Να Γιατί Πρέπει να Συμμαζέψετε το Σπίτι σας Τώρα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Να Γιατί Πρέπει να Συμμαζέψετε το Σπίτι σας Τώρα!

Οι άνθρωποι μιλάνε συχνά για το συμμάζεμα, το συγύρισμα και την οργάνωση του σπιτιού. Πιθανώς να πέφτετε συχνά πάνω σε άρθρα που μιλάνε για το πώς να οργανώσετε το σπίτι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και προσφέρουν συμβουλές και tips.

Αν, ωστόσο δεν το έχετε κάνει ποτέ εσείς ίδιοι, ίσως αναρωτιέστε ποιο είναι το νόημα όλων αυτών. Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω 7 λόγους για τους οποίους αξίζει να συμμαζέψετε το σπίτι σας τώρα!

Οργάνωση Σπιτιού: 11 Μικρές Παρεμβάσεις που Υπόσχονται να σας Ανανεώσουν!

Θα έχετε περισσότερο χώρο Η ακαταστασία πολλές φορές  μπορεί να γίνει ενοχλητική, ειδικά αν μπαίνει… στα πόδια σας. Αν δουλεύετε στο σπίτι, για παράδειγμα, είναι πολύ δύσκολο να μείνετε συγκεντρωμένοι αν στο γραφείο σας (και αλλού) επικρατεί ακαταστασία. Όταν το περιβάλλον σας βρίσκεται σε τάξη θα διαπιστώσετε ότι όλα λειτουργούν καλύτερα.

τάξη

Όταν το περιβάλλον σας βρίσκεται σε τάξη θα διαπιστώσετε ότι όλα λειτουργούν καλύτερα.

Θα αναγκαστείτε να αποφασίσετε τι πραγματικά είναι σημαντικό για εσάς Όταν πρέπει να είστε επιλεκτικοί με τα αντικείμενα γύρω σας, αναγκαστικά θα τα επιλέγετε πιο προσεκτικά. Αυτό συμβαίνει με όλους τους τομείς της ζωής. Όπως δεν αφιερώνετε χρόνο για να δείτε μια ταινία που δεν σας αρέσει, έτσι δεν χρειάζεται να αφιερώσετε και χώρο για αντικείμενα που δεν θέλετε πραγματικά.

τάξη

Όταν πρέπει να είστε επιλεκτικοί με τα αντικείμενα γύρω σας, αναγκαστικά θα τα επιλέγετε πιο προσεκτικά.

Θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε την αισθητική σας Αν κρατάτε τα πράγματα και τα υλικά που είχατε από… πάντα, πιθανώς να νομίζετε ότι ακόμα σας αρέσουν ή ότι ακόμα τα χρειάζεστε. Αυτό, όμως, δεν είναι και πολύ πιθανό. Στην πραγματικότητα, η οργάνωση θα σας βοηθήσει να δείτε τι πραγματικά προτιμάτε όσον αφορά τα ρούχα, τη διακόσμηση ή ακόμα και το φαγητό.

τάξη

Η οργάνωση θα σας βοηθήσει να δείτε τι πραγματικά προτιμάτε.

Interior Designers μας Λένε τα Μυστικά για την Τέλεια Οργάνωση των Ρούχων

Θα γλιτώσετε χρήματα Προφανώς όσο λιγότερα αγοράζετε, τόσο λιγότερα ξοδεύετε. Ακόμα, όμως, κι αν πιστεύετε πως το να «μαζεύετε» τα πάντα και μετά να κάθονται δεν έχει κόστος, σας κοστίζει το να τα ξεφορτωθείτε. Το κόστος ενός πράγματος δεν είναι μόνο η τιμή που γράφει στο καρτελάκι – μπορεί να χρειάζεται συντήρηση ή να έχει κόστος για να το μεταφέρετε αν μετακομίσετε.

τάξη

Το κόστος ενός πράγματος δεν είναι μόνο η τιμή που γράφει στο καρτελάκι.

