανδρέας-Πλάτων Βρεττός με τον αρχιτέκτονα και ambassador της RAVENNA τα τελευταία 8 χρόνια, Σπύρο Σούλη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της RAVENNA Ανδρέας-Πλάτων Βρεττός με τη σύζυγό του Βασιλική Βρεττού.

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους, σημαίνοντα πρόσωπα του δημοσίου βίου, όπως ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας Αθανάσιος Κυριαζής, που εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, και ο οποίος χαρακτήρισε τη RAVENNA ως ένα παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας και αριστείας.

Από τους υψηλούς προσκεκλημένους της βραδιάς ήταν ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας Αθανάσιος Κυριαζής.

Ακόμα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξήρε τη διορατικότητα και την προσήλωση του Ανδρέα-Πλάτωνα Βρεττού, οι δημοσιογράφοι Νίκος Ευαγγελάτος και Τατιάνα Στεφανίδου, πιστοί πελάτες και σταθεροί συνεργάτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό, αλλά και ο γνωστός αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης, που αποτελεί και τον ambassador της RAVENNA τα τελευταία 8 χρόνια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους της βραδιάς ήταν οι δημοσιογράφοι Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ χρέη παρουσιαστή εκτέλεσε ο οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων Jimmy Αθανασόπουλος, αντιπρόεδρος του Hellenic American University.

Το μενού της λαμπερής βραδιάς περιλάμβανε γεύσεις υψηλής γαστρονομίας και ζωντανή μουσική, ενώ χρέη παρουσιαστή εκτέλεσε ο γνωστός οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων Jimmy Αθανασόπουλος, αντιπρόεδρος του Hellenic American University.

Η RAVENNA σήμερα απασχολεί περισσότερα από 225 άτομα, οι εγκαταστάσεις της απλώνονται σε έκταση 68.500 τ.μ., από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, ενώ από το 2016 λειτουργεί και το e-shop της εταιρίας, ravenna.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Αμερικάνικο ELLE DECOR Επέλεξε τον Σπύρο Σούλη για να Αποκαλύψει την Μεγαλύτερη Διακοσμητική Τάση της Ελλάδας

.

Ο Σπύρος Σούλης αποκαλύπτει στο αμερικάνικο ELLE DECOR την μεγαλύτερη ελληνική τάση στη διακόσμηση.

Alumni Awards 2018: Ο Σπύρος Σούλης Είναι για 2η Χρονιά Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης

.

Τα Βραβεία αναγνωρίζουν και τιμούν τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης.

Δείτε την Μοναδική Τσάντα που Δημιούργησαν ο Σπύρος Σούλης και η Λυδία Χαϊδά για την CREAID

.

Για πρώτη φορά μια τσάντα είναι φτιαγμένη από μάρμαρο και κινείται όπως ένα ύφασμα! Δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Νέα Design Αντικείμενα της Iktinos Marmaron - Spiros Soulis Designs Σχεδιασμένα Αποκλειστικά για το Μουσείο Μπενάκη

.

Η "Iktinos Marmaron - Spiros Soulis Designs" δημιουργεί μια νέα σειρά αντικειμένων, που πλέον μπορείτε να βρείτε στα πωλητήρια του Μουσείου Μπενάκη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Ξεμπερδέψετε Εύκολα τα Κολιέ σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

παιδιά
Ποιο Είναι το Αντικείμενο που Τραυματίζει τα Παιδιά Μέσα στο Σπίτι!