Τελικά τα Ρολόγια στον Τοίχο Είναι Κακό Φενγκ Σούι ή Όχι;

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Τελικά τα Ρολόγια στον Τοίχο Είναι Κακό Φενγκ Σούι ή Όχι;

Η άποψη πως τα ρολόγια στο τοίχο είναι κακό Φενγκ Σούι έχει ακουστεί αρκετά και είναι αρκετοί οι άνθρωποι που αποφεύγουν να τα χρησιμοποιήσουν ως διακοσμητικά (και πρακτικά) αντικείμενα στον χώρο τους. Είναι, όμως, κάτι τέτοιο αλήθεια;

6 Απλοί Τρόποι για να Βάλετε το Φενγκ Σούι και στην Κουζίνα σας

Η απάντηση είναι η εξής: όχι, τα ρολόγια δεν είναι κακό Φενγκ Σούι. Το να γνωρίζουμε την ώρα και να ρυθμίζουμε τις δραστηριότητές μας σύμφωνα με αυτήν είναι κομμάτι της καθημερινής μας ρουτίνας. Υπάρχουν, ωστόσο, καλά και κακά σημεία για να βάλουμε τα ρολόγια και υπάρχουν περιοχές στο σπίτι που σύμφωνα με το Φενγκ Σούι θα πρέπει να αποφεύγονται. Παρακάτω μπορείτε να μάθετε τι ακριβώς λένε οι κανόνες του Φενγκ Σούι για τα ρολόγια στο σπίτι.

ρολόγια

Υπάρχουν καλά και κακά σημεία για να βάλουμε τα ρολόγια.

Σύμφωνα με την κινέζικη φιλοσοφία οι περιοχές του σπιτιού που μπορείτε να βάλετε ρολόγια ελεύθερα είναι η κουζίνα, το καθιστικό και το γραφείο. Ένα μικρό ρολόι στον παιδικό δωμάτιο είναι επιθυμητό γιατί βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν το πέρασμα του χρόνου.

3 Πράγματα που Ένας Ειδικός του Φενγκ Σούι θα Πέταγε από το Σπίτι σας Τώρα!

Επίσης, ένα μικρό ρολόι-ξυπνητήρι στο κομοδίνο σας είναι σχεδόν αναγκαίο. Μπορεί να ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, αλλά ένα μικρό ξυπνητήρι με μπαταρία είναι καλύτερη επιλογή από ένα ηλεκτρικό ξυπνητήρι. Αυτό συμβαίνει γιατί τα ηλεκτρικά ρολόγια εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία που μπορούν να είναι επιβλαβή για την υγεία σας καθώς κοιμάστε.

ρολόγια

Σύμφωνα με την κινέζικη φιλοσοφία οι περιοχές του σπιτιού που μπορείτε να βάλετε ρολόγια ελεύθερα είναι η κουζίνα, το καθιστικό και το γραφείο.

Μην βάζετε μεγάλα ρολόγια τοίχου στον υπνοδωμάτιο. Είναι ένας χώρος που προορίζεται για απόλυτη χαλάρωση, το μέρος που ο χρόνος «μειώνει» την ταχύτητά του. Το καλύτερο ρολόι για να μετράτε τον χρόνο στο υπνοδωμάτιο είναι το δικό σας βιολογικό ρολόι.

Αν έχετε συλλογή ρολογιών και θέλετε να την εκθέσετε προτιμήστε ένα τοίχο στο καθιστικό σας ή στο χολ. Προσέξτε όμως: αν επιλέξετε το χολ μην τα βάλετε σε σημείο που θα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε όταν μπαίνετε στο σπίτι.

ρολόγια

Αν έχετε συλλογή ρολογιών και θέλετε να την εκθέσετε προτιμήστε ένα τοίχο στο καθιστικό σας ή στο χολ.

Τέλος, όταν πρόκειται να κάνετε δώρο ένα ρολόι, πρέπει να γνωρίζετε πως αν το δωρίζετε σε έναν άνθρωπο μεγαλύτερο από εσάς είναι σαν να του υπενθυμίζεται πως ο χρόνος περνάει. Λειτουργεί, λοιπόν, σαν μια υπενθύμιση ότι ο άνθρωπος αυτός έχει μεγαλώσει και θεωρείται, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, αγένεια.

Φενγκ Σούι: 6 Πράγματα που Μπλοκάρουν την Ευημερία στο Σπίτι

Τώρα που γνωρίζετε τι λέει το Φενγκ Σούι για τα ρολόγια προσπαθήστε να φανταστείτε σε ποιο σημείο του σπιτιού σας θα θέλατε να τα έχετε. Το σημείο που θα τα τοποθετήσετε εξαρτάται κυρίως από εσάς και τη μοναδική ενέργεια που έχει το σπίτι σας – εμπιστευτείτε την αισθητική σας!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακαλύψτε πώς Πρέπει να Τοποθετείτε το Κρεβάτι στο Υπνοδωμάτιο!

.

Τοποθετήστε το κρεβάτι σας στην κατάλληλη θέση και απολαύστε τον καλύτερο νυχτερινό ύπνο!

5 Διακοσμητικά Tips για να Φέρετε την Καλή Ενέργεια του Feng Shui στο… Κρεβάτι σας!

.

Βάλτε το feng shui στο υπνοδωμάτιό σας για να απολαμβάνετε τον καλύτερο ύπνο.

7 Τρόποι για Θετική Ενέργεια στο Σπίτι σας Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

.

Με μερικού βασικούς κανόνες του φενγκ σούι θα γεμίσει το σπίτι σας θετική ενέργεια.

10 Πράγματα που θα Φέρουν Καλή Τύχη στο Σπίτι σας

.

Βάλτε αυτά τα πράγματα στο σπίτι σας για να έχετε καλή τύχη.

6 Tips του Φενγκ Σούι που θα Φέρουν Καλή Ενέργεια στο Καθιστικό σας

.

Από την επιλογή των φυτών που θα φέρουν καλή τύχη και ευημερία μέχρι την επιλογή των κατάλληλων έργων τέχνης που θα σας εμπνεύσουν και θα φέρνουν τα μέλη της οικογένειάς σας κοντά, ψάχνουμε πάντα τους καλύτερους τρόπους για να φέρουμε καλή ενέργεια στο σπίτι σας μέσα από την αρχαία κινεζική τέχνη του Φενγκ Σούι. Παρακάτω […]


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς Τρώνε το Τοστ σε 7 Χώρες του Κόσμου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνοι Τρόποι για να Βάλετε σε Τάξη τα πιο Ακατάστατα Σημεία του Σπιτιού