Αυτές οι 9 Μπανιέρες είναι ό,τι πιο Πολυτελές Έχετε Δει

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Αυτές οι 9 Μπανιέρες είναι ό,τι πιο Πολυτελές Έχετε Δει

Ανακαλύψαμε μπανιέρες που δεν θα συναντήσετε εύκολα σε ελληνικά σπίτια, είναι σχεδόν εξωπραγματικές και θα σας εντυπωσιάσουν! Χαζέψτε τις και θα πάθετε πλάκα με την πολυτέλεια που κυκλοφορεί σε κάποια σπίτια του εξωτερικού.

Χρυσό μπάνιο Το φενγκ σούι μας συμβουλεύει να βάλουμε χρυσό στους χώρους του σπιτιού μας για να φέρουμε οικονομική ευημερία στη ζωή μας. Το να βάλουμε χρυσή μπανιέρα στο σπίτι μας είναι σχεδόν ακατόρθωτο (λόγω υπερβολικού κόστους). Γι'αυτό μπορείτε εναλλακτικά να προσθέσετε κάποια άλλα χρυσά αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα στον χώρο σας ώστε να του δώσετε πολυτελή νότα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να βάψετε με χρυσό σπρέι ένα βάζο και να το τοποθετήσετε στο μπάνιο σας μαζί με ένα μπουκέτο ολόφρεσκα λουλούδια. Στο μπάνιο της εικόνας, εκτός από τη χρυσή μπανιέρα, βλέπουμε ένα βάζο με μεταλλικά φύλλα που δημιουργεί ένα επίσης πολύ κομψό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο διακοσμητικό αντικείμενο μπορείτε και εσείς πολύ εύκολα να φτιάξετε αγοράζοντας μερικά ψεύτικα φύλλα (δεν είναι απαραίτητο να είναι μεταλλικά) και βάφοντάς τα με χρυσό σπρέι ή μπογιά (που θα βρείτε σε χρωματοπωλεία).

Μπάνιο: Πώς να το Κάνετε Απίστευτα Στιλάτο

Η χρυσή μπανιέρα σε αυτό το μπάνιο αποτελεί αδιαμφισβήτητα το επίκεντρο της διακόσμησης.

Η χρυσή μπανιέρα σε αυτό το μπάνιο αποτελεί αδιαμφισβήτητα το επίκεντρο της διακόσμησης.

Μπανιέρα «διπλής όψης» Αυτή η μπανιέρα που είναι μαύρη εξωτερικά και μπρονζέ εσωτερικά μας έχει εντυπωσιάσει. Ο μπρούτζος είναι γενικά ένα υλικό που έχει γίνει ανάρπαστο στη διακόσμηση τον τελευταίο καιρό και το συναντάμε ιδιαίτερα στο μπάνιο και την κουζίνα. Φυσικά, η συγκεκριμένη μπανιέρα για να αναδειχθεί ακόμα καλύτερα θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ανάλογα διακοσμημένο χώρο. Όπως βλέπετε στο συγκεκριμένο μπάνιο, ο συνδυασμός του μαύρου της μπανιέρας και του τοίχου, με το μπρούτζινο εσωτερικό μέρος της μπανιέρας και τα ασπρόμαυρα πλακάκια με τα γεωμετρικά σχέδια δημιουργούν ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

Η μαύρη μπανιέρα δίνει σοφιστικέ στιλ σε αυτό το μπάνιο.

Η μαύρη μπανιέρα δίνει σοφιστικέ στιλ σε αυτό το μπάνιο.

Μπάνιο: Αυτή Είναι η Νέα Τάση στη Διακόσμησή του

Μπανιέρα με «πέρλες» Αν η Coco Chanel ζούσε στο σήμερα μια τέτοια μπανιέρα θα διάλεγε για το μπάνιο της, καθώς η διάσημη Γαλλίδα σχεδιάστρια είχε μια λατρεία με τις πέρλες. Παρόλο που αυτές οι στρογγυλές μαύρες και χρυσές σφαίρες δεν είναι πέρλες, ωστόσο δημιουργούν αυτή την ψευδαίσθηση (της πέρλας) κάνοντας τη συγκεκριμένη μπανιέρα ιδιαίτερα πολυπόθητη στον γυναικείο πληθυσμό. Αυτή η μπανιέρα βέβαια, εκτός από εξαιρετικά πολυτελής, είναι και μια μπανιέρα-έργο τέχνης που (δυστυχώς) πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να έχουν στο μπάνιο τους.

Αυτή είναι μια από τις πιο περίεργες μπανιέρες που έχουμε δει.

Αυτή είναι μια από τις πιο περίεργες μπανιέρες που έχουμε δει.

Βότσαλα..στο μπάνιο Αν το μπάνιο σας είναι αρκετά μεγάλο τότε μην βάλετε πλακάκια στο σημείο που θα μπει η μπανιέρα και τοποθετήστε αντί για πλακάκια...βότσαλα. Πρόκειται για ένα τρεντ που έχουμε δει σε πολλά πλούσια σπίτια και είναι αρκετά εντυπωσιακό. Στο συγκεκριμένο μπάνιο βέβαια, βλέπετε αυτό το στιλ διακόσμησης να λειτουργεί στην υπερβολή του. Στη μέση περίπου του μπάνιου υπάρχει μια μεγάλη επιφάνεια δαπέδου γεμάτη με βότσαλα πάνω στα οποία έχει τοποθετηθεί η μπανιέρα. Οι λευκοί καναπέδες, η μίνιμαλ διακόσμηση και το λευκό πάτωμα δημιουργούν έναν πολυτελή χώρο που όμως δείχνει αρκετά αποστειρωμένος για τα γούστα μας.

Χρώμα στο Μπάνιο: Ποιος Είπε πως δεν Είναι Μόδα;

Φανταστείτε τον εαυτό σας να πατάει πάνω σε βότσαλα για να μπορέσει να μπει στη συγκεκριμένη μπανιέρα. Για να πετύχει κανείς αυτή τη διακόσμηση στο μπάνιο του θα πρέπει να έχει πολλά τ.μ. άδεια και ανεκμετάλλευτα.

Φανταστείτε τον εαυτό σας να πατάει πάνω σε βότσαλα για να μπορέσει να μπει στη συγκεκριμένη μπανιέρα. Για να πετύχει κανείς αυτή τη διακόσμηση στο μπάνιο του θα πρέπει να έχει πολλά τ.μ. άδεια και ανεκμετάλλευτα.

Μπανιέρα από τσιμεντοκονία Στο μπάνιο της φωτογραφίας παρακάτω, η μπανιέρα έχει βάθος (παρόλο που δεν φαίνεται), η διακόσμηση είναι μίνιμαλ και ο χώρος δείχνει εξαιρετικά πολυτελής. Η συγκεκριμένη μπανιέρα δεν είναι καθόλου εύκολο να σχεδιαστεί και να τοποθετηθεί αλλά είναι σίγουρα ιδανική για χαμηλοτάβανα μπάνια.

Λεπτομέρειες που και εμείς μπορούμε να υιοθετήσουμε σπίτι μας Οι ξύλινες ράγες στο πλάι της μπανιέρας είναι ένα αρκετά χρήσιμο αντικείμενο για να κρεμάτε τις πετσέτες σας. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε κάποια ιδιαίτερη κατασκευή πάνω στον τοίχο σας. Απλά τοποθετήστε τις ράγες στον τοίχο όπως θα κάνατε με έναν καθρέφτη δαπέδου. Μπορείτε να βρείτε τέτοιες ράγες σε καταστήματα με είδη σπιτιού.

Επιχείρηση Καθρέφτης: Οι Πιο Πρωτότυπες Ιδέες για το Μπάνιο Σας

Το μάρμαρο είναι ένα εξαιρετικά πολυτελές υλικό.

Η πατητή τσιμεντοκονία αποκτάει όλο και μεγαλύτερη φήμη στη διακόσμηση.

Μίνιμαλ μπανιέρα Η συγκεκριμένη μπανιέρα είναι μίνιμαλ και μας αρέσει που είναι λευκή, στην ίδια ακριβώς απόχρωση με τους τοίχους και το πάτωμα, και φαίνεται σαν να χάνεται μέσα σε αυτά. Η διακόσμηση γύρω από την μπανιέρα είναι σε boho style, με ένα μεγάλο φυτό να ξεπροβάλλει στο πλάνο, ξύλινα στόρια, πολύχρωμο χαλί και ένα χαριτωμένο ξύλινο σκαμπό.

Tip Αν θέλετε να δώσετε πολυτελές ύφος στο μπάνιο σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία τότε φροντίστε να επιλέξετε μίνιμαλ χρώματα για τις μεγαλύτερες επιφάνειες (τοίχους, κουρτίνες, πατώματα), προσθέστε 1-2 φυτά ή ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια και επιλέξτε μονόχρωμες πετσέτες σε παλ αποχρώσεις. Ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών υλικών στον ίδιο χώρο είναι must αλλά μπορεί να κρύβει παγίδες. Αν θέλετε να είστε σίγουροι πως δεν θα κάνετε κάποιο κραυγαλέο διακοσμητικό λάθος που θα «υποβαθμίσει» το μπάνιο σας, τότε απλά επιλέξτε πιο safe υλικά και μην συνδυάζετε πολλά διαφορετικά υλικά και χρώματα μεταξύ τους.

Μίνιμαλ αλλά πολυτελής!

Μίνιμαλ αλλά πολυτελής!

7 Ιδέες για να Μεταμορφώσετε Ένα Άσχημο Μπάνιο

Ασπρόμαυρο στιλ Η ασπρόμαυρη διακόσμηση στο μπάνιο είναι ένα δυνατό τρεντ που ακόμα καλά κρατεί. Δίνει στιλ, είναι εύκολη στο να τη δημιουργήσετε μόνοι σας (χωρίς τη βοήθεια κάποιου διακοσμητή) και με την προσθήκη μερικών χρυσών λεπτομερειών δίνει πολυτελή νότα στον χώρο σας. Στο μπάνιο της παρακάτω εικόνας, η ασπρόμαυρη μπανιέρα συνδυάζεται υπέροχα με τα πλακάκια τοίχου (μπορείτε να βρείτε το ίδιο σχέδιο και σε ταπετσαρία) που θυμίζουν τοίχους μετρό (για αυτό τον λόγο είναι γνωστά και ως subway tiles).

Ασπρόμαυρη διακόσμηση!

Ασπρόμαυρη διακόσμηση!

Έτσι θα Ανανεώσετε το Μπάνιο σας Χωρίς να Ξοδέψετε Μια Περιουσία!

Ασήμι και μάρμαρο Η διακόσμηση αλλά και η θέα αυτού του μπάνιου είναι εξωπραγματική. Ο χώρος δεν έχει πολλά διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και μόνο οι μαρμάρινοι τοίχοι, το μαρμάρινο πάτωμα, η ασημένια μπανιέρα και η εντυπωσιακή θέα αρκούν για να δημιουργηθεί το πιο όμορφο και πολυτελές σκηνικό.

Τip Αν προσέξετε τα περισσότερα «μπάνια πολυτελείας» διαθέτουν άρτιο φωτισμό (είτε φυσικό είτε τεχνητό). Ο φωτισμός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για ένα άρτια διακοσμημένο μπάνιο. Προσθέστε λοιπόν, μερικά έξτρα σποτάκια, αφήστε το φυσικό φως να μπει στο μπάνιο (αν διαθέτει παράθυρο) και χρησιμοποιήστε ακόμα και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό των κεριών για τις βραδινές ώρες.

Ό,τι πιο κομψό και πολυτελές έχουμε δει σε μπάνιο!

Ό,τι πιο κομψό και πολυτελές έχουμε δει σε μπάνιο!

Συνδυασμός με ξύλο Το ξύλο είναι ένα υλικό που ταιριάζει πολύ (σε μικρές λεπτομέρειες) στο μπάνιο και συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό χρώμα. Στο μπάνιο της εικόνας βλέπετε μια ανεξάρτητη λευκή μπανιέρα γύρω από την οποία έχουν τοποθετηθεί ξύλινες λεπτομέρειες. Η ξύλινη επιφάνεια που έχει τοποθετηθεί πάνω στην μπανιέρα είναι ένα κολπάκι που και εσείς μπορείτε να κάνετε στο μπάνιο σας και θα σας χαρίσει έξτρα αποθηκευτικό χώρο γιατί λειτουργεί και ως ράφι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε ένα ξυλουργείο για να αγοράσετε το ξύλινο ραφάκι σας.

Φτιάξτε Μπάνιο 5 Αστέρων με 5 Βήματα

Το ξύλο ταιριάζει υπέροχα με το λευκό χρώμα.

Το ξύλο ταιριάζει υπέροχα με το λευκό χρώμα.

Δείτε κι άλλα απίστευτα κτίρια και παράξενα σπίτια που θα σας κάνουν να πείτε “Oh My God!” πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εύκολα Tips για να Αποκτήσετε τις πιο Αφράτες Πετσέτες Μπάνιου

.

Κάντε τις πετσέτες σας σαν καινούργιες με αυτά τα πανέξυπνα tips.

Μπάνιο: Αυτές είναι οι Νέες Τάσεις που θα το Μεταμορφώσουν

.

Αυτά είναι τα top trends στη διακόσμηση του μπάνιου αυτή τη σεζόν.

Τακτοποιήστε Εύκολα το Μπάνιο σας με 8 Πανέξυπνες Ιδέες!

.

Αυτές είναι οι πιο έξυπνες ιδέες για να οργανώσετε το μπάνιο σας.

Πλακάκια Μπάνιου: Ανανεώστε τα με 1 Κίνηση!

.

Αν βαρεθήκατε τα πλακάκια σας, σας έχουμε τη λύση για να τα ανανεώσετε γρήγορα και οικονομικά!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ξένοιαστη Απόδραση: Καθαρίστε το Εξοχικό σε Μόλις 90 λεπτά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης Δίνει Μια Απολαυστική Συνέντευξη στις "Μεγάλες Κουβέντες by Atraktos Kids"