Αυτά τα 5 Πράγματα Πρέπει να Έχει το «Τέλειο» Μπάνιο!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

Αυτά τα 5 Πράγματα Πρέπει να Έχει το «Τέλειο» Μπάνιο!

Το μπάνιο αποτελεί μια σημαντική προτεραιότητα στην ανακαίνιση του σπιτιού σας και όχι άδικα.

Σύμφωνα με επαγγελματίες μεσίτες η κατάσταση του μπάνιου ενός σπιτιού παίζει σημαντικό ρόλο για την πώληση του ή μη. Σ' ένα παλιό κτίριο το μπάνιο μπορεί να μαρτυρήσει την συνολική κατάσταση του σπιτιού αλλά και να παίξει σημαντικό ρόλο σε μια ενδεχόμενη μελλοντική πώλησή του. Εμείς σας παραθέτουμε πέντε μυστικά που θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνετε στο μπάνιο σας έτσι ώστε να έχετε ένα πιο ελκυστικό διαμέρισμα.

Διπλός νιπτήρας Ένα σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πριν ανακαινίσετε το μπάνιο σας είναι ο διπλός νιπτήρας. Μπορεί πιο συχνά να το συναντάτε σε χώρους εστίασης ωστόσο είναι εξαιρετικά λειτουργικό. Όταν το διαμέρισμα κατοικείται από 2 ή και περισσότερα άτομα ο διπλός νιπτήρας στο κεντρικό μπάνιο μοιάζει αναγκαίος και ανεβάζει την τιμή του διαμερίσματος σε μια ενδεχόμενη πώληση ή ενοικίαση. Σίγουρα ένα δεύτερο μπάνιο μπορεί να μην σώσει το γάμο σας, αλλά ένας δεύτερος νιπτήρας είναι πολύ πιθανό... ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται οι μεσίτες που πιστέψτε μας έχουν δει πολλά τα μάτια τους.

Ο διπλός νιπτήρας είναι πολύ πιο χρηστικός και αναβαθμίζει το μπάνιο σας κατά πολύ.

Ο διπλός νιπτήρας είναι πολύ πιο χρηστικός και αναβαθμίζει το μπάνιο σας κατά πολύ.

Επένδυση με ξύλο Οι ειδικοί λένε πως η επένδυση του νιπτήρα με ξύλο θα αναβαθμίσει κατά πολύ το μπάνιο σας και θα κρύψει τυχόν ατέλειες. Το ξύλο είναι πάντα διαχρονικό και στιλάτο, πόσο μάλλον στο μπάνιο. Ο καθαρισμός του είναι απλός και γρήγορος μ' ένα υγρό πανάκι αλλά και με προϊόντα αποκλειστικά για ξύλινες επιφάνειες.

Η επένδυση του νιπτήρα με ξύλο δίνει τόνο ζεστασιάς στο μπάνιο σας.

Η επένδυση του νιπτήρα με ξύλο δίνει έναν τόνο ζεστασιάς στο μπάνιο σας.

Δείτε επίσης:

Η καθαρότητα του λευκού Σύμφωνα με τους μεσίτες που γνωρίζουν πολύ καλά την αγορά των ακινήτων ένα μπάνιο σε λευκούς τόνους είναι πάντα πιο ελκυστικό. Σύμφωνα με την εμπειρία τους τα μπάνια που αγαπούν οι πελάτες είναι τα λευκά, με μεγάλη φωτεινότητα και μπλε στοιχεία. Αν σκοπεύετε να κάνετε ανακαίνιση φροντίστε να κυριαρχεί το λευκό χρώμα δίνοντας μερικές μπλε πινελιές, είτε στο χρώμα είτε στα αντικείμενα που θα το απαρτίζουν (κουρτίνα, πετσέτες, ίσως και μερικά πλακάκια). Οι επαγγελματίες δηλώνουν πως τα πιο μοντέρνα μπάνια είναι πιο ελκυστικά συγκριτικά με τα πιο παραδοσιακά, ενώ τα πιο τολμηρά και εκκεντρικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Η επένδυση του νιπτήρα με ξύλο δίνει τόνο ζεστασιάς στο μπάνιο σας.

Η επένδυση του νιπτήρα με ξύλο δίνει τόνο ζεστασιάς στο μπάνιο σας.

Μπάνιο υψηλής τεχνολογίας Αν τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε για να ανανεώσετε το μπάνιο σας το επιτρέπουν μπορείτε να το μετατρέψετε στην χαρά του γκατζετάκια! Σύμφωνα πάντα με τους επαγγελματίες, οι υποψήφιοι αγοραστές ενθουσιάζονται με το οτιδήποτε νέο θα κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη. Για παράδειγμα ένα ηχητικό σύστημα, ένας ηλεκτρονικός ρυθμιστής της θερμοκρασίας του νερού με οθόνη, ένα ενσωματωμένο κάθισμα στο ντους, όπως επίσης και ένα πάτωμα με θερμική ακτινοβολία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν αρκετά επίπεδα την αισθητική του μπάνιου σας.

Οι υποψήφιοι αγοραστές ενθουσιάζονται με το οτιδήποτε νέο θα κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά το μπάνιο τους.

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη μέσα στο μπάνιο σας.

Μεγάλες μπανιέρες Αν ήρθε η ώρα της ανακαίνισης και οι συνθήκες του χώρου το επιτρέπουν προτιμήστε να βάλετε μια μεγάλη μπανιέρα σε λευκό χρώμα και απλές γραμμές. Πάντα τα μπάνια που διαθέτουν μπανιέρα είναι περιζήτητα σε σχέση με αυτά που αρκούνται σ' ένα ντους. Το μπάνιο σας θα δείχνει έτσι πιο μεγάλο και αρκετά ανανεωμένο! Οι ειδικοί προειδοποιούν πως η έλλειψη μπανιέρας μπορεί να είναι μοιραία για την πώληση ή την ενοικίαση ενός διαμερίσματος.

thehomeissue_mpanio02 Τα μπάνια που διαθέτουν μεγάλες μπανιέρες είναι πάντα πιο ελκυστικά.

Τα μπάνια που διαθέτουν μεγάλες μπανιέρες είναι πάντα πιο ελκυστικά.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρό Μπάνιο: Αυτά τα 10 Πράγματα Χρειάζεται!

.

Μικρό μπάνιο, μεγάλα διακοσμητικά αποτελέσματα: αυτό είναι το top 10 που θα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Μεταμορφώστε Οικονομικά το «Βαρετό Μπάνιο» σας στο Σπίτι που Νοικιάζετε!

.

Το μπάνιο σας θα μεταμορφωθεί τελείως ακολουθώντας μερικά από αυτά τα οικονομικά και εύκολα tips - χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ούτε καν μερική ανακαίνιση.

Πεντακάθαρο Μπάνιο Μέσα σε 15 Λεπτά Ακριβώς!

.

Καθαρίστε το μπάνιο σας εύκολα μέσα σε 15 λεπτά.

Αποκτήστε τις πιο Μαλακές Πετσέτες Μπάνιου Αποφεύγοντας Αυτά τα Λάθη

.

Όλα τα λάθη που κάνετε με τις πετσέτες μπάνιου, βρίσκονται εδώ!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χαλιά
Έτσι θα Διατηρήσετε τα Χαλιά σας Φρέσκα και Καθαρά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

αγγλία
5 Διακοσμητικά Tips που Κλέψαμε από Ένα Cosy Σπίτι στην Αγγλία