Θα μπορούσατε και να κερδίσετε χρήματα Μπορείτε να βγάλετε κάποια χρήματα βάζοντας σε τάξη την ντουλάπα σας και πουλώντας τα παλιά ρούχα ή τα αντικείμενα που δεν θέλετε πια. Επίσης αν θέλετε να πουλήσετε ή να ενοικιάσετε το σπίτι σας, η οργάνωση θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες. Ένα ακατάστατο σπίτι δεν πωλείται καθόλου εύκολα.

τάξη

Μπορείτε να βγάλετε κάποια χρήματα βάζοντας σε τάξη την ντουλάπα σας.

Το καθάρισμα θα γίνει πολύ πιο εύκολο Το να έχετε ένα καθαρό σπίτι είναι απολαυστικό, το να μπείτε, όμως, στη διαδικασία του καθαρίσματος  είναι συχνά… αγγαρεία. Όσο πιο οργανωμένο είναι το σπίτι σας, τόσο λιγότερο χρόνο θα χρειαστεί να αφιερώσετε στο καθάρισμα!

τάξη

Όσο πιο οργανωμένο είναι το σπίτι σας, τόσο λιγότερο χρόνο θα χρειαστεί να αφιερώσετε στο καθάρισμα!

7 Τρόποι με τους Οποίους το Χρώμα Βοηθάει στην Οργάνωση του Σπιτιού

Η οργάνωση θα σας δώσει ελευθερία Αν θέλετε να μετακομίσετε σε κάποιο άλλο διαμέρισμα ή σε κάποια άλλη πόλη, είναι πολύ πιθανόν η ακαταστασία να σας κρατάει πίσω. Όσο περισσότερα πράγματα έχετε, τόσο περισσότερο δεμένοι είστε με αυτά – αυτό σημαίνει δυσκολία στις μεταφορές και στα έξοδα.  Οι ρομαντικές εικόνες που έχουμε στο μυαλό μας για τους νομάδες  έχουν να κάνουν με την δυνατότητά τους να… «συμμαζεύουν» γρήγορα και να ξεκινούν για τον επόμενο προορισμό τους. Ακόμα κι αν δεν μετακομίσετε ποτέ ξανά στη ζωή σας, η τάξη και η οργάνωση σας δίνουν την ελευθερία να αλλάξετε εύκολα τη διακόσμησή σας οποιαδήποτε στιγμή!

τάξη

Η τάξη και η οργάνωση σας δίνουν ελευθερία!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Δημιουργήσετε Αποθηκευτικούς Χώρους σε ένα Σπίτι Χωρίς Ντουλάπια

.

Αυτές είναι οι πιο έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσετε αποθηκευτικούς χώρους σε ένα σπίτι χωρίς ντουλάπια

Οργανώστε την Κουζίνα σας με Βάση τις Συμβουλές της Martha Stewart!

.

Η εξπέρ της οικιακής οικονομίας, Martha Stewart, μοιράζεται τα μυστικά της για μια σούπερ οργανωμένη κουζίνα!

Βρείτε Αυτό που Χάσατε Μέσα στο Σπίτι με τον πιο Απλό Τρόπο

.

Με αυτή τη μέθοδο θα βρείτε εγγυημένα αυτά που έχετε χάσει μέσα στο σπίτι.

7 Σημεία Αποθήκευσης που δεν Χρησιμοποιείτε ενώ θα Έπρεπε

.

Μάθετε πώς να βάλετε σε τάξη όλο το σπίτι με έξτρα χώρους αποθήκευσης.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έχετε Φασαρία στο Διαμέρισμά σας; 5+1 Τρόποι για να το Ηχομονώσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Σημεία του Σπιτιού που Δεν Πρέπει να Χρησιμοποιείτε το Κινητό σας
More in LIVING +, PLUS +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Έχετε Φασαρία στο Διαμέρισμά σας; 5+1 Τρόποι για να το Ηχομονώσετε

Έξυπνες συμβουλές για να αφήσετε τη φασαρία έξω από την πόρτα σας!

Close