5 Πανέξυπνα Μυστικά που Κρύβει το Μέτρο σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

5 Πανέξυπνα Μυστικά που Κρύβει το Μέτρο σας

Οι μηχανικοί και οι βιομηχανικοί σχεδιαστές είναι οι κρυφοί ήρωες του κόσμου που ζούμε καθώς φροντίζουν ώστε τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, που οι ίδιοι σχεδιάζουν, να γίνονται ιδιαίτερα λειτουργικά.

Να Γιατί Δεν Πρέπει να Πετάτε τον Χρησιμοποιημένο σας Καφέ!

Ένα από αυτά τα αντικείμενα είναι η μετροταινία ή αλλιώς μέτρο. Μπορεί να νομίζετε ότι πρόκειται απλώς για μια ταινία που πάνω της αναγράφονται αποστάσεις αλλά όπως θα ανακαλύψετε παρακάτω πρόκειται για ένα προϊόν που έχει αρκετά κρυμμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και είναι πολύ πιο πρακτικό απ’ όσο πιστεύατε μέχρι σήμερα. Μάθετε γι αυτά, εκμεταλλευτείτε τα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.

μέτρο

Είναι πολύ πιο πρακτικό απ’ όσο πιστεύατε μέχρι σήμερα.

Υπάρχει εγκοπή για να μετράτε μόνοι σας Αν παρατηρήσετε το μεταλλικό κλιψάκι στην άκρη του μέτρου σας θα διαπιστώσετε πως υπάρχει μια μικρή εγκοπή. Η εγκοπή αυτή βρίσκεται εκεί ώστε να μπορείτε να γαντζώσετε το μέτρο σε κάποιο σημείο και να μετρήσετε μόνοι σας.

Μπορείτε να σχεδιάσετε έναν τέλειο κύκλο Αν θέλετε να σχεδιάσετε έναν τέλειο κύκλο και δεν έχετε διαβήτη, τότε στερεώστε το κλιψάκι της ταινίας στο κέντρο του κύκλου, μετρήστε την απόσταση που θέλετε και χρησιμοποιήστε την μετρώντας πολλά διαφορετικά σημεία περιμετρικά και ενώνοντάς τα.

μέτρο

Αν δεν έχετε μολύβι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλιπ του μέτρου.

Το κλιπ μπορεί να αντικαταστήσει το μολύβι Το μεταλλικό κλιπ είναι επίσης οδοντωτό. Αυτό συμβαίνει για να μπορείτε να σημαδέψετε κάτι (ένα κομμάτι ξύλο πχ) σε περίπτωση που δεν υπάρχει εύκαιρο μολύβι.

11 Απίστευτες Χρήσεις της Μαγειρικής Σόδας που δεν Ξέρατε

Η άκρη είναι χαλαρή για μπορείτε να μετρήσετε με απόλυτη ακρίβεια Παρατηρήστε και πάλι το κλιπ και θα διαπιστώσετε πως είναι χαλαρό. Αυτό συμβαίνει για να μπορείτε να αφαιρέσετε το πάχος που έχει και να κάνετε μετρήσεις με απόλυτη ακρίβεια.

μέτρο

Η άκρη του μέτρου είναι χαλαρή για απόλυτα ακριβείς μετρήσεις.

Το πλαστικό κάλυμμα έχει ένα κρυφό μήνυμα Αν δείτε πίσω από το πλαστικό κάλυμμα του μέτρου σας θα διαπιστώσετε πως υπάρχει καταγεγραμμένη μια μέτρηση, όπως πχ 70mm. Αυτός ο αριθμός δηλώνει το μήκος του ίδιου του καλύμματος. Ο λόγος που αυτό συμβαίνει είναι για να μπορείτε να στερεώσετε το μέτρο σας, σε ένα πλαίσιο παραθύρου πχ, και να μετρήσετε με την άλλη άκρη. Για να βγάλετε ένα ακριβές αποτέλεσμα θα πρέπει να προσθέσετε στη μέτρησή σας το μήκος που αναγράφεται πάνω στο μέτρο σας!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Μεγάλα Λάθη που Κάνετε Όταν Κρεμάτε τις Κουρτίνες!

.

Οι κουρτίνες είναι βασικό στοιχείο της διακόσμησής σας! Δείτε με ποιους τρόπους τις παραμελείτε και δημιουργείτε προβλήματα στο σπίτι σας.

Αυτές Είναι οι 9 Απίστευτες Χρήσεις της Αλόης!

.

Δείτε γιατί, αν έχετε μια αλόη στο σπίτι σας, είναι σαν να έχετε ένα μόνιμο φαρμακείο για απίστευτες χρήσεις!

Μαξιλάρια Ύπνου: Όλα όσα Χρειάζεται να Γνωρίζετε πριν Αγοράσετε

.

Συμβουλές για να επιλέξετε το κατάλληλο μαξιλάρι και να έχετε ποιοτικό ύπνο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών: Πόσο Σχετίζεται με τον Kίνδυνο Πρόωρου Θανάτου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πατατοκροκέτες σε Ξυλάκι από τον Άκη Πετρετζίκη