Τα Μυστικά για να Καίτε Λιγότερο Όταν Μαγειρεύετε στον Φούρνο

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Τα Μυστικά για να Καίτε Λιγότερο Όταν Μαγειρεύετε στον Φούρνο

Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξοικονομήσουμε ενέργεια όταν μαγειρεύουμε στον φούρνο χωρίς όμως να αλλάξουμε ριζικά τις συνήθειές μας; Κι όμως υπάρχει.

Με την αύξηση των λογαριασμών του ρεύματος είναι λογικό όλα τα σπιτικά να σκέφτονται έξυπνες λύσεις με σκοπό να μειώσουν το κόστος της κατανάλωσης, επομένως, έχουμε συγκεντρώσει ορισμένους έξυπνους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τα παραπάνω χωρίς όμως υπερβολές.

Τα έξυπνα μυστικά για να καις λιγότερο όταν μαγειρεύεις στον φούρνο

Αρχικά, καλό είναι να να αποφύγετε την προθέρμανση του φούρνου, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο για τη συνταγή σας. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα σπαταλάτε άσκοπα θερμότητα και ενέργεια.

Αν το επιτρέπει η συνταγή, είναι καλύτερο να μαγειρεύετε στον αέρα. Μέσω του αέρα, η θερμότητα εξαπλώνεται γρηγορότερα, μειώνοντας τους χρόνους μαγειρέματος και συνεπώς τη χρήση.

Αν έχειτε το κακό συνήθειο να ανοιγοκλείνετε την πόρτα του φούρνου πρέπει να αντισταθείτε και να σταματήσετε. Όταν η πόρτα του φούρνου ανοίγει συχνά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος αφενός έχουμε διασπορά θερμότητας, αφετέρου ο χρόνος μαγειρέματος μειώνεται. Είναι καλύτερα λοιπόν να ανοίξετε την πόρτα μόνο όταν είναι έτοιμο το φαγητό. Πώς θα αποφύγετε το άνοιγμα του φούρνου; Χρησιμοποιήστε ένα χρονοδιακόπτη. Γνωρίζοντας τον ακριβή χρόνο μαγειρέματος θα χρησιμοποιήσετε τον φούρνο μόνο για τα απολύτως απαραίτητα λεπτά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο bovary.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να τι Καίει Πάρα Πολύ Ρεύμα Μέσα στο Σπίτι σας

.

Αυτές είναι οι 5 ηλεκτρικές συσκευές που καίνε πάρα πολύ ρεύμα.

Απλές Συμβουλές για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

.

Σε μια δύσκολη περιόδο για τα οικονομικά σας, χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση για να μη χάσετε το... λογαριασμό. Δείτε μερικές συμβουλές που θα σας βάλουν σε τάξη.

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει ποιες Ηλεκτρικές Συσκευές Φουσκώνουν τον Λογαριασμό σας (video)

.

Κάντε τις σωστές επιλογές, μάθετε πώς να λειτουργείτε σωστά τις ηλεκτρικές σας συσκευές και εξοικονομήστε χρήματα εύκολα και καθημερινά μέσα από το σπίτι.

Νικήστε τη Ζέστη του Καλοκαιριού Μαγειρεύοντας Χωρίς Φούρνο με Αυτούς τους Τρόπους

.

Πείτε όχι στον φούρνο και τη ζέστη και βρείτε εναλλακτικούς τρόπους μαγειρέματος.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα 5 Χαρακτηριστικά που Πρέπει να Έχει το Πλυντήριο Πιάτων σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

tips οργάνωσης
Τα Επαγγελματικά Tips Οργάνωσης που θα σας Βοηθήσουν με την Μόνιμη Ακαταστασία!