«Ποιο στιλ διακόσμησης κολακεύει το δικό μου σπίτι»;

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Ποιο στιλ διακόσμησης κολακεύει το δικό μου σπίτι»;

Η φίλη μας Γεωργία Δ. από τη Θεσσαλονίκη μας ρωτάει: «Με τόσα διαφορετικά στιλ στη διακόσμηση, πώς μπορώ να ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο ύφος για το δικό μου σπίτι»;

Διαλέξτε χρώματα και έπιπλα που αρέσουν σε εσάς αντί να υιοθετήσετε αυτά που «πρέπει»ή είναι της μόδας σύμφωνα με αυτά που προτείνουν οι διεθνείς οίκοι, τα καταστήματα ή τη γνώμη των άλλων.

Επίσης, καλό θα ήταν να αντισταθείτε στην παρόρμηση να αγοράσετε πράγματα απλώς για να γεμίσετε τον χώρο σας. Πάρτε τον χρόνο σας να δείτε τι χρειάζεστε και προσθέστε κομμάτια που πραγματικά σας κέντρισαν το ενδιαφέρον όταν τα αντικρίσατε.

Σκεφτείτε ότι η επίπλωσή σας είναι σαν ένας μόνιμος φιλοξενούμενός σας. Με τα έπιπλα που θα διαλέξετε θα πρέπει να συγκατοικήσετε, γι' αυτό πρέπει να νιώθετε πολύ καλά μαζί τους, έτσι ώστε να περνάτε και καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

.

Η φίλη μας Μαθιουδάκη Κυριακή από την Τρίπολη Αρκαδίας, μας ρωτάει: «Αγοράσαμε σπίτι και είμαστε σε φάση βαψίματος. Το σαλόνι έχει καφέ αλουμίνια και στον τοίχο υπάρχει μια εσοχή την οποία σκεφτόμουν να τη βάψω χρυσό-μπεζ για να δώσει βάθος και φως στο χώρο - όλο το υπόλοιπο θα το κάνω μπεζ ανοιχτό. Είναι καλή η ιδέα; Επίσης, στην κουζίνα που έχει καφέ αλουμίνια και λευκά ντουλάπια, τι χρώμα να βάλω»;

Θέλετε και εσείς να δώσετε λίγο χρώμα στο σαλόνι σας;

.

Αν νομίζετε πως το σαλόνι σας είναι μονότονο διαβάστε την απάντηση που δώσαμε στον Αντώνη Μίαρη από την Κέρκυρα, για να αποκτήσει και ο δικός σας χώρος το χρώμα που του λείπει.

Διακοσμήστε το Σπίτι σας Ανάλογα με το Ζώδιό σας

.

Ποιος είπε ότι τα ζώδια δεν επηρεάζουν το γούστο σας στη διακόσμηση και τις επιλογές σας; Δείτε λοιπόν τι λένε τα άστρα για το στιλ σας.

Στιλ και χρώμα

.

Φτιάξτε το στυλ του σπιτού σας, εξοχικού ή στην πόλη, σύμφωνα με τις αποχρώσεις που του πηγαίνουν. Διότι τα χρώματα δεν αφορούν μόνο τη μόδα αλλά και τη διακόσμηση.

«Μένω σε σοφίτα, πώς να διαμορφώσω το σαλόνι μου»;

.

Απαντήσαμε στην ερώτηση της Μαρίνας Φασουλάκη για το ποια χρώματα μπορεί να χρησιμοποιήσει σε έπιπλα και τοίχους στο σπίτι της, που είναι σοφίτα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πως θα κάνω ανανέωση στον χώρο μου χωρίς να ξοδέψω χρήματα;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Υπάρχει τρόπος να φωτίσω την κρεβατοκάμαρα;»
More in ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
«Πως θα κάνω ανανέωση στον χώρο μου χωρίς να ξοδέψω χρήματα;»

Πώς μπορώ να ανανεώσω τον χώρο του σπιτιού μου χωρίς να ξοδέψω χρήματα; Είναι κάτι που μπορεί να γίνει;

Close