6 Πράγματα που Αλλάζουν Μετά τη Συγκατοίκηση

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

6 Πράγματα που Αλλάζουν Μετά τη Συγκατοίκηση

Μπορεί να έχετε πάει διακοπές με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, μπορεί να έχετε μείνει κάποια βράδια μαζί στο ίδιο σπίτι, αλλά η συγκατοίκηση διαφέρει αρκετά και αυτά είναι τα 6 πράγματα που πρόκειται να αλλάξουν όταν μείνετε μαζί με τον καλό ή την καλή σας.

Ο χρόνος που αφιερώνατε στον εαυτό σας θα μειωθεί Με τη συγκατοίκηση ο χρόνος που περνούσατε μόνοι σας μειώνεται δραματικά καθώς πλέον όλη μέρα είστε με τον/την σύντροφό σας. Αν αυτό είναι κάτι που ενοχλεί και τους δύο (καθώς θέλετε να μένετε και λίγο μόνοι σας) μπορείτε να βρείτε μια λύση. Για παράδειγμα, μπορείτε να συμφωνήσετε κάποια ώρα της ημέρας να την περνάτε χωριστά σε κάποιο άλλο δωμάτιο κάνοντας κάτι που αγαπάτε ή απλά χαλαρώνοντας.

6 Πράγματα που Κάθε Ζευγάρι Πρέπει να Έχει στην Κρεβατοκάμαρά του

Πλέον θα περνάτε λιγότερο (έως και καθόλου) χρόνο μόνοι σας.

Πλέον θα περνάτε λιγότερο (έως και καθόλου) χρόνο μόνοι σας.

Τα οικονομικά σας συγχωνεύονται Ακόμα και αν επιλέξετε να έχετε χωριστά πορτοφόλια, τα οικονομικά με τη συγκατοίκηση, σε ένα ποσοστό τουλάχιστον, συγχωνεύονται. Αν δεν θέλετε να γίνει αυτό τότε απλά ξεκαθαρίστε από την αρχή ποιος πληρώνει τι, ειδικά αν δεν σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο στο οικονομικό κομμάτι.

Τι Δείχνει η Στάση Ύπνου για τη Σχέση σας;

Πρέπει να πάρετε «άδεια» για να κάνετε κάτι Όσο μένετε μόνοι σας είστε πιο ελεύθεροι να πάρετε μόνοι σας αποφάσεις για τη ζωή σας. Με τη συγκατοίκηση τα πράγματα περιπλέκονται λιγάκι και ειδικά όσον αφορά τις αποφάσεις για το σπίτι σας. Για παράδειγμα, πλέον δεν θα μπορείτε να βάψετε το δωμάτιό σας λαχανί επειδή απλά έτσι θέλετε. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον/την αγαπημένο/η σας.

Μην ξεχνάτε ποτέ πως αυτό που σας έκανε να πείτε ναι στη συγκατοίκηση είναι η αγάπη που τρέφετε ο ένας για τον άλλον.

Μην ξεχνάτε ποτέ πως αυτό που σας έκανε να πείτε ναι στη συγκατοίκηση είναι η αγάπη που τρέφετε ο ένας για τον άλλον.

Πρέπει να διαχωρίσετε τις δουλειές του σπιτιού Ένα σημαντικό βήμα που δεν πρέπει να παραλειφθεί όταν συγκατοικείτε είναι το μοίρασμα των δουλειών του σπιτιού. Χωρίστε τις δουλειές και συζητήστε και για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται. Μπορεί να μην τα βