Τι Μπορείτε να Κάνετε αν Έχετε Μόνο Ένα Μπάνιο στο Σπίτι!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Τι Μπορείτε να Κάνετε αν Έχετε Μόνο Ένα Μπάνιο στο Σπίτι!

Ο πρώτος καιρός της συγκατοίκησης συνήθως είναι δύσκολος. Αν, όμως, βάλετε από την αρχή κάποιους κανόνες και ακολουθήσετε ορισμένα βασικά tips θα καταφέρετε να έχετε μια πολύ ήρεμη και όμορφη συγκατοίκηση χωρίς ανούσιες εντάσεις.

Γυναίκες και άντρες έχουν στο μπάνιο αρκετά πράγματα (πολλοί άντρες μάλιστα έχουν την ίδια ποσότητα αντικειμένων με τις συντρόφους τους). Ακολουθήστε τα παρακάτω tricks και δεν πρόκειται να τσακωθείτε ξανά για το ποιος έριξε την πετσέτα στο πάτωμα ή γιατί υπάρχουν στο ράφι σας πράγματα που δεν είναι δικά σας.

Για Μανιακούς με την Τάξη: Ο πιο Τέλειος Τρόπος για να Διπλώνετε τις Κάλτσες σας!

Επιλέξτε διαφορετικά χρώματα για τις πετσέτες σας Για να μην τσακώνεστε για τις πετσέτες και για το ποιος έριξε την πετσέτα στο πάτωμα ή στη μπανιέρα επιλέξτε διαφορετικά χρώματα. Διαχωρίστε τις πετσέτες για να έχει ο καθένας τις δικές του.

Για να μην τσακώνεστε με τον σύντροφό σας για τις πετσέτες σας, επιλέξτε διαφορετικά χρώματα.

Για να μην τσακώνεστε με τον σύντροφό σας για τις πετσέτες σας, επιλέξτε διαφορετικά χρώματα.

Tip Αν οι περισσότερες πετσέτες που έχετε είναι λευκές τότε πολύ απλά ράψτε σε μια γωνία κάθε πετσέτας μια μικρή κορδέλα διαφορετικής απόχρωσης. Έτσι θα μπορείτε να έχετε κορδέλες διαφορετικού χρώματος για εσάς και διαφορετικού χρώματος για τους συντρόφους σας.

5 Πράγματα που «Απαγορεύεται» να Αγγίξει η Ηλεκτρική Σκούπα σας!

Ράψτε στην άκρη κάθε πετσέτας μια κορδελίτσα διαφορετικού χρώματος για να ξεχωρίζετε τις δικές σας από τις δικές του.

Ράψτε στην άκρη κάθε πετσέτας μια κορδελίτσα διαφορετικού χρώματος για να ξεχωρίζετε τις δικές σας πετσέτες από τις δικές του.

Αγοράστε κουρτίνα μπάνιου με τσέπες Αν στο μπάνιο σας υπάρχει έλλειψη αποθηκευτικού χώρου και ειδικά αν έχετε και οι δύο ένα σωρό πράγματα, μπορείτε να αγοράσετε μια κουρτίνα με τσέπες. Μοιράστε τις τσέπες στα δύο για να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Οι κουρτίνες μπάνιου με τσέπες προσφέρουν αρκετό χώρο αποθήκευσης.

Οι κουρτίνες μπάνιου με τσέπες προσφέρουν αρκετό έξτρα χώρο αποθήκευσης.

Επιλέξτε unisex αρώματα Το μπάνιο είναι ένας χώρος που χαλαρώνουμε και ηρεμούμε. Γι'αυτό πρέπει να είναι πάντα καθαρό και να μυρίζει όμορφα. Επιλέξτε όμορφες μυρωδιές και αρωματικά κεριά που ταιριάζουν τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Στους άντρες αρέσουν περισσότερο μυρωδιές όπως η κανέλα, το σανδαλόξυλο, η λεβάντα, το κίτρο και η καρύδα. Επιλέξτε, λοιπόν, ένα άρωμα που αγαπάτε ιδιαίτερα και οι δύο και στη συνέχεια αναζητήστε κεριά με  τη συγκεκριμένη μυρωδιά.

Πώς θα Μάθετε να Κοιμάστε σε Λιγότερο από 1 Λεπτό

Επιλέξτε δύο καθρέφτες με ξεχωριστά ράφια Βάλτε στο μπάνιο σας καθρέφτες με δύο πορτάκια και διαφορετικά ράφια ή τοποθετήστε μόνοι σας ξεχωριστά ράφια δεξιά και αριστερά του καθρέφτη για να έχει ο καθένα το δικό του χώρο.

Τοποθετήστε περισσότερα ράφια στο μπάνιο για να έχει ο καθένας τον χώρο του.

Τοποθετήστε περισσότερα ράφια στο μπάνιο για να έχει ο καθένας το χώρο του.

Απευθυνθείτε σε ένα ξυλουργείο, αγοράστε απλές ξύλινες πλάκες στο μέγεθος που θέλετε και βάψτε τις σε ό,τι απόχρωση σας αρέσει. Στη συνέχεια καρφώστε τα ραφάκια στον τοίχο του μπάνιου για να αποκτήσετε έξτρα χώρο αποθήκευσης και να σταματήσει επιτέλους αυτή η γκρίνια για την έλλειψη χώρου.

10 Πράγματα Που Κάθε Γυναίκα με Στιλ Πρέπει να Έχει στο Σπίτι της

Μην τσακώνεστε για το καπάκι της τουαλέτας Πολλά ζευγάρια συνηθίζουν να τσακώνονται για το καπάκι της τουαλέτας και για το ποιος πρέπει να το ανεβάζει ή αντίστοιχα να το κατεβάζει. Το σωστό είναι να κατεβάζετε πάντα το καπάκι είτε είστε άντρας είτε γυναίκα. Θέστε αυτόν τον κανόνα και φροντίστε να εισακουστεί.

Αλήθεια γνωρίζετε για ποιον λόγο το καπάκι της τουαλέτας συνηθίζεται να είναι κατεβασμένο; Καταρχάς οι τουαλέτες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να κάθεστε αναπαυτικά και σωστά με το καπάκι κατεβασμένο (άντρες και γυναίκες). Επιπλέον πολλές γυναίκες έχουν αναφέρει ατυχήματα που τους έχουν συμβεί όταν κάποια βράδια κάθονται απότομα πάνω σε λεκάνες με ανεβασμένα καπάκια τραντάζοντας τη μέση τους ή τη λεκάνη τους.

Αυτό Είναι το Μαγειρικό Σκεύος που θα Έπρεπε να Έχουν Όλοι οι Γονείς

Επιλέξτε δίσκο αποθήκευσης με «δύο ορόφους» Υπάρχουν κάποια δισκάκια που χρησιμοποιούνται στο μπάνιο για διακόσμηση αλλά και ως αποθηκευτικοί χώροι. Δώστε στο σύντροφό σας τον «πάνω όροφο» (είναι πάντα μικρότερος) και κρατήστε εσείς τον «κάτω όροφο» που χωράει πολύ περισσότερα πράγματα.

Τοποθετήστε δίπλα στον νιπτήρα έναν δίσκο για να αποθηκεύετε και οι δύο βασικά πράγματα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

Τοποθετήστε δίπλα στο νιπτήρα έναν δίσκο για να αποθηκεύετε και οι δύο βασικά πράγματα που χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση.

Χωρίστε τις δουλειές Οι δουλειές που αφορούν το μπάνιο είναι συνήθως οι πιο «αηδιαστικές». Γι'αυτό είναι κρίμα να τις φορτωθεί μόνο ο ένας από τους δυο σας. Μοιράστε τις δουλειές που αφορούν την καθαριότητα του μπάνιου στη μέση ή φροντίστε να καθαρίζει ο καθένας το μπάνιο εναλλάξ ανά μια εβδομάδα ή ανά μήνα.

Έξτρα χώροι αποθήκευσης Υπάρχουν στο εμπόριο ειδικές αδιάβροχες τσάντες για να τοποθετούνται στο μπάνιο ως έξτρα χώροι αποθήκευσης. Κρεμάστε δύο τσάντες στο μπάνιο σας για να διαχωρίσετε τα μεγαλύτερα πράγματα που έχετε στην κατοχή σας και θέλετε να βρίσκονται μονίμως σε αυτό (πιστολάκι, ξυριστική μηχανή και άλλα).

Δείτε τι όμορφες που είναι αυτές οι αδιάβροχες τσάντες. Αγοράστε από μια τσάντα για να βάζει ο καθένας τα δικά του πράγματα μέσα στη δική του τσάντα.

Δείτε τι όμορφες που είναι αυτές οι αδιάβροχες τσάντες. Αγοράστε από μια τσάντα για να βάζει ο καθένας τα δικά του πράγματα μέσα στη δική του τσάντα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετατρέψτε ένα Εργένικο Χώρο σε Σπίτι για Ζευγάρι ή Οικογένεια

.

Δείτε τα tips που σας δίνουμε και μετατρέψτε ένα εργένικο σπίτι σε σπίτι για ζευγάρι ή οικογένεια.

Φενγκ Σούι Tips για να Φέρετε την Παλιά σας Σχέση Πίσω

.

Έτσι θα καταφέρετε να φέρετε την παλιά σας σχέση πίσω με τη βοήθεια του φενγκ σούι!

6 Πράγματα που Αλλάζουν Μετά τη Συγκατοίκηση

.

Αυτά είναι τα 6 πράγματα που αλλάζουν με τη συγκατοίκηση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

δόντια
Ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Λευκάνετε τα Δόντια σας (VIDEO)!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε Ένα Μικροσκοπικό Σπίτι με Άπειρο Χώρο και Πάρτε Ιδέες (VIDEO)