Αυτά Είναι τα πιο Κοινά Οικονομικά Λάθη που Κάνουν οι Νέοι Σήμερα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Αυτά Είναι τα πιο Κοινά Οικονομικά Λάθη που Κάνουν οι Νέοι Σήμερα!

Οι νέοι σήμερα κάνουν αρκετά λάθη σε ό,τι αφορά τα οικονομικά τους πράγμα που σημαίνει πως αν νιώθετε ότι τα έχετε κάνει σαλάτα, δεν είστε οι μόνοι.

Νέες έρευνες έχουν δείξει πως σε ό,τι αφορά τη διαχείρηση χρημάτων, οι γυναίκες δεν είναι τόσο ανεξάρτητες όσο θα περιμένατε.

Στην πραγματικότητα το 91% των γυναικών που είναι παντρεμένες ή σε σχέση δεν συμμετέχουν στις οικονομικές αποφάσεις.

Επειδή, λοιπόν, θέλουμε να αλλάξουν αυτά τα στατιστικά πρέπει να σας πούμε ποια είναι τα πιο κοινά οικονομικά λάθη που κάνετε.

Τα Μικρά Μυστικά που θα σας Βοηθήσουν να Κάνετε Οικονομία για να Ζείτε τη Ζωή που Θέλετε! 

Οι στατιστικές δείχνουν πως οι νέοι σήμερα δεν ασχολούνται καθόλου με τα οικονομικά τους και δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά με την οργάνωσή τους. Αυτό, όμως, είναι κάτι σαν το τρέξιμο. Αν δεν έχει κάποιος ιδέα από τρέξιμο, στην αρχή μια τέτοια δραστηριότητα θα του φανεί δύσκολη. Το ίδιο ισχύει και με τα οικονομικά. Από τη στιγμή που θα μάθετε τα βασικά θα διαπιστώσετε πως δεν πρόκειται για τίποτα πολύπλοκο.

οικονομικά λάθη

Οι νέοι σήμερα δεν ασχολούνται καθόλου με τα οικονομικά τους.

Όπως σε οποιοδήποτε πρόβλημα στη ζωή το πρώτο βήμα για να το λύσετε είναι να το αναγνωρίσετε, να αναγνωρίσετε δηλαδή ότι υπάρχει.

Ένα οικονομικό λάθος που κάνουν πολλοί νέοι είναι ότι πληρώνουν πάρα πολλά στο ενοίκιο. Λένε πως πρέπει κάποιος να πληρώνει το 30% του μισθού του στο ενοίκιο κάθε μήνα αλλά μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως οι περισσότεροι από τους μισούς νέους ξοδεύουν περισσότερο. Πρέπει να ακολουθείτε τον κανόνα «50,20,30» που σημαίνει πως θα πρέπει να ξοδεύετε το μισό των χρημάτων σας στα απαραίτητα, το 20% σε οικονομίες και το 30% σε διασκέδαση.

Κάντε Οικονομία (και) στο Μαγείρεμα

Ένα άλλο οικονομικό λάθος που κάνουν οι νέοι είναι ότι δεν κρατάνε χρήματα για τα γεράματά τους. Δεν αποταμιεύουν για τον καιρό που δεν θα μπορούν πλέον να δουλέψουν. Το να αρχίσει κάποιος να μαζεύει χρήματα από τα 20 του είναι πολύ σημαντικό και θα του χαρίσει μια οικονομική άνεση και ασφάλεια.

οικονομικά λάθη

Ένα λάθος που κάνουν οι νέοι σήμερα είναι πως δεν κρατάνε χρήματα για τα γεράματά τους.

12 Απλά Tips για Οικολογία και Οικονομία Μέσα στο Σπίτι

Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να αρχίσετε να βάζετε χρήματα στην άκρη για κάποια έκτακτη ανάγκη που μπορεί να προκύψει. Θα πρέπει να φτάσετε στο σημείο να έχετε βάλει στην άκρη χρήματα που θα σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς για τουλάχιστον 6 μήνες σε περίπτωση ανάγκης. Και όταν μιλάμε για ανάγκη εννοούμε κάποια απόλυση από τη δουλειά ή κάποια ασθένεια.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Σταματήσετε να Ξοδεύετε Χρήματα για 30 Μέρες (VIDEO)

.

Απίστευτες ιδέες για να γλυτώσετε χρήματα μέσα σε 30 μέρες.

Κάντε την Μπαταρία του Smartphone να Κρατάει για Περισσότερο!

.

Να τι μπορείτε να κάνετε για να μην είστε διαρκώς με έναν φορτιστή για το smartphone στο χέρι!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το πιο Οργανωμένο Σπίτι στον Κόσμο (VIDEO)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ξεφορτωθείτε τις Σακούλες Κάτω από τα Μάτια με ΑΥΤΑ τα Τρικς