Το Μεγάλο Λάθος που Κάνουν Όλοι Όταν Μετακομίζουν σε ένα Νέο Σπίτι

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Το Μεγάλο Λάθος που Κάνουν Όλοι Όταν Μετακομίζουν σε ένα Νέο Σπίτι

Τα κλειδιά έφτασαν στα χέρια σας και ήρθε η ώρα να μπείτε στο νέο σπίτι που επιλέξατε. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε για να το νιώσετε δικό σας; Θα βάλετε τον καναπέ; Θα γεμίσετε το ψυγείο; Υπάρχουν πολλές απαντήσεις, αλλά μία από αυτές είναι ιδιαίτερα… λάθος.

7 Τρόποι για να Κάνετε το Παλιό σας Σπίτι να Δείχνει Καινούργιο!

Όπως ήδη ίσως γνωρίζετε, οι περισσότεροι άνθρωποι εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι βρίσκονται σε ένα άδειο διαμέρισμα για να βάψουν τους τοίχους. Η σοφή προσέγγιση, ωστόσο, είναι να βάψετε το σπίτι σας αφού φέρετε τα πράγματά σας και εφόσον αυτά βρουν τη θέση τους.

λάθος

Οι περισσότεροι άνθρωποι εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι βρίσκονται σε ένα άδειο διαμέρισμα για να βάψουν τους τοίχους.

Σύμφωνα με Judith Taylor, διακοσμήτρια από το Τορόντο, το ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε όταν μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι είναι να το βάψετε. Θα αναρωτιέστε βέβαια ποιος είναι ο λόγος (και δικαίως!). Να λοιπόν τι λέει η ίδια: «Υπάρχουν χιλιάδες χρώματα και πολλές αποχρώσεις, τόνοι και σκιές. Και το κάθε ένα από αυτά φαίνεται εντελώς διαφορετικό από σπίτι σε σπίτι γιατί διαφέρουν οι πηγές φωτισμού. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα που ήταν κατάλληλο για το προηγούμενο σπίτι σας δεν είναι απαραίτητα κατάλληλο και για το καινούργιο.  Θέλετε το χρώμα να συμπληρώνει τα χρώματα της ταπετσαρίας, των έργων τέχνης, του χαλιού σας και των υπόλοιπων αντικειμένων σας.  Ο μόνος τρόπος για να διαλέξετε το σωστό χρώμα είναι να έχετε βάλει ήδη τα πράγματά σας στο σπίτι»

λάθος

Υπάρχουν χιλιάδες χρώματα και πολλές αποχρώσεις, τόνοι και σκιές.

Τι να Κοιτάξετε και τι Όχι Όταν Ψάχνετε για το Σπίτι των Ονείρων σας

Οπότε: μεταφέρετε τα πράγματα εντός του σπιτιού και έπειτα δοκιμάστε μερικά δείγματα χρωμάτων στους τοίχους. Είναι η ασφαλέστερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε πως θα ζείτε σε ένα σπίτι που τα χρώματα των τοίχων σε συνδυασμό με τα έπιπλα θα δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον χαλάρωσης και κομψότητας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελικά τα Ρολόγια στον Τοίχο Είναι Κακό Φενγκ Σούι ή Όχι;

.

Δείτε τους κανόνες του Φενγκ Σούι για το ρολόγια στους τοίχους του σπιτιού.

Αυτά Είναι τα 5 Διακοσμητικά Λάθη που Επιτρέπονται!

.

Λάθη γίνονται: τέλος οι ενοχές για πέντε διακοσμητικά ατοπήματα!

Σπίτι σε Ενοίκιο: 7 Οικονομικές Αλλαγές που Μπορείτε να Κάνετε

.

Αυτές οι οικονομικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον χώρο που αγαπάτε.

Λίγο Σπρέι Αρκεί για να Αλλάξετε Αυτά τα 20 Αντικείμενα

.

Ένα σπρέι χρώματος μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας με τον πιο οικονομικό και έξυπνο τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

δικαιολογίες
4 Δουλειές που Αφορούν το Σπίτι και οι Περισσότεροι Κάνουν πως Δεν τις Βλέπουν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Steaks Kουνουπιδιού από τον Άκη Πετρετζίκη