Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες στα Αντρικά Μαγιό

Κατηγορίες: PLUS +, ΑΝΤΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Αυτό που Θέλουν οι Γυναίκες στα Αντρικά Μαγιό

Το καλοκαίρι έχει ήδη μπει για τα καλά και εσείς ψάχνετε ακόμα το μαγιό που θα φορέσετε στην παραλία;

Το γυναικείο φύλο θέτει ερωτήματα, προβληματισμούς και ώρες αναλύσεων για το πιο είναι το ιδανικό μαγιό για το σωματότυπό τους. Εκφράσεις του τύπου: «...Αυτό μου αναδεικνύει το στήθος, ναι αλλά αυτό μου τονίζει την περιφέρεια που δεν έχω, ...ναι αλλά μήπως με το κορδονάκι στο πλάι μου προσθέτει κιλά, ....άραγε αυτό με την ενίσχυση θα τονίζει αρκετά το στήθος μου;» είναι συνήθεις ενώ αυτοί οι προβληματισμοί καθιστούν ανασταλτικό παράγοντα την αγορά ενός γυναικείου μαγιό και χαρίζουν ατελείωτες ώρες στα εμπορικά καταστήματα αναζητώντας το «ιδανικό».

Με Αυτό το Απίστευτο Gadget το Αυτοκίνητο σας Δεν θα "Βράσει" Ποτέ Ξανά!

Για εμάς τους άντρες τα πράγματα είναι πολύ απλά συγκριτικά με τις γυναίκες. Ευτυχώς ο θεός μας απάλλαξε από ένα ακόμα άγχος του τι μαγιό θα επιλέξουμε για το καλοκαίρι και επίσης για κάποιο περίεργο λόγο μπορούμε να δείχνουμε το στήθος μας χωρίς να προκαλούμε. Ποιο είναι, όμως, το μαγιό εκείνο που αρέσει να βλέπουν οι γυναίκες σ’ έναν άντρα αλλά και τι μπορεί να συμπεράνουν για το χαρακτήρα αυτού που το φοράει;

Κολλητά μαγιό τύπου speedo Είναι τα μαγιό που μόνο αυτοί που έχουν «χύσει» λίτρα ιδρώτα στα γυμναστήρια δικαιούνται να φοράνε ή είναι μοντέλα εσωρούχων με κοιλιακούς «καλοριφέρ», διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι έως και αποκρουστικό! Είναι ένας τύπος μαγιό που κατά πλειοψηφία ο γυναικείος πληθυσμός δεν αρέσκεται στο να βλέπει εκτός και αν αυτός που το φοράει πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Είναι προτιμότερο να πάρετε τη γνώμη μιας φίλης σας πριν αποφασίσετε να βγείτε στην παραλία διαφορετικά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να επωμιστείτε τις «συνέπειες».

Κατά πλειοψηφία ο γυναικείος πληθυσμός δεν είναι υπέρ του μαγιό-σλιπάκι. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι χρωματιστό με διάφορα μοτίβα που παραπέμπει σε…τέντα!

Κατά πλειοψηφία ο γυναικείος πληθυσμός δεν είναι υπέρ του μαγιό-σλιπάκι. Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι χρωματιστό με διάφορα μοτίβα που παραπέμπει σε…τέντα!

8 Μοναδικές και Πανέξυπνες Ιδέες για το Εργένικο Σπίτι σας

Κοντό σορτσάκι Μπορεί να είναι η τελευταία τάση της μόδας δεν σημαίνει, όμως, ότι όλοι μπορούν να το υποστηρίξουν. Κάτι που πολλοί άνδρες δεν γνωρίζουν, είναι πως οι γυναίκες προσέχουν πολύ τα πόδια, άσχετα αν όλοι νομίζουμε πως κοιτάνε μόνο τους κοιλιακούς μας. Οπότε αν είστε ψηλοί, θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να φορέσετε ένα σχετικά κοντό σορτς. Εδώ που τα λέμε για να φορεθεί σωστά το συγκεκριμένο μαγιό θα πρέπει ο τετρακέφαλος να είναι λίγο «πρησμένος» έτσι ώστε να κλέψετε τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού. Οι γυναίκες αγαπούν τα σορτσάκια και ιδιαίτερα τα πιο κοντά που σταματούν στο μέσο του μηρού.

Το ιδανικό ύψος για το μαγιό ειδικά αν είστε ψηλόλιγνος είναι αυτό που σταματά στο κέντρο του μηρού.

Το ιδανικό ύψος για το μαγιό ειδικά αν είστε ψηλόλιγνος είναι αυτό που σταματά στο κέντρο του μηρού.

Μαγιό μέχρι το γόνατο Αν έχετε κοιλίτσα, τιμή σας και καμάρι σας, άλλωστε με κόπο την αποκτήσατε! Επιλέξετε ένα πιο μακρύ σορτσάκι που φτάνει στη μέση του γόνατου. Είναι ιδανικό να έχει λάστιχο έτσι ώστε να μην πετάνε τα «ψωμάκια» δεξιά και αριστερά. Είναι ένας ακόμα τύπος μαγιό που αρέσει στο γυναικείο φύλο ενώ μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια πιο ασφαλή επιλογή και πιο συνηθισμένη, ωστόσο διατηρεί την ασφάλεια του παλιού και δοκιμασμένου.

Το μαγιό-σορτάκι ως το γόνατο αποτελεί μια κλασική και ασφαλής επιλογής για κάθε σωματότυπο.

Το μαγιό-σορτάκι ως το γόνατο αποτελεί μια κλασική και ασφαλής επιλογής για κάθε σωματότυπο.

Έρευνα: Γιατί οι Άντρες Αποφεύγουν να Kάνουν Οικιακές Δουλειές

Μαγιό του σέρφερ Μπορεί να μην έχετε ιδέα από θαλάσσια σπορ όπως σερφ και kite και να περιορίζεστε μόνο σε καφέ και τάβλι, ωστόσο σας αρέσει να υιοθετείτε το συγκεκριμένο look.. Πράττετε σοφά καθώς οι γυναίκες τρελαίνονται για αγόρια που ξέρουν από θαλάσσια σπορ, βασικά και να μην ξέρετε το μαγιό λειτουργεί ως «παγίδα» και θα τις ελκύσει! Για να υποστηρίξετε ένα τέτοιο μαγιό και να μην προδοθείτε θα πρέπει τουλάχιστον να μην έχετε κοιλιά και σε ένα βαθμό να διαγράφονται οι κοιλιακοί σας, διαφορετικά βουτήξτε με το μπλουζάκι, είναι και αυτό μια άποψη. Οι γυναίκες γοητεύονται από ένα γυμνασμένο και αθλητικό σώμα και ένα τέτοιο μαγιό θα σας χαρίζει αν όχι κατακτήσεις τουλάχιστον περισσότερα χαμόγελα.

Τι και αν δεν έχετε ιδέα από θαλάσσια σπορ, το μαγιό των σέρφερ ελκύει το γυναικείο πληθυσμό.

Τι και αν δεν έχετε ιδέα από θαλάσσια σπορ, το μαγιό των σέρφερ ελκύει το γυναικείο πληθυσμό.

Αν επιλέξετε ένα από τα παραπάνω σχέδια είναι προτιμότερο να είναι μονόχρωμα, απαλά ριγέ ή σε «ήσυχα» μοτίβα χωρίς καράβια, χελώνες, κύματα, βουνά και θάλασσες. Οτιδήποτε υπερβολικό και με «βαβούρα» μπορεί να μην περνά απαρατήρητο αλλά δεν φέρνει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να τι Κάνουν οι Άντρες Καλύτερα Από τις Γυναίκες!

.

Όλο και περισσότεροι άντρες αναλαμβάνουν τα ηνία σε αυτό και κάνουν θαύματα.

10 Απλά Καθημερινά Tips Για να Περάσετε ένα Υπέροχο Καλοκαίρι!

.

Ακολουθήστε τις 10 παρακάτω ιδέες και συμβουλές για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι...

5 Λάθη στη Διακόσμηση που δεν Κάνουν Ποτέ οι Άντρες

.

Αυτά είναι τα 5 λάθη στη διακόσμηση που δεν κάνουν ποτέ οι άντρες. Ακολουθήστε το παράδειγμά τους!

Όλα Όσα Πρέπει να Περιέχει η Τέλεια Τσάντα Παραλίας

.

Ώρα για παραλία! Αλλά για να την απολαύσετε πλήρως δείτε τον μεγάλο οδηγό που σας λέει όλα όσα πρέπει να έχει η απόλυτη τσάντα παραλίας!

Φτιάξτε το Δικό σας Μαγιό Χωρίς να Ξοδέψετε Τίποτα!

.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο μαγιό χωρίς να ξοδέψετε ούτε ευρώ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ανακαινίστε το Σπίτι σας με το Πάτημα Ενός Κουμπιού!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Με Αυτό το Κόλπο δεν θα Χρειαστεί να Ψάχνετε πια Ξαπλώστρα στην Παραλία