Έτσι δεν θα Γλυστράει το Ριχτάρι σας με Τίποτα από τον Καναπέ!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Έτσι δεν θα Γλυστράει το Ριχτάρι σας με Τίποτα από τον Καναπέ!

Είναι πολλοί αυτοί που έχουν πρόβλημα με τα ριχτάρια των καναπέδων τους. Γλυστράνε συνεχώς και δεν θέλουν να μπαίνουν στη διαδικασία να τα φτιάχνουν όλη την ώρα. Η λύση είναι απλή και σας την έχουμε εδώ.

Οι λόγοι που σκεπάζουμε-καλύπτουμε τους καναπέδες μας με ριχτάρια είναι πολλοί. Άλλες φορές το κάνουμε για να μην τους λερώνουμε, άλλες για να τους αλλάξουμε την εικόνα και άλλες για να αλλάξουμε στιλ και εικόνα σε ολόκληρο το σαλόνι.

DIY: Φτιάξτε Μόνοι σας το πιο Όμορφο Ριχτάρι για τον Καναπέ

Το μόνιμο πρόβλημα, όμως, είναι ότι συνεχώς τα ριχτάρια γλυστράνε και φεύγουν από τη θέση τους με αποτέλεσμα να θέλουν φτιάξιμο τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα πράγμα που είναι αρκετά ενοχλητικό.

Μερικές καρφίτσες για υφάσματα μπορεί να δώσουν λύση στο πρόβλημά σας.

Αν θέλετε να κάθεστε στους καναπέδες σας όπως επιθυμείτε χωρίς να σκέφτεστε ότι μπορεί να χαλάσετε το ριχτάρι σας τότε σκεφτείτε την επιλογή των καρφιτσών για υφάσματα.

Καρφίτσες σαν αυτές μπορούν να βοηθήσουν πολύ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις στρίβετε μέσα στο ριχτάρι και στο ύφασμα του καναπέ.

4 τρόποι για να Μεταμορφώσετε τον Παλιό Καναπέ σας σε Καινούργιο!

Μια ακόμα πιο σταθερή λύση είναι καρφίτσες σαν κι αυτές που έχουν μεγαλύτερο όγκο από τις προηγούμενες.

Οι καρφίτσες για υφάσματα είναι ο μοναδικός τρόπος (αν δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία να ράψετε το ριχτάρι πάνω στον καναπέ) για να μένει το ριχτάρι σας στη θέση του.

Αν έχετε κατοικίδια καλό είναι να μην τους επιτρέπετε να κάθονται πάνω στους καναπέδες σας. Διαφορετικά τα ριχτάρια σας, ό,τι κι αν κάνετε, δεν πρόκειται ποτέ να μείνουν στη θέση τους.

Φέρτε την Πολυτέλεια στο Σαλόνι σας Χωρίς να Ξοδέψετε Χρήματα

Τέλος μια λύση που είναι αρκετά μπακαλίστικη αλλά χρησιμοποιούν πολλοί ιδιαίτερα στο εξωτερικό είναι η εξής: Πάρτε παλιά περιοδικά και χοντρά λάστιχα.

Ξεκινήστε παίρνοντας ένα περιοδικό, τυλίξτε το πολύ σφιχτά και στερεώστε το με ένα λάστιχο. Χώστε το περιοδικό πίσω από το ένα μαξιλάρι του καναπέ. Αν ο καναπές σας είναι τριθέσιος κάντε το ίδιο με ακόμα δύο περιοδικά τα οποία θα χώσετε πίσω από τα άλλα δύο μαξιλάρια του καναπέ. Με αυτόν τον τρόπο δεν φεύγει τουλάχιστον με τίποτα (ή σχεδόν με τίποτα) το πάνω μέρος του ριχταριού, αυτό που εφαρμόζετε πίσω από τα μαξιλάρια του καναπέ σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Τρόποι για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας Σύμφωνα με την Τελευταία Λέξη της Μόδας

.

Το βελούδο μπορούμε να πούμε πως είναι συνδεδεμένο με τον χειμώνα καθώς κάνει έναν χώρο να δείχνει πιο ζεστός.

Μικρό Καθιστικό; Χρησιμοποιήστε Αυτά τα Έπιπλα για να Εξοικονομήσετε Χώρο

.

Πολυχρηστικά έπιπλα που θα δώσουν λύση στο μικρό σας καθιστικό!

Σαλόνι: Αυτά Είναι τα Μεγαλύτερα Διακοσμητικά Λάθη που Κάνετε

.

Τα μεγαλύτερα λάθη που εύκολα μπορείτε να ανατρέψετε για να αποκτήσετε το τέλειο καθιστικό!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτά τα Πράγματα θα Διατηρήσουν την Κουζίνα σας Μόνιμα Οργανωμένη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Υπέροχα Μπάνια Διασήμων για να Κλέψετε Ιδέες για το Δικό σας