Τα 5 Χαρακτηριστικά που Πρέπει να Έχει το Πλυντήριο Πιάτων σας

Κατηγορίες: ADVERTORIAL, PLUS +, LIVING +

Τα 5 Χαρακτηριστικά που Πρέπει να Έχει το Πλυντήριο Πιάτων σας

Η καθημερινότητα όλων μας είναι τόσο απαιτητική που ένα πλυντήριο πιάτων δεν είναι πολυτέλεια αλλά απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα κάθε οικογένειας. 

Mπορεί στο παρελθόν να θεωρούνταν είδος πολυτελείας αλλά στις μέρες μας το πλυντήριο πιάτων έχει γίνει μια από τις πιο σημαντικές συσκευές της κουζίνας, καθώς μας βοηθάει να εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο. Είναι εύκολο στη χρήση και σίγουρα κάνει τη ζωή όλων μας πιο εύκολη.

Τι πρέπει, όμως, να προσέξετε πριν αγοράσετε ένα πλυντήριο πιάτων; Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει;

Άπλετο χώρο που προσαρμόζεται με βάση την ανάγκη της κάθε πλύσης 

Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν εύκολα ρυθμιζόμενα κάνιστρα που μπορούν να προσαρμοστούν στα πιάτα σας. Τα πλυντήρια πιάτων της LG διαθέτουν κάνιστρο το οποίο ρυθμίζεται κατά ύψος και εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες και ταψιά. 

Χρειάζεστε ένα πλυντήριο πιάτων που θα εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες και ταψιά.

Αθόρυβο κινητήρα

Δεν θέλετε το πλυντήριό σας όταν είναι σε λειτουργία να χαλάει τον κόσμο. Ο κινητήρας Inverter Direct Drive™ της LG σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα να είναι αθόρυβος. Παράλληλα ο καινοτόμος Inverter Direct Drive™ της LG επιτυγχάνει καλύτερη ενεργειακή απόδοση, ενώ με την δεκαετή εγγύησή* του μπορείτε να βασίζεστε στο πλυντήριό σας για αρκετά χρόνια. Ένα αθόρυβο πλυντήριο μπορεί να κάνει τη δουλειά του ακόμα και όταν εσείς κοιμάστε το βράδυ. Και μάλιστα χωρίς να σας ενοχλεί.

Άψογος καθαρισμός με τη δύναμη του ατμού

Τα πλυντήρια πιάτων της LG θέτουν ένα νέο πρότυπο για την υγιεινή, εξαλείφοντας οικιακά βακτήρια που βρίσκονται στα πιάτα με τη χρήση ατμού στους 100℃.

Τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash, χάρη στην τεχνολογία TrueSteam, αξιοποιούν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για αστραφτερά καθαρά πιάτα και μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό. Τα πλυντήρια πιάτων της LG θέτουν ένα νέο πρότυπο για την υγιεινή με τη χρήση ατμού στους 100.

Διαχωρισμός στην πλύση ανάλογα με το πόσο λερωμένο είναι το κάθε σκεύος

Διαφορετικά πρέπει να πλυθεί ένα πιάτο και διαφορετικά μια κατσαρόλα ή ένα τηγάνι. Χάρη στη διπλή ζώνη καθαρισμού μπορείτε ταυτόχρονα να καθαρίσετε απαλά τα ευαίσθητα πιάτα και τις κατσαρόλες στο δυνατό πρόγραμμα έντονης πλύσης. Επιπλέον, με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG, μπορείτε να κατεβάζετε επιπλέον προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, όπως για κατσαρόλες & τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη και έχετε τη δυνατότητα παραμετροποίησης των προγραμμάτων του πλυντηρίου πιάτων, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού.

Τεχνολογία QuadWash™

Με την τεχνολογία QuadWash™ τα πιάτα σας καθαρίζουν τέλεια.

Δεν χρειάζεται πάνω από ένα πέρασμα για να εξασφαλίσετε τον μέγιστο καθαρισμό των πιάτων σας με την τεχνολογία QuadWash™. Αυτό γίνεται χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης. Με τους τέσσερις περιστρεφόμενους βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων που εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, επιτυγχάνεται μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού για κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες.

Πώς θα επιλέξετε ποιο είναι το σωστό πλυντήριο πιάτων για εσάς; 

Ανακεφαλαιώνοντας, για να βρείτε το σωστό πλυντήριο για εσάς θα πρέπει να φτιάξετε μια μικρή λίστα με όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς και την οικογένειά σας. Αν το να είναι αθόρυβο το πλυντήριο είναι σημαντικό για εσάς τότε σημειώστε το στην λίστα σας. Αν η εξοικονόμηση ενέργειας και νερού και το να είναι φιλικό προς το περιβάλλον είναι σημαντικό για εσάς, επίσης σημειώστε το. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην LG θα βρείτε το πλυντήριο πιάτων που θα ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη.

*2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ.

#ADVERTORIAL

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόσο Επικίνδυνη είναι η Καφετιέρα για την Υγεία σας

.

Μπορεί μια αθώα καφετιέρα να σας στείλει στο νοσοκομείο; Διαβάστε και ανακαλύψτε την απάντηση.

5 Λάθη που Πρέπει να Αποφύγετε πριν Νοικιάσετε ένα Σπίτι

.

Αυτά είναι τα κλασικά λάθη που γίνονται πριν την ενοικίαση ενός σπιτιού.

Έξυπνοι Τρόποι για να Καθαρίσετε Γρήγορα το Σπίτι

.

Με τη σωστή οργάνωση οι δουλειές του σπιτιού γίνονται πιο εύκολες. Μάθετε πώς να γλιτώσετε χρόνο και κόπο ακολουθώντας ανώδυνους τρόπους για το καθάρισμα.

5 Μύθοι Καθαρισμού που τους Πιστεύει και η Μαμά σας (και Γιατί Είναι Λάθος)

.

Αυτοί οι 5 μύθοι καθαρισμού σας κάνουν κακό. Αποφύγετέ τους κάθε φορά που καθαρίζετε το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Πράγματα στο Σπίτι σας που δεν σας Κάνουν Χαρούμενους και δεν το Καταλαβαίνετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα Μυστικά για να Καίτε Λιγότερο Όταν Μαγειρεύετε στον Φούρνο