Έτσι θα Πλύνετε την Ηλεκτρική σας Κουβέρτα!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Έτσι θα Πλύνετε την Ηλεκτρική σας Κουβέρτα!

Όταν ο καιρός είναι κρύος, η ηλεκτρική κουβέρτα ενδέχεται να είναι ο καλύτερός σας φίλος. Μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχει πλυθεί τα τελευταία… 2 χρόνια! Μπορεί το πλύσιμο της ηλεκτρικής κουβέρτας να φαίνεται πρόκληση λόγω καλωδίων, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο δύσκολο. Ας δούμε λοιπόν τι μπορείτε να κάνετε!

Ιδιοφυείς Ιδέες για να Καθαρίσετε τα πιο Δύσκολα Σημεία στο Σπίτι σας

Πλύσιμο στο χέρι Πριν κάνετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε πως η κουβέρτα δεν είναι στο ρεύμα και πως τα καλώδια είναι αποσυνδεδεμένα (ο βασικός μηχανισμός με τον διακόπτη που χρησιμοποιείτε για να ανάψετε και να σβήσετε την κουβέρτα). Γεμίστε την μπανιέρα με χλιαρό νερό, τόσο ώστε να καλύψει την κουβέρτα και αυτή να κινείται ελεύθερα. Προσθέστε ένα απαλό απορρυπαντικό ρούχων και αναδεύστε με το χέρι απαλά. Αφήστε την κουβέρτα για 15 λεπτά και βγάλτε την. Μην την στύψετε, αλλά πιέστε την ελαφρά για να φύγει το πολύ νερό.

Πριν κάνετε οτιδήποτε βεβαιωθείτε πως η κουβέρτα δεν είναι στο ρεύμα

Πλύσιμο στο πλυντήριο Μπορείτε να πλύνετε την ηλεκτρική κουβέρτα στο πλυντήριο, αλλά θα πρέπει να το κάνετε προσεκτικά. Βρέξτε την πριν την βάλετε στο πλυντήριο με κρύο νερό. Έπειτα βάλτε την στον κάδο με απαλό σαπούνι και βάλτε ένα πολύ απαλό πρόγραμμα πλυντηρίου (χωρίς στύψιμο). Αφήστε τη να πλυθεί για δύο λεπτά, σταματήστε το πλυντήριο και βγάλτε την.

Αυτά τα Tips θα Κάνουν το Σιδέρωμα την πιο Ξεκούραστη Οικιακή Δουλειά

Μπορείτε ακόμα να βάλετε το πλυντήριο χωρίς την κουβέρτα, στο ίδιο πρόγραμμα, και να το αφήσετε για ένα λεπτό. Έπειτα σταματήστε το πλυντήριο και βάλτε την κουβέρτα μέσα για 15 λεπτά, αφήνοντας το πλυντήριο κλειστό. Ανοίξτε το πλυντήριο, αφήστε τη να πλυθεί για 2 λεπτά και βγάλτε την.

Βάλτε την κουβέρτα μέσα στο πλυντήριο για 15 λεπτά.

Για να την στεγνώσετε Αν και μπορεί να μπει στο στεγνωτήριο κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, προτιμήστε να την απλώσετε και να την αφήσετε να στεγνώσει μόνη της. Ανοίξτε την κουβέρτα για να πάρει το αρχικό της σχήμα και κρεμάστε την σε μια απλώστρα. Αποφύγετε τα μανταλάκια. Χρησιμοποιήστε την κουβέρτα ξανά όταν είστε σίγουροι ότι είναι απόλυτα στεγνή, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να χαλάσουν τα καλώδια.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το πιο Σημαντικό Λάθος που Κάνετε στο Πλυντήριο Πιάτων

.

Υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε.

10 Λόγοι για να Βάλετε Αυτό το Στεγνωτήριο στο Σπίτι σας!

.

Να γιατί πρέπει να υπάρχει ένα στεγνωτήριο σε κάθε σπίτι.

Ένας Τρόπος για να Φρεσκάρετε τα Ρούχα σας Χωρίς Πλύσιμο!

.

Κι όμως, μπορείτε να ανανεώσετε τα ρούχα σας με μια κίνηση!

Να Γιατί δεν Πρέπει να Καθαρίζετε τα Πιάτα πριν τα Βάλετε στο Πλυντήριο!

.

Το ξέπλυμα των πιάτων πριν την τοποθέτηση στο πλυντήριο δεν είναι απαραίτητο.

Δείτε 5 Αντικείμενα που Μπορείτε να Βάλετε στο Πλυντήριο

.

Ναι πολύ καλά διαβάζετε, το πλυντήριο είναι διαθέσιμο και για άλλα αντικείμενα που χρειάζονται και αυτά τον καθαρισμό τους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κάδρα
Αυτοί οι Όμορφα Διακοσμημένοι Τοίχοι θα σας Δώσουν Ιδέες για τους Δικούς σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Μικροσκοπικά Υπνοδωμάτια που μας Αρέσουν Πολύ!