«Ποιο στιλ διακόσμησης κολακεύει το δικό μου σπίτι»;

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Ποιο στιλ διακόσμησης κολακεύει το δικό μου σπίτι»;

Η φίλη μας Γεωργία Δ. από τη Θεσσαλονίκη μας ρωτάει: «Με τόσα διαφορετικά στιλ στη διακόσμηση, πώς μπορώ να ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο ύφος για το δικό μου σπίτι»;

Διαλέξτε χρώματα και έπιπλα που αρέσουν σε εσάς αντί να υιοθετήσετε αυτά που «πρέπει»ή είναι της μόδας σύμφωνα με αυτά που προτείνουν οι διεθνείς οίκοι, τα καταστήματα ή τη γνώμη των άλλων.

Επίσης, καλό θα ήταν να αντισταθείτε στην παρόρμηση να αγοράσετε πράγματα απλώς για να γεμίσετε τον χώρο σας. Πάρτε τον χρόνο σας να δείτε τι χρειάζεστε και προσθέστε κομμάτια που πραγματικά σας κέντρισαν το ενδιαφέρον όταν τα αντικρίσατε.

Σκεφτείτε ότι η επίπλωσή σας είναι σαν ένας μόνιμος φιλοξενούμενός σας. Με τα έπιπλα που θα διαλέξετε θα πρέπει να συγκατοικήσετε, γι' αυτό πρέπει να νιώθετε πολύ καλά μαζί τους, έτσι ώστε να περνάτε και καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακοσμήστε το Σπίτι σας Ανάλογα με το Ζώδιό σας

.

Ποιος είπε ότι τα ζώδια δεν επηρεάζουν το γούστο σας στη διακόσμηση και τις επιλογές σας; Δείτε λοιπόν τι λένε τα άστρα για το στιλ σας.

Ενα έπαθλο αναζητά... βάθρο

.

Η φίλη μας Γαβριέλλα Δημητρίου από την Κύπρο θα ήθελε να μάθει: «Σε ποιο χώρο ενός μοντέρνου σπιτιού θα ταίριαζαν τα έπαθλα που έχει ο σύζυγός μου από τους αγώνες ποδοσφαίρου»;

«Μένω σε σοφίτα, πώς να διαμορφώσω το σαλόνι μου»;

.

Απαντήσαμε στην ερώτηση της Μαρίνας Φασουλάκη για το ποια χρώματα μπορεί να χρησιμοποιήσει σε έπιπλα και τοίχους στο σπίτι της, που είναι σοφίτα.

«Πώς μπορώ να μαλακώσω τις σκληρές πετσέτες μου;»

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να χαρίσετε ξανά στις σκληρές πετσέτες σας τη χαμένη απαλότητα και φρεσκάδα τους.

Θέλετε και εσείς να δώσετε λίγο χρώμα στο σαλόνι σας;

.

Αν νομίζετε πως το σαλόνι σας είναι μονότονο διαβάστε την απάντηση που δώσαμε στον Αντώνη Μίαρη από την Κέρκυρα, για να αποκτήσει και ο δικός σας χώρος το χρώμα που του λείπει.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πως θα κάνω ανανέωση στον χώρο μου χωρίς να ξοδέψω χρήματα;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πώς να ανανεώσω την κρεβατοκάμαρα μου οικονομικά;»