Μετακόμιση: 6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Πριν Αφήσετε το Παλιό σας Σπίτι

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Μετακόμιση: 6 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Πριν Αφήσετε το Παλιό σας Σπίτι

Αν ήρθε η ώρα να μαζέψετε αναμνήσεις και προσωπικά αντικείμενα σε κούτες και να μετακομίσετε, το ξέρουμε ότι η στιγμή αυτή, ίσως να μην είναι από τις πιο ευχάριστες που βιώνετε. Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε συμβουλές για να κάνετε το πακετάρισμα και όλη τη διαδικασία της μετακόμισης εύκολα και ευχάριστα!

Βαλίτσες Χρησιμοποιήστε τις βαλίτσες σας, όχι για να μεταφέρετε τα ρούχα σας, αλλά τα πιο βαριά αντικείμενα, όπως για παράδειγμα τα βιβλία σας. Τα χερούλια και οι ρόδες της βαλίτσας θα κάνουν πιο εύκολη τη μεταφορά αυτών των αντικειμένων, που υπό άλλες συνθήκες, δεν θα μπορούσατε να σηκώσετε το βάρος τους και να τα μεταφέρετε.

Βρες εδώ οικονομικές και αξιολογημένες μεταφορικές! Μπες στον κατάλογο του MyConstructor.gr & κλείσε τη μετακόμιση σου!

Πώς να Μετατρέψετε μια Βαλίτσα σε Τραπεζάκι με τον πιο Απλό και Οικονομικό Τρόπο

Μεταφέρετε βαριά αντικείμενα με βαλίτσες.

Μεταφέρετε βαριά αντικείμενα με βαλίτσες.

Μεταφορά ρούχων Μεταφέρετε τα κρεμαστά σας ρούχα, όπως είναι με τις κρεμάστρες. Και, επειδή είναι αδύνατον να κρατάτε πολλές κρεμάστρες μαζί από τα χερούλια τους, χρησιμοποιήστε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών και βάλτε στο εσωτερικό τους τα ρούχα με τις κρεμάστρες. Σφραγίστε τις σακούλες, μόλις γεμίσουν και μεταφέρετέ τις εύκολα στο νέο σας σπίτι. Φανταστείτε πόσο εύκολα θα τα ξεπακετάρετε μετά!

Μεταφέρετε με σακούλες απορριμάτων τα κρεμαστά ρούχα.

Μεταφέρετε με σακούλες απορριμάτων τα κρεμαστά ρούχα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ρούχα σας, που δεν είναι κρεμαστά, μπορείτε, αντί να τα τυλίξετε, να τα μαζέψετε σε ρολά για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χώρου, καθώς τα πακετάρετε.

Τυλίξτε τα ρούχα σας σε ρολά για εξοικονόμηση χώρου.

Τυλίξτε τα ρούχα σας σε ρολά για εξοικονόμηση χώρου.

Πιάτα Για να μεταφέρετε με ασφάλεια τα γυάλινα και εύθραυστα πιάτα σας, μπορείτε, καθώς τα τοποθετείτε μέσα σε ένα χάρτινο κουτί, να βάζετε εναλλάξ ανάμεσα σε κάθε πιάτο από ένα πλαστικό πιάτο που θα τα προστατεύει από το να σπάσουν. Τα πλαστικά πιάτα θα λειτουργούν ως στρώματα προστασίας για τα γυάλινα πιάτα.

4 Κακές Συνήθειες που Καταστρέφουν τα Πιάτα και τα Ποτήρια σας

Προστατέψτε τα πιάτα σας με πλαστικά πιάτα.

Προστατέψτε τα πιάτα σας με πλαστικά πιάτα.

Κούτες Το να τοποθετείτε τα υπάρχοντα σας σε κούτες είναι μια κλασική και πρακτική λύση. Αυτό, όμως, που μπορεί να κάνει πιο εύκολη όλη τη διαδικασία είναι να σημειώνετε το περιεχόμενο του κουτιού στο πλάι και όχι πάνω, για να μπορείτε πιο εύκολα να εντοπίζετε το εσωτερικό του, όταν ξεπακετάρετε και ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο πρώτα. Πολύ πρακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε κουτιά αποθήκευσης σε διαφορετικά χρώματα και να χωρίσετε έτσι τα πράγματα σας ανά κατηγορίες και χρώματα.

Οργανώστε τα πράγματά σας γράφοντας στο πλάι σε κάθε κούτα τι περιέχει.

Οργανώστε τα πράγματά σας γράφοντας στο πλάι σε κάθε κούτα τι περιέχει.

Μικρά αντικείμενα Αν έχετε πολλά μικρά αντικείμενα, όπως βίδες, που είναι εύκολο να χαθούν κατά τη μεταφορά, χρησιμοποιήστε πλαστικές σακούλες αποθήκευσης φαγητού ή μπολ φαγητού για να τα μεταφέρετε όλα μαζί με ασφάλεια, συγκεντρωμένα.

Διαβάστε επίσης:

Κολλητική ταινία Αν η κολλητική ταινία, την οποία χρησιμοποιείτε για να σφραγίζετε τις κούτες σας, δεν κολλάει καλά και πανικοβληθείτε για να τρέξετε να αγοράσετε καινούρια, δοκιμάστε να τη βάλετε λίγα λεπτά στο φουρνάκι μικροκυμάτων. Θα αποκτήσει πάλι κολλώδη υφή και θα είναι έτοιμη για χρήση.

Κάντε την ταινία σας να κολλάει καλά με αυτό το κόλπο.

Κάντε την ταινία σας να κολλάει καλά με το κόλπο που σας δίνουμε.

Μπουκάλια με υγρό Τυλίξτε με μια πλαστική σακούλα κάθε μπουκάλι και υγρή συσκευασία, όπως απορρυπαντικά, σαμπουάν και αλκοολούχα ποτά. Δεν θα θέλατε σε καμία περίπτωση να ανοίξει η συσκευασία και το εσωτερικό της να απλωθεί παντού.

Καλώδια Αν μεταφέρετε πολλά συγκεντρωμένα καλώδια ταυτόχρονα, τα οποία κινδυνεύουν να μπερδευτούν μεταξύ τους, χρησιμοποιήστε ρολά από χαρτί υγείας ή χαρτί κουζίνας για να περάσετε μέσα από αυτά τα καλώδια και να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα μπλεξίματα. Μάθετε εδώ 4 Τρόπους για να Κρύψετε Διακοσμητικά τα Καλώδια των Συσκευών σας.

Τυλίξτε τα καλώδια σας μέσα σε ρολό από χαρτί υγείας για να μην μπερδεύονται.

Τυλίξτε τα καλώδια σας μέσα σε ρολό από χαρτί υγείας για να μην μπερδεύονται.

Είδη πρώτης ανάγκης Καθώς οι πιθανότητες να αδειάσετε τις πακεταρισμένες κούτες την πρώτη μέρα που θα φτάσετε στο νέο σας σπίτι είναι μειωμένες, φτιάξτε από πριν μια μεγάλη τσάντα με όσα θα χρειαστείτε άμεσα το πρώτο βράδυ. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ανοίγετε όλες τς κούτες για να βρείτε όσα χρειάζεστε, αλλά θα ψάχνετε κατευθείαν στην τσάντα αυτή.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε Αντί να Μετακομίσετε σε Μεγαλύτερο Διαμέρισμα

.

Κάντε αυτές τις 4 αλλαγές και δεν θα χρειαστεί να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι.

Αυτή είναι η Πρώτη Δουλειά που Πρέπει να Κάνετε Όταν Επιστρέψετε από τις Διακοπές

.

Αυτή η δουλειά είναι η πρώτη που πρέπει να γίνει με το που επιστρέψετε στο σπίτι μετά τις διακοπές.

Η Συσκευή Κουζίνας που Πρέπει να Καθαρίζετε Συχνά αλλά το Ξεχνάτε

.

Ένα αντικείμενο στην κουζίνα σας που μπορεί να μην έχετε καθαρίσει ποτέ.

Oικιακή "Aποτοξίνωση": 8 Tips για να Ζείτε Καλύτερα στο Σπίτι

.

Τα 8 tips που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να "αποτοξινώσετε" τους χώρους σας για να ζείτε καλύτερα. 


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Όλες οι Τάσεις για τη Νέα Σεζόν Βρίσκονται Εδώ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Άπλωμα των Ρούχων Βλάπτει την Υγεία