Ψυχικά Κουρασμένοι; Να τι Πρέπει να Κάνετε για να Είστε πιο Δημιουργικοί!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Ψυχικά Κουρασμένοι; Να τι Πρέπει να Κάνετε για να Είστε πιο Δημιουργικοί!

Η καθημερινή ρουτίνα, όταν δεν περιλαμβάνει έστω και λίγα πράγματα που να μας ευχαριστούν, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι γίνεται αβάσταχτη και κουραστική με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε ψυχικά κουρασμένοι. 

Ωστόσο οι ειδικοί σε θέματα ψυχολογίας μας λένε τι πρέπει να προσέξουμε για να μπορέσουμε να είμαστε πιο δημιουργικοί, επομένως και πιο ευδιάθετοι.

Σταματήστε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας Το πρώτο βήμα για να ξεμπλοκάρετε τη δημιουργικότητα είναι να σταματήσετε να κριτικάρετε τον εαυτό σας. Συνηθίζετε να λέτε στον εαυτό σας ότι δεν είστε αρκετά δημιουργικοί, ότι δεν έχετε αρκετά καλές ιδέες, ότι η δουλειά σας δεν είναι τόσο καλή όσο των άλλων. Αυτό πρέπει να το σταματήσετε αν θέλετε να πάτε παρακάτω.

Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας Ποιο είναι αυτό το πράγμα στο οποίο είστε πολύ δημιουργικοί; Τι σας αρέσει να κάνετε; Ασχοληθείτε με αυτό. Επικεντρωθείτε σε πράγματα στα οποία είστε καλοί και γίνετε ακόμα καλύτεροι σε αυτά.

Μην φοβάστε την αποτυχία Δώστε άδεια στον εαυτό σας να κάνει λάθη. Η αποτυχία σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή με μεγαλύτερη σοφία. Μην φοβάστε να αποτύχετε γιατί ο φόβος είναι αυτός που πολλές φορές δεν σας αφήνει να πάτε μπροστά.

Κάντε προτεραιότητα την χαλάρωση Η δημιουργικότητα ανθίζει όταν ο εγκέφαλός μας είναι χαλαρός. Οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν δεν είμαι κουρασμένοι, όταν είμαστε ήρεμοι. την ώρα που κάνουμε ντους, λίγο πριν αποκοιμηθούμε. Τότε είναι που ο εγκέφαλος χαλαρώνει και αφήνετε στην δημιουργικότητα.

κουρασμένοι

Χαλαρώνετε όποτε μπορείτε.

Συνεργαστείτε Μπορεί να είστε τελειομανείς και να θέλετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας αλλά καλό είναι να βάλετε και κάποιον άλλο στο παιχνίδι. Μοιραστείτε τις ιδέες σας και μπορεί να δημιουργήσετε πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Επιστήμη το Απέδειξε: Με Αυτούς τους 8 Τρόπους Θα Βρείτε την Ευτυχία!!!

.

Αυτοί είναι οι 8 επιστημονικά αποδεδειγμένοι τρόποι για να βρείτε την ευτυχία.

7 Καθημερινές Συνήθειες για να Νιώθετε πιο Υγιείς και Χαρούμενοι

.

Αυτές είναι οι καθημερινές συνήθειες που θα σας αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο.

Σταματήστε την Δίαιτα και Υιοθετήστε Αυτές τις 10 Συνήθειες

.

Να τι έδειξε νέα έρευνα για τις συνήθειες που πρέπει να αλλάξετε για να χάσετε βάρος.

Για να Σωθείτε από τις Κρίσεις Πανικού Κάντε Αυτό!

.

Είναι πολύ απλή η "θεραπεία" που θα σας σώσει από τις κρίσεις πανικού.

7 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε το Πρωί για να Έχετε μια Όμορφη Μέρα!

.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ξεκινήστε την ημέρα σας με αυτόν τον τρόπο για να είστε χαρούμενοι μέχρι να πέσετε για ύπνο!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Παγωτό Σάντουιτς με Εύκολο Crumble και Φράουλες από τον Άκη Πετρετζίκη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βασική Ζύμη για Πίτσα από τον Άκη Πετρετζίκη