Αυτή Είναι η πιο Κιτς Καλοκαιρινή Διακόσμηση!

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Αυτή Είναι η πιο Κιτς Καλοκαιρινή Διακόσμηση!

Ναι, είναι καλοκαίρι και ναι, όλοι αναζητούμε στη διακόσμηση του σπιτιού μας να βάλουμε κάτι καλοκαιρινό, κάτι από θάλασσα, κάτι από την παραλία. Μήπως όμως στην υπερβολή της ανάγκης αυτής καμιά φορά μπορεί και να το παρακάνουμε; Δείτε μερικά τραγικά λάθη καλοκαιρινής διακόσμησης ως παραδείγματα προς αποφυγή.

Ολίγον τρομακτικό και αν αναλογιστεί κανείς όλα αυτά που εξέχουν ένας τραυματισμός θεωρείται σχεδόν βέβαιος ακόμη και ένα ποτήρι να πάει να ακουμπήσει κανείς με λίγη απροσεξία.

Ίσως μερικά από αυτά και όχι όλα μαζί να έκαναν το επιτραπέζιο φωτιστικό ιδιαίτερα στιλάτο και καλοκαιρινό.

Ίσως μερικά από αυτά, και όχι όλα μαζί, να έκαναν το επιτραπέζιο φωτιστικό ιδιαίτερα στιλάτο και καλοκαιρινό.

Είναι υπέροχο να βάζουμε μερικά κοχύλια στη διακόσμηση του σπιτιού και δε στην είσοδο αυτού για το καλοκαιρινό καλωσόρισμα κάθε φορά που μπαίνουμε σπίτι. Είναι υπέροχο, όμως, όταν αυτά βρίσκονται σε μικρή και περιορισμένη έκταση, όπως ένα καλάθι ή ένας δίσκος με αυτά. Δεν είναι ανάγκη όλο το έπιπλο της εισόδου να μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από το βυθό της θάλασσας μετά από αιώνες παραμονής εκεί.

Θα πρέπει να ανήκει στο βυθό πολλά πολλά χρόνια για να καταφέρουν όλα αυτά να κολλήσουν επάνω στο τραπεζάκι και την κορνίζα επάνω από αυτό.

Θα πρέπει να ανήκει στο βυθό πολλά πολλά χρόνια για να καταφέρουν όλα αυτά να κολλήσουν επάνω στο τραπεζάκι.

Τώρα που οι κάθε λογής φωτογραφικές μηχανές θα πάρουν φωτιά για να απαθανατίσουν τις καλοκαιρινές στιγμές των διακοπών μια φωτογραφική κορνίζα καλό θα ήταν να τις περιμένει. Ας μην είναι όμως όπως αυτή της φωτογραφίας παρακάτω. Κοχύλια παντού και συμπληρωματικά κατά τόπους σειρές από στρας; Ας είμαστε λίγο ρεαλιστικοί!

Μια υπέροχη κορνίζα από τη συλλογή της κοκκινομαλλούσας Πριγκίπισσας της Disney, Άριελ.

Μια υπέροχη κορνίζα από τη συλλογή της κοκκινομαλλούσας Πριγκίπισσας της Disney, Άριελ.

Διακόσμηση με Κοχύλια: Το Απόλυτο Καλοκαιρινό Trend!

Από αυτό το τζάκι μπορεί κανείς να περιμένει, όπου να ‘ναι, να βγει ο Μπαρμπόσα. Μην μπερδεύεστε με τον μυτιληναίο Γιακούμπ Μπαρμπαρόσα. Εδώ μιλάμε για το χαρακτήρα του Χέκτορ Μπαρμπόσα από την ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Είναι η φυσιογνωμία του Μπαρμπόσα που μας έκανε να τον επιλέξουμε ως παράδειγμα. Εσείς μπορείτε να διαλέξετε κάποιον άλλο χαρακτήρα της ταινίας. Τόσοι υπάρχουν!

Είναι η φυσιογνωμία του Μπαρμπόσα που μας έκανε να τον επιλέξουμε ως παράδειγμα. Εσείς μπορείτε να διαλέξετε κάποιον άλλο χαρακτήρα της ταινίας. Τόσοι υπάρχουν!

6 Κιτς και Ξεπερασμένες Διακοσμητικές Συνήθειες που Πρέπει Οπωσδήποτε να Εγκαταλείψετε!

Υπάρχει όμως και η εναλλακτική να περιμένει κανείς την Σειρήνα (μια νεαρή γοργόνα) από την ίδια ταινία. Συνειρμικά ανάλογα με το ύφος πηγαίνουν αυτά! Αντικρίζοντας το τζάκι με την καλοκαιρινή διακόσμηση και αυτό το τεράστιο όστρακο τοποθετημένο εκεί είναι σαν να απειλεί πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει και να καταβροχθίσει τους άπαντες.

Μήπως δεν φάγατε όλο το φαγητό σας σήμερα;

Μήπως δεν φάγατε όλο το φαγητό σας σήμερα;

5 Καλοκαιρινές Ιδέες Διακόσμησης με Βαζάκια Μαρμελάδας που Γίνονται με Μηδέν Ευρώ!

Το φωτιστικό αυτό θα το έφερνε η Σειρήνα στην επιφάνεια της γης για το γάμο της με τον νεαρό θνητό. Ανήκει στο προικιό της και περιέχει μυριάδες κοχύλια και όστρακα από όλα τα μήκη και πλάτη του βυθού ενώ οι προσθήκες κρυστάλλων έγιναν αργότερα όταν τη ζήτησαν σε γάμο από την οικογένεια του θνητού νεαρού. Το βάρος του είναι σημαντικό και έχει ανεκτίμητη αξία για τα πλάσματα του βυθού.

thehomeissue_omgshellsdeco11

Οι δε βάσεις για κεράκια στον πολυέλαιο αυτό κι αν είναι συναρπαστικό!

Τα δίχτυα του ψαρά μπορούν να αποτελέσουν πολλές φορές ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο και σήμα κατατεθέν μια παραλιακής ψαροταβέρνας. Η χρήση τους, σε όποια απόχρωση κι αν είναι δεν ενδείκνυται για εσωτερικούς χώρους σπιτιών. Μήπως θα χρησίμευαν για να πιάνουν τα όνειρα; Ποιος ξέρει!

Όπως κι αν κρεμαστούν ότι άλλο κι να επενδυθεί επάνω δε θα σώζετε η κατάσταση. Εκτός αν πρόκειται για τη βεράντα μιας εξοχικής κατοικίας.

Όπως κι αν κρεμαστούν ότι άλλο κι να επενδυθεί επάνω δε θα σώζεται η κατάσταση. Εκτός αν πρόκειται για τη βεράντα μιας εξοχικής κατοικίας.

Αυτά είναι τα πιο Κιτς Σαλόνια που Έχετε Δει Ποτέ στη Ζωή σας

Τι θα μπορούσε κανείς να πει γι’ αυτή τη θεσπέσια πολυθρόνα που τόσο άνετη μοιάζει; Που η προσεγμένη λεπτοδουλειά και η ισορροπία των υλικών αλλά και των χρωμάτων δεν αφήνουν περιθώρια σχολιασμού; Θα πούμε για το καπέλο φωτιστικού παύλα ομπρέλα πως αισθητικά ως προς το σύνολο δεν ταιριάζει και αυτό γιατί υπάρχει αστοχία υλικού.

Όσο κι αν τα κοχυλάκια έχουν ραφτεί στις άκρες περιμετρικά του καπέλου δεν μπορούν να συνδυαστούν με αυτό το έργο τέχνης.

Όσο κι αν τα κοχυλάκια έχουν ραφτεί στις άκρες περιμετρικά του καπέλου δεν μπορούν να συνδυαστούν με αυτό το έργο τέχνης.

Πόσες φορές θα πρέπει να αναφέρουμε πως τα υλικά για να συνδυαστούν σωστά θα πρέπει να ληφθούν διάφοροι παράμετροι υπόψη και όχι μόνο το χρώμα. Μια από αυτές είναι και η υφή. Η υφή του συγκεκριμένου καπέλου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνδυαστεί με τα κοχύλια από κάτω.

Σαν κοχυλοφωλιά δεν μοιάζει;

Σαν κοχυλοφωλιά δεν μοιάζει;

Τα κοχύλια και όλα τα καλούδια της θάλασσας μπορούν να ενταχθούν στην καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού αρκεί να γίνεται με μέτρο και αισθητική. Υπάρχουν πολλά και καλά παραδείγματα για να ακολουθήσετε. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και οικονομικά καλοκαιρινά DIY διακοσμητικά.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα πιο Κιτς Σπίτια στον Κόσμο

.

Δείτε τα 10 πιο κιτς σπίτια που δεν μπορούν να πουληθούν λόγω διακόσμησης.

Τα 15 πιο Περίεργα Πράγματα που Έχουμε Στείλει στο Διάστημα

.

15 αντικείμενα που δεν θα φανταζόσασταν ποτέ πως βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διάστημα.

6 Κιτς και Ξεπερασμένες Διακοσμητικές Συνήθειες που Πρέπει Οπωσδήποτε να Εγκαταλείψετε!

.

Ξεφορτωθείτε αυτές τις κακές διακοσμητικές συνήθειες και κάντε το σπίτι σας αμέσως πιο όμορφο!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Αποκτήσετε Επίπεδη Κοιλιά Μέχρι Σήμερα το Βράδυ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

δίαιτα
Κάντε την Στρατιωτική Δίαιτα και Αδυνατίστε Χωρίς να το Καταλάβετε!