Έρευνα Αποκαλύπτει 5 Αιτίες που Οδηγούν σε Χωρισμό Μετά τον Γάμο

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Έρευνα Αποκαλύπτει 5 Αιτίες που Οδηγούν σε Χωρισμό Μετά τον Γάμο

Από τη στιγμή που η σκέψη του γάμου στοιχειώνει το μυαλό μέχρι και τη στιγμή που πραγματοποιείται η τελετή και το ζευγάρι ξεκινά να ζει την κοινή του ζωή μαζί, αποκαλύπτεται ένας νέος κόσμος στους νεόνυμφους.

Μια ολόκληρη υλική βιομηχανία που βασίζεται στα δεσμά του γάμου και η οποία περιλαμβάνει καταστήματα με κοσμήματα για τέτοιες περιστάσεις, σάιτ για γάμους, διοργανώσεις γάμων σε κέντρα δεξιώσεων και άλλα πολλά, που μεταφράζονται ως έξοδα για το ζευγάρι που θέλει να παντρευτεί ή είναι ήδη παντρεμένο. Γι’ αυτό και το πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα των H.Π.Α αποφάσισε να κάνει μια έρευνα για να δει πόσο ρόλο παίζουν τα έξοδα γύρω από ένα γάμο για τη διάρκεια που θα έχει.

Έγινε έρευνα που συγκρίνει τα έξοδα ενός γάμου με τη διάρκειά του.

Έγινε έρευνα που συγκρίνει τα έξοδα ενός γάμου με τη διάρκειά του.

Αφού ρωτήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού ορισμένα ζευγάρια για τις συνήθειες που έχουν ως παντρεμένοι, για το πόσο ικανοποιημένοι είναι μέσα στο γάμο τους και για το πόσο καιρό γνωρίζονται, έχουν σχέση και είναι παντρεμένοι με τον/την σύντροφο τους, οι ερευνητές κατέληξαν σε 5 βασικούς παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό.

Εισόδημα Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας όσα περισσότερα χρήματα βγάζει ένα ζευγάρι, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχει για να οδηγηθεί σε χωρισμό. Συγκεκριμένα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσα ζευγάρια είχαν ετήσιο εισόδημα σχεδόν 100.000 ευρώ έχουν 50% λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι. Νομίζουμε πως ο λόγος είναι αρκετά προφανής!

Τα ζευγάρια με μεγαλύτερο εισόδημα χωρίζουν πιο δύσκολα!

Τα ζευγάρια με μεγαλύτερο εισόδημα χωρίζουν πιο δύσκολα!

8 Πρώην Ζευγάρια Δίνουν Συμβουλές για να Πετύχει ο Δικός σας Γάμος (όλα όσα Έμαθαν από το Διαζύγιό τους)

Δαχτυλίδι και Έξοδα Γάμου Όσο πιο ακριβό ήταν το δαχτυλίδι, αλλά και όσο πιο υψηλά τα έξοδα του γάμου, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να χωρίσει ένα ζευγάρι. Θα περιμέναμε το αντίθετο, αλλά οι αριθμοί έδειξαν ότι τα ζευγάρια που ξόδεψαν πάνω από 18.000 ευρώ για τη διοργάνωση του γάμου τους έχουν 46% περισσότερες πιθανότητες να χωρίσουν, ενώ τα ζευγάρια που ξόδεψαν μόλις 5.000 ευρώ ή λιγότερα έχουν 18% πιθανότητες να σταματήσουν να ζουν μαζί.

Όσο μεγαλύτερα τα έξοδα του γάμου, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι πιθανότητες να χωρίσετε.

Όσο μεγαλύτερα είναι τα έξοδα του γάμου, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι πιθανότητες να χωρίσετε.

Όσον αφορά το δαχτυλίδι όσα ζευγάρια ξόδεψαν 2.000 με 4.000 για να αγοράσουν το περιβόητο δαχτυλίδι για την πρόταση γάμου, έχουν 1,3 μεγαλύτερη πιθανότητα να χωρίσουν σε σχέση με όσους κινήθηκαν σε πιο χαμηλές τιμές για να επιλέξουν.

Η έρευνα έδειξε οτι έχετε περισσότερες πιθανότητες να χωρίσετε, αν το δαχτυλίδι που έχετε από την πρόταση γάμου είναι πολύ ακριβό!

Η έρευνα έδειξε οτι έχετε περισσότερες πιθανότητες να χωρίσετε, αν το δαχτυλίδι που έχετε από την πρόταση γάμου είναι πολύ ακριβό!

Απίστευτο κι όμως Αληθινό: Τα Διπλά Κρεβάτια Καταργούνται!

Καλεσμένοι στο γάμο Εδώ γίνεται η ανατροπή και η έρευνα αναδεικνύει ότι όσο περισσότεροι οι καλεσμένοι τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να χωρίσετε. Ειδικότερα, αν είχατε πάνω από 200 καλεσμένους στο γάμο σας, οι πιθανότητες να χωρίσετε μειώνονται κατά 92%. Μάλιστα, αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά αποδεικνύεται και επιστημονικά από το γεγονός ότι ο μεγάλος αριθμός καλεσμένων σημαίνει ότι το ζευγάρι έχει πολλούς ανθρώπους γύρω του να το στηρίξει και να το βοηθήσει σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κρίση στο γάμο του.

Ο μεγάλος αριθμός καλεσμένων δηλώνει οτι δύσκολα θα χωρίσει το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ο μεγάλος αριθμός καλεσμένων δηλώνει οτι δύσκολα θα χωρίσει το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ταξίδι του Μέλιτος Και επειδή το ταξίδι του Μέλιτος μπορεί να είναι το αιώνιο παράπονο ενός παντρεμένου που δεν πήγε ποτέ, δώστε προσοχή εδώ! Σύμφωνα με την έρευνα πάντα, τα ζευγάρια που πήγαν ταξίδι του μέλιτος έχουν 41% λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν από αυτούς που δεν πήγαν.  Οπότε, ποτέ δεν είναι αργά για ένα ταξιδάκι! Αυτό το Ελληνικό Νησί Είναι ο Κορυφαίος Γαμήλιος Προορισμός Στον Κόσμο!

Αν δεν πήγατε ταξίδι του Μέλιτος, κανονίστε το άμεσα!

Αν δεν πήγατε ταξίδι του Μέλιτος, κανονίστε το άμεσα!

Ο αριθμός 3 Φυσικά, δεν γινόταν να μην μελετηθεί και το διάστημα που ένα ζευγάρι έβγαινε ραντεβού μέχρι να γίνει η πρόταση γάμου. Ο αριθμός 3 θεωρήθηκε κομβικός, καθώς τα ζευγάρια που ήταν μαζί πάνω από 3 χρόνια, αποδείχθηκε ότι έχουν καλύτερες πιθανότητες να μείνουν μαζί σε έναν ευτυχισμένο γάμο με ομαλή πορεία, ενώ τα ζευγάρια που παντρεύτηκαν πριν το πρώτο εξάμηνο της γνωριμίας τους είναι αυτά που θα έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό διαζυγίων.

Το διάστημ απου βγαίνατε ραντεβού παίζει ρόλο για την διάρκεια του γάμου σας.

Το διάστημα που βγαίνατε ραντεβού παίζει ρόλο για την διάρκεια του γάμου σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα Έρευνα: Σώστε τον Γάμο σας Κάνοντας Αυτή την Αλλαγή στο Σπίτι σας!

.

Ένας γάμος μπορεί να σωθεί ή να καταστραφεί αν δεν δωθεί η σωστή προσοχή στη διακόσμηση του σπιτιού.

Νέα Έρευνα: Αν δεν Θέλετε να Χωρίσετε με τον Σύντροφό σας Πρέπει να Κάνετε ΑΥΤΟ

.

Έρευνα αποκαλύπτει το μυστικό για τη διάρκεια και την επιτυχία μιας σχέσης!

Απίστευτο αυτό που Υποστηρίζουν οι Σύγχρονοι Ψυχαναλυτές για τα Διαζύγια!

.

Αυτοί είναι οι λόγοι που τα διαζύγια καλυτέρεψαν τις σχέσεις των ανθρώπων.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά Είναι τα Super Foods που Έπαιρναν οι Θεοί του Ολύμπου!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Παιδικά Κουλουράκια Από τον Άκη Πετρετζίκη