Δείτε το Καταπληκτικό Πράγμα που Μπορείτε να Κάνετε με Ένα Βαζάκι και Ένα Μπαλόνι!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Δείτε το Καταπληκτικό Πράγμα που Μπορείτε να Κάνετε με Ένα Βαζάκι και Ένα Μπαλόνι!

Τα γυάλινα δοχεία εξυπηρετούν για να αποθηκευτούν τροφές με ασφαλή και υγιεινό τρόπο. Το γυαλί είναι ιδανικό υλικό ώστε να τις κρατάει φρέσκες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους. Ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο γρήγορα και εύκολα και να γνωρίζετε εξ όψεως αν έχει χαλάσει ή αν διατηρείται φρέσκο.

Τι γίνεται όμως αν χαλάσει ένα καπάκι ή το χάσετε και σας μείνει το δοχείο; Δεν χρειάζεται, φυσικά, να πετάξετε το βάζο σας γιατί εμείς σας έχουμε τη λύση. Η λύση αυτή θα σας χρησιμεύσει και για να κρατάτε το περιεχόμενο του δοχείου φρέσκο για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

thehomeissue_jar1

Αν χαλάσει ένα καπάκι ή το χάσετε δεν χρειάζεται να πετάξετε το βάζο σας.

Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε πώς να σφραγίσετε το γυάλινο δοχείο, η λύση είναι απλή: χρησιμοποιείστε μπαλόνια! Τα μπαλόνια θα διατηρήσουν το περιεχόμενο των βάζων σας για περισσότερο καιρό, χωρίς να ανησυχείτε μήπως μπαίνει αέρας και χαλάσουν.

Σας Περίσσεψε Φαγητό; Εκμεταλλευτείτε το με τον Χρήσιμο Κανόνα των 2 Ωρών!

Βάλτε το περιεχόμενο που θέλετε να αποθηκεύσετε μέσα στο βάζο και προμηθευτείτε τα κλασικά μπαλόνια που χρησιμοποιούν στα πάρτι από το εμπόριο.

Τοποθετείστε το δοχείο σε μια σταθερή επιφάνεια και φουσκώστε το μπαλόνι κανονικά, κρατώντας την άκρη του για να μην ξεφουσκώσει. Μην το δέσετε.

thehomeissue_balloons

Αν αναρωτιέστε πώς να σφραγίσετε το γυάλινο δοχείο, η λύση είναι απλή: χρησιμοποιείστε μπαλόνια!

Ακουμπήστε την πλαϊνή επιφάνεια του φουσκωμένου μπαλονιού στην ανοιχτή επιφάνεια του βάζου και κρατήστε το εκεί σταθερά. Συνεχίστε να κρατάτε την άκρη του με το ένα χέρι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την απώλεια αέρα και με το δεξί πιέστε το προς την επιφάνεια του βάζου.

Αυτός είναι ο Λάθος Τρόπος για να Ζεσταίνετε το Φαγητό σας στο Φούρνο Μικροκυμάτων!

Αφήστε τον αέρα να φεύγει ελεγχόμενα μέχρι το μπαλόνι να ξεφουσκώσει τελείως. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε ασφαλίσει πλήρως με το υλικό του μπαλονιού την επιφάνεια του βάζουν, ώστε ο αέρας της ατμόσφαιρας να μην μπορεί να εισχωρήσει και έτσι το μπαλόνι θα λειτουργήσει ως «καπάκι» που θα κρατήσει τις τροφές σας φρέσκιες για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Για να δείτε όλη την διαδικασία αναλυτικά, κάντε κλικ στο παρακάτω βίντεο.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Κάνετε τον Πάγκο της Κουζίνας σας πιο Λειτουργικό

.

Αποκτήστε πιο λειτουργικό πάγκο κουζίνας με 3-4 κινήσεις.

Ελαιόλαδο: 8 Εκπληκτικές Χρήσεις που Κάνουν πιο Εύκολη τη Ζωή στο Σπίτι

.

Το ελαιόλαδο υπάρχει σε κάθε αξιοπρεπή κουζίνα. Το ξέρατε, όμως, ότι είναι εξίσου χρήσιμο και εκτός κουζίνας; Δείτε πού μπορεί να σας βοηθήσει!

6 Tips για την Κουζίνα που θα σας Βοηθήσουν να Τρώτε Λιγότερο

.

Η κουζίνα του σπιτιού μπορεί να γίνει «σύμμαχος» σας σε περίπτωση που κάνετε μια προσπάθεια για έλεγχο του σωματικού σας βάρους. 

Πώς να Μαζέψετε τα Σπασμένα Γυαλιά από το Πάτωμα Εύκολα και Γρήγορα

.

Δείτε πώς θα καθαρίσετε το πάτωμά σας από τα σπασμένα γυαλιά με τον πιο απλό τρόπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

26 Περίεργα Πράγματα που θα Βρείτε Σχεδόν σε Κάθε Βρετανικό Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Απίστευτο Σπίτι της Diane Keaton στην Τοσκάνη!