Κάντε Μπάνιο Μέσα στο Σαλόνι σας με Αυτή την Απίστευτη Μπανιέρα

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Κάντε Μπάνιο Μέσα στο Σαλόνι σας με Αυτή την Απίστευτη Μπανιέρα

Πώς θα σας φαινόταν να κάνετε το μπάνιο σας στο σαλόνι του σπιτιού σας;

Μπορεί να μην σας αρέσει τόσο αυτή η ιδέα αλλά είναι μια πραγματικότητα. Ο Ρώσος σχεδιαστής, Alexander Zhukovsky, δημιούργησε μια στρογγυλή, γυάλινη μπανιέρα η οποία, όμως, δεν στέκεται στο πάτωμα αλλά κρέμεται από το ταβάνι.

thehomeissue_mpaniera

Αυτό που σκεφτήκαμε με το που την είδαμε είναι τα άλατα που θα μαζεύει όλο αυτό το γυαλί...

Το όνομά της είναι Bathsphere και είναι βασισμένη στην ιδέα της δημιουργίας του χώρου μέσα στον χώρο. Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά (αλλά αν έχετε τα χρήματα να την αποκτήσετε μάλλον δεν κουράζεστε και τόσο) θα μπορείτε να απομονωθείτε στον μικρό γυάλινο κόσμο αυτής της σφαίρας. Εσείς από τη μεριά σας μπορείτε να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία, το φωτισμό, τον ήχο και τις μυρωδιές που θα υπάρχουν μέσα στην μπανιέρα σας. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα της βροχής την οποία μπορείτε να προσθέσετε μέσα στο στρογγυλό μπάνιο σας. Έτσι, ενώ θα απολαμβάνετε το ντους σας, θα βρέχει ταυτόχρονα από την γυάλινη οροφή της μπανιέρας.

Ένα από τα θετικά της μπανιέρας είναι πως ενώ απολαμβάνετε το ντους σας, θα βρέχει ταυτόχρονα από την γυάλινη οροφή της μπανιέρας.

Ένα από τα θετικά της μπανιέρας είναι πως ενώ απολαμβάνετε το ντους σας, μπορείτε να χαζεύετε και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Δείτε επίσης:

Η Bathsphere ακολουθεί το τελευταίο trend στις μπανιέρες που τις θέλει γυάλινες αντί για μαρμάρινες ή πορσελάνινες. Άλλωστε οι γυάλινες μπανιέρες προσφέρουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε ένα μπάνιο ενώ το μειονέκτημά τους είναι ότι δεν προσφέρουν καθόλου ιδιωτικότητα.

Αυτή η μπανιέρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Αυτή η μπανιέρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Επειδή προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε η Bathsphere θα κυκλοφορήσει στην αγορά αλλά και ποια θα είναι η τιμή της, μπορείτε να αρκεστείτε (δύσκολο, αλλά προσπαθήστε) στις μπανιέρες που ήδη έχετε ή και στις γυάλινες που είναι φέτος πολύ στη μόδα.

Δείτε κι άλλα απίστευτα κτίρια και παράξενα σπίτια που θα σας κάνουν να πείτε “Oh My God!” πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε το Απίστευτο Σπίτι των 28 τμ!

.

Δείτε το εσωτερικό του και θα καταλάβετε.

Αυτές οι 9 Μπανιέρες είναι ό,τι πιο Πολυτελές Έχετε Δει

.

Η πολυτέλεια αυτών των μπάνιων φαίνεται από την μπανιέρα τους.

Φτιάξτε Γιαπωνέζικο Μπάνιο για Απόλυτη Χαλάρωση

.

Δείτε πώς θα φτιάξετε το μπάνιο σας για να ζήσετε την απόλυτη χαλάρωση.

Μπάνιο: Ο Δεκάλογος της Επιτυχίας!

.

Πολλές φορές τα μικρά καθημερινά πράγματα μπορούν να αλλάξουν ουσιαστικά την αίσθηση ενός χώρου. Ξαναθυμηθείτε δέκα από αυτά και θα δείτε το μπάνιο σας να αλλάζει... πρόσωπο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Φοιτητικές Εστίες που θα σας Κάνουν να Ντρέπεστε για το Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή είναι η Πρώτη Συσκευή Διπλώματος Ρούχων (VIDEO)