Ο Πίνακας Διάθεσης θα σας Φτιάξει τον Χώρο και τη Διάθεση

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ο Πίνακας Διάθεσης θα σας Φτιάξει τον Χώρο και τη Διάθεση

Ο πίνακας διάθεσης είναι μία επιφάνεια από σκληρό χαρτόνι ή ξύλο, επάνω στην οποία μπορείτε να κολλήσετε ή να καρφιτσώσετε όλες τις εικόνες από τις αγαπημένες σας παραστάσεις και τους χώρους που σας έχουν εμπνεύσει, τις φωτογραφίες από τα αντικείμενα και τα έπιπλα που θέλετε να αποκτήσετε ή ήδη έχετε, τα υφάσματα, τα χρώματα και τα δείγματα που έχετε την πρόθεση να χρησιμοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς τον δικό σας.

Ψάξτε στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι γεμάτο φωτογραφίες που σας εντυπωσιάζουν με πράγματα που θα θέλατε πολύ να αποκτήσετε. Ψάξτε σε site που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και εκτυπώστε όλα όσα θέλετε να βλέπετε καθημερινά στον δικό σας πίνακα.

Βγάλτε φωτογραφίες από τον πραγματικό κόσμο Έχετε μαζί σας την φωτογραφική μηχανή σας και τραβάτε φωτογραφίες που σας εντυπωσιάζουν (είτε κάποιο έπιπλο που σας άρεσε σε μία βιτρίνα είτε οτιδήποτε άλλο σας τραβάει την προσοχή και θέλετε να το βάλετε στον πίνακά σας).

Βάλτε μία κεντρική φωτογραφία και «χτίστε» τη σύνθεση γύρω από αυτήν Ξεκινήστε βάζοντας μία φωτογραφία στο κέντρο του πίνακα και συνεχίστε τοποθετώντας ό,τι άλλες φωτογραφίες θέλετε γύρω-γύρω. Με το που θα πέφτει το μάτι σας στην κεντρική φωτογραφία θα θέλετε να δείτε και τις υπόλοιπες για να ολοκληρώνετε την εικόνα στο μυαλό σας.

Η κεντρική φωτογραφία θα σε βοηθήσει να χτίσεις σιγά-σιγά και τον υπόλοιπο πίνακα διάθεσης (ή mood board).

Η κεντρική φωτογραφία θα σε βοηθήσει να χτίσεις σιγά-σιγά και τον υπόλοιπο πίνακα διάθεσης (ή mood board).

Με τη βοήθεια του πίνακα διάθεσης, θα δείτε ξεκάθαρα και συνολικά όλα τα υλικά πριν τα τοποθετήσετε στον χώρο σας και θα αποφασίσετε αν είναι ιδανικά για το επιθυμητό αποτέλεσμα και φυσικά, αν ταιριάζουν μεταξύ τους. Αν ακολουθήσετε, αυτή την απλή αλλά πολύ σημαντική μέθοδο των επαγγελματιών, να είστε σίγουροι πως θα καταφέρετε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα να καταλήξετε σε συγκεκριμένα αντικείμενα, υλικά και χρώματα, πετυχαίνοντας το τέλειο αποτέλεσμα και προλαβαίνοντας τυχόν λάθη στη διακόσμησή σας.

Ο πίνακας διάθεσης θα σας κερδίσει χρόνο, θα σας γλυτώσει από τυχόν λάθη και θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να υλοποιήσετε το σχέδιο σας βασισμένοι στις αποφάσεις που έχετε πάρει κατά την διάρκεια της όλης διαδικασίας. Εφόσον έχετε καλύψει όλα τα παραπάνω, να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένα το επιθυμητό και η υλοποίηση του πολύ πιο γρήγορη. Το ίδιο είναι να παραγγέλνεις, να τοποθετείς και να συνδυάζεις στα «τυφλά», και το ίδιο βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπλε, το Χρώμα της Ενέργειας

.

Δυναμικό αλλά και χαλαρωτικό, εμπνέει εμπιστοσύνη, ενισχύει την κοινωνικότητα και αρέσει σε όλους. To μπλε είναι ένα χρώμα για όλες τις δουλειές και όλα τα γούστα. Προσθέστε του λίγο λευκό και παίξτε με την εικόνα του και το στυλ σας - στο σπίτι αλλά και στη μόδα.

Η φύση εμπνέει τη διακόσμηση

.

Χρώματα, ανακυκλώσιμα υλικά και δροσερές ιδέες φέρνουν τη φρεσκάδα της φύσης στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Θέλετε να γίνετε και εσείς designers;

.

Δείτε πώς η ενημέρωση παίζει με τη φαντασία σας.

Αυτή Είναι η Νέα Συναρπαστική Τάση που «Σαρώνει» το Pinterest!

.

Η νέα συναρπαστική τάση του Pinterest φέρνει νέο αέρα στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

5 Λάθη στη Διακόσμηση που δεν Κάνουν Ποτέ οι Άντρες

.

Αυτά είναι τα 5 λάθη στη διακόσμηση που δεν κάνουν ποτέ οι άντρες. Ακολουθήστε το παράδειγμά τους!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Trend Alert: Έρχονται οι Νέοι Μισοβαμμένοι Πίνακες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε Σωστή Διακόσμηση με Μαθηματική Ακρίβεια
More in ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ
Trend Alert: Έρχονται οι Νέοι Μισοβαμμένοι Πίνακες

Έρχεται ένα ιδιαίτερο trend στο χώρο της διακόσμησης που θα έχει και πολλούς εχθρούς και πολλούς φίλους.

Close