«Μπορώ να... αλλάξω πλακάκια, χωρίς να τα βγάλω»;

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Μπορώ να... αλλάξω πλακάκια, χωρίς να τα βγάλω»;

H φίλη μας Ελένη Μπουρνέλη, από τη Λάρισα, μας ρωτάει: «Δεν μου αρέσουν τα πλακάκια στο μπάνιο. Με έχουν κουράσει, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα αλλάξω. Υπάρχει λύση, δηλαδή θα μπορούσα να τα βάψω; Κι αν το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό, τι γίνεται μετά»;

Τολμήστε το! Είναι πολύ ωραία ιδέα και δείχνει ότι είστε ενημερωμένη. Εντάξει, πέρα από τον ενθουσιασμό οφείλουμε βέβαια να σας πούμε ότι η διαδικασία έχει... λίγη φασαρία αλλά αξίζει τον κόπο! Θα δείτε το μπάνιο σας σαν καινούργιο. Το μόνο τρωτό σημείο είναι τα πλακάκια που «αγκαλιάζουν» την μπανιέρα ή την ντουσιέρα, εξαιτίας της καθημερινής χρήσης των σκληρών καθαριστικών τα οποία χρησιμοποιούμε στο μπάνιο.

Μια λύση είναι να κρατήσετε τα παλιά ή να αλλάξετε μόνο την πλάτη σε αυτό το σημείο με ένα οικονομικό λευκό ή γκρι πλακάκι και να βάψετε τα υπόλοιπα. Για να είναι πιο ανθεκτικό το αποτέλεσμα, προτιμήστε να περάσετε τη βάση τους, δηλαδή το πρώτο χέρι, με αστάρι σιδήρου. Αν σας έχει τρέξει, μπορείτε να περάσετε και δεύτερο χέρι ώστε να στρώσει καλά η μπογιά και να μην ταλαιπωρηθείτε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε τα Πλακάκια να Αστράψουν: Δείτε πώς θα το Πετύχετε (VIDEO)

.

Τα πλακάκια είναι ανθεκτικά στη σκληρή χρήση και αντέχουν στην υγρασία. Δείτε μερικές απλές συμβουλές για τη φροντίδα τους.

Ρετρό πλακάκια: Φέρανε τα πάνω-κάτω

.

Τα ρετρό πλακάκια περασμένων εποχών ξαναγυρίζουν στο σπίτι και το ντύνουν από άκρη σε άκρη.

Αλλάξτε Δάπεδο Χωρίς να Αφαιρέσετε το Παλιό

.

Το δάπεδο μεταμορφώνει σημαντικά την εικόνα του χώρου. Μεταμορφώστε το με την ιδέα που σας δίνουμε.

Μπάνιο: Ολική ανακαίνιση

.

Για να ξέρετε σε τι νερά θα κολυμπήσετε δίχως να πνιγείτε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Θέλετε και εσείς να δώσετε λίγο χρώμα στο σαλόνι σας;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πως θα κάνω ανανέωση στον χώρο μου χωρίς να ξοδέψω χρήματα;»