Με Αυτούς τους 8 Τρόπους Θα Βρείτε την Ευτυχία!!!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Με Αυτούς τους 8 Τρόπους Θα Βρείτε την Ευτυχία!!!

Το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού είναι ευτυχισμένο τα Σαββατοκύριακα, ενώ τις καθημερινές οι περισσότεροι περνούν μια μίνι μελαγχολία ή κατάθλιψη. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως δεν χρειάζεται να είστε μελαγχολικοί καμία μέρα της εβδομάδας. Με αυτούς τους 8 τρόπους, που θα δείτε παρακάτω, μπορείτε επιστημονικά να είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι.

Χαμογελάστε Πολλά βιβλία αναφέρουν πως ακόμα και το ψεύτικο χαμόγελο, το βεβιασμένο, μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα πάνω σας. Δυστυχώς οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν διαφωνούν. Όταν χαμογελάτε (ακόμα και με το ζόρι) φροντίστε το χαμόγελό σας να είναι ειλικρινές. Δηλαδή πριν χαμογελάσετε σκεφτείτε κάτι όμορφο, κάντε μια ωραία σκέψη που θα σας προκαλέσει ένα φυσικό χαμόγελο.

Βοηθήστε τους γύρω σας Ακόμα και αν είστε οι πιο εγωιστές άνθρωποι στον κόσμο, πρέπει αν βρείτε τρόπο  να βοηθάτε τους γύρω σας. Μπορεί με αυτόν τον τρόπο να κάνετε καλό στους άλλους αλλά το καλό που κάνετε στον εαυτό σας είναι ακόμα μεγαλύτερο. Έρευνα που έγινε στη Γερμανία απέδειξε πως οι άνθρωποι που έγιναν εθελοντές σε κάποια οργάνωση ήταν πολύ πιο ευτυχισμένοι από ανθρώπους που δεν άλλαξαν τίποτα στη ζωή τους.

Αποκτήστε καλύτερες σχέσεις με φίλους και συγγενείς Αυτή η έρευνα που πραγματοποιήθηκε  από το περιοδικό PLoS Medicine είναι εκπληκτική. Απέδειξε πως άνθρωποι που δεν έχουν πολλούς φίλους και δεν έχουν καλές σχέσεις με τους συγγενείς τους έχουν προβλήματα υγείας και έχουν τις ίδιες συνέπειες σαν να κάπνιζαν 15 τσιγάρα την ημέρα ή να έπιναν αλκοόλ.

Οι κοινωνικές σχέσεις βοηθάνε πολύ στη βελτίωση της ψυχολογίας μας.

Οι κοινωνικές σχέσεις βοηθάνε πολύ στη βελτίωση της ψυχολογίας μας.

Ακούστε μουσική Οι επιστήμονες συνιστούν να ακούτε μουσική κάθε φορά που πέφτετε ψυχολογικά, ακόμα και αν δεν έχετε καμία όρεξη. Και όταν μιλάμε για μουσική δεν εννοούμε μπλους και μελαγχολικά τραγούδια, εννοούμε ό,τι πιο δυναμικό, χορευτικό και τρελό τραγούδι υπάρχει.

Ξεκινήστε γυμναστική Όσο και αν βαριέστε να σηκωθείτε από τον καναπέ, όσο και αν βαριέστε να κουνηθείτε (ειδικά μετά τη δουλειά) μην παραμελείτε ποτέ τη γυμναστική σας. Με την άσκηση το σώμα παράγει ενδορφίνες και πρωτεΐνες που είναι υπεύθυνες για την ευτυχία και την καλή διάθεση. Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Health Psychology, άτομα που γυμνάστηκαν 40 λεπτά επί 6 μέρες την εβδομάδα, είδαν μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία τους, ακόμα και αν (κάποιοι από αυτούς) δεν είδαν διαφορά στα κιλά τους.

Διαβάστε ακόμα:

Η γυμναστική θα σας γεμίσει με ενέργεια και αισιοδοξία.

Η γυμναστική θα σας γεμίσει με ενέργεια και αισιοδοξία.

Βγείτε στον ήλιο Μπορεί οι επιστήμονες να υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να κάθεστε καθόλου στον ήλιο (κάποιες συγκεκριμένες ώρες) αλλά τονίζουν πως ο ήλιος είναι απαραίτητος για καλή υγεία όταν τον 'εκμεταλλεύεστε' με μέτρο. Δηλαδή, πρέπει υποχρεωτικά να κάθεστε στον ήλιο για τουλάχιστον 10-20 λεπτά καθημερινά, ώστε να προσλαμβάνετε τη σωστή ποσότητα Βιταμίνης-D.

Οργανώστε διακοπές Μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν αλλά για ποιο λόγο να μην ξεκινήσετε να ψάχνετε για το πού θα πάτε στις επόμενες διακοπές σας; Ακόμα και αν δεν έχετε σκοπό να κάνετε χειμερινές διακοπές ξεκινήστε την αναζήτηση. Έρευνα έδειξε πως άνθρωποι που άρχισαν να ψάχνουν και να οργανώνουν τις επόμενες διακοπές τους ήταν πολύ πιο ευτυχισμένοι για 8 εβδομάδες. Μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να πάτε διακοπές τον χειμώνα αλλά ψάχνοντας θα δείτε πως θα βρείτε εκπληκτικές προσφορές και ίσως σας κάνουν να ξεκινήστε περισσότερη οικονομία ώστε να μπορέσετε τελικά να φύγετε έστω για ένα Σαββατοκύριακο.

Με το που γυρίσετε από τις διακοπές ξεκινήστε αμέσως να οργανώνετε τις επόμενες.

Ξεκινήστε αμέσως να οργανώνετε τις επόμενες διακοπές σας. Ακόμα και αν δεν καταφέρετε να πάτε κάπου η διαδικασία αναζήτησης θα σας δώσει χαρά.

Κοιμηθείτε καλά Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Sleep ο ύπνος επηρεάζει τις σκέψεις που κάνουμε. Όταν κοιμάστε λίγο επηρεάζεται εκείνο το μέρος του εγκεφάλου όπου αποθηκεύονται οι κακές αναμνήσεις. Έτσι την επόμενη μέρα είστε πιο πεσμένοι ψυχολογικά και στο μυαλό σας κυριαρχούν αρνητικές σκέψεις. Όταν κοιμάστε περισσότερο επηρεάζεται το μέρος του εγκεφάλου με τις θετικές αναμνήσεις και έτσι την επόμενη μέρα νιώθετε πολύ καλύτερα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Γαλλίδες μας Αποκαλύπτουν τα Μυστικά τους για Τέλειο Σπίτι

.

Γαλλίδες νοικοκυρές μας λένε πώς διακοσμούν το σπίτι τους.

7 Επιστημονικοί Τρόποι για να Είστε πιο Χαρούμενοι στο Σπίτι

.

Αυτοί είναι οι τρόποι για να ανακαλύψετε την ευτυχία μέσα στο σπίτι σας.

8 Απλά Πράγματα που οι Ευτυχισμένοι Άνθρωποι Έχουν στη Ζωή τους

.

Η ευτυχία είναι κάτι που όλοι κυνηγάμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Φενγκ Σούι: 6 Πράγματα που Μπλοκάρουν την Ευημερία στο Σπίτι

.

Αυτές είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να έχετε καλή ενέργεια μέσα στο σπίτι.

Κάντε Αυτές τις Διακοσμητικές Παρεμβάσεις για να Προσελκύσετε Τύχη και Χρήματα!

.

Έτσι θα φέρετε περισσότερα χρήματα στη ζωή σας... με τη βοήθεια του φενγκ σούι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

σπατάλες
Κόψτε Αυτές τις 10 Σπατάλες του Σπιτιού και Εξοικονομήστε Χρήματα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

ζυγαριά
Μάθετε Γιατί Ενώ Κάνετε Δίαιτα η Ζυγαριά δεν Λέει να Κουνηθεί!
More in LIVING +, PLUS +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Close