Ξεφορτωθείτε τις Σακούλες Κάτω από τα Μάτια με ΑΥΤΑ τα Τρικς

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Ξεφορτωθείτε τις Σακούλες Κάτω από τα Μάτια με ΑΥΤΑ τα Τρικς

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα και κάποιοι όχι. Σας έχουμε λοιπόν κάποιες λύσεις και τρικς που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους μια και καλή.

Υιοθετώντας αυτά τα τρικς σε μόνιμη βάση και εντάσσοντάς τα στη ρουτίνα σας οι σακούλες θα γίνουν παρελθόν.

#1 Πίνετε νερό Μήπως τελικά δεν πίνετε πολύ νερό; Το νερό διώχνει μακριά από τον οργανισμό το πολύ αλάτι. Παράλληλα με την πολύ κατανάλωση νερού (τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα) φροντίστε να μειώσετε το πολύ αλάτι από τη διατροφή σας.

#2. Χρησιμοποιήστε φακελάκια τσαγιού Το τσάι είναι ένα χαλαρωτικό ρόφημα που μπορείτε να πίνετε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε. Μόλις λοιπόν μιπείτε το τσάι σας, κρατήστε το χρησιμοποιημένο φακελάκι και τοποθετήστε το κάτω από το κάθε μάτι. Φροντίστε να είναι το φακελάκι χλιαρό.

Το τσάι θα καταπραύνει τα μάτια σας και θα «ξεφουσκώσει» σημαντικά τις σακούλες.

#3. Σωστός καθαρισμός Μην αμελλείτε ποτέ τον καθαρισμό και την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, πλύντε το πρόσωπό σας με νερό και κάποιο καλό καθαριστικό προσώπου και στη συνέχεια βάλτε μια κρέμα για ενυδάτωση.

Ξεχάστε το Botox! Αυτά τα 5 Χτενίσματα θα Αφαιρέσουν 10 Χρόνια από το Πρόσωπό σας!

#4. Τοποθετήστε πάνω στα μάτια κάτι κρύο Δεν έχει σημασία αν θα είναι αγγούρια, όπως συνηθίζεται. Μπορείτε να βάλετε είτε αγγούρια, είτε παγωμένα κουτάλια, είτε ό,τι άλλο εσείς θέλετε που έχει χαμηλή θερμοκρασία. Το κρύο στην περιοχή των ματιών βοηθάει στο να ξεφορτωθείτε τους μαύρους κύκλους.

Καθαρίστε και ενυδατώστε σωστά το πρόσωπό σας.

Αυτά τα Μικροσκοπικά Έντομα Ζουν στο Πρόσωπο Όλων μας!

#5. Αντιμετωπίστε τις αλλεργίες σας Το γνωρίζετε πως οι σακούλες είναι αποτέλεσμα αλλεργιών τις περισσότερες φορές; Αν δείτε λοιπόν πως οι σακούλες σας είναι αρκετά έντονες τότε ίσως υπάχει κάτι μέσα στο σπίτι σας ή στη δουλειά σας ή γενικά στο περιβάλλον σας που σας προκαλεί αλλεργία. Επισκεφτείτε έναν γιατρό για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα στη ρίζα του.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με μια Ασπιρίνη!

.

Πέρα από τον πονοκέφαλο: Δείτε τι θεραπεύει η ασπιρίνη πέρα από την κλασική της εφαρμογή.

Η νέα Τάση στα Μαλλιά Λέγεται Shug και τη Βλέπουμε Ήδη Παντού!

.

Αυτή είναι η τάση που θα επικρατήσει φέτος στο styling των μαλλιών!

Αυτό Κάνετε Κάθε Μέρα και Γερνάει Πρόωρα η Επιδερμίδα σας!

.

Να τι φταίει και έχει γεράσει πρόωρα η επιδερμίδα σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

οικονομικά λάθη
Αυτά Είναι τα πιο Κοινά Οικονομικά Λάθη που Κάνουν οι Νέοι Σήμερα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Πολύ Γρήγοροι Τρόποι για να Χάσετε Μερικά Κιλά Πριν τις Γιορτές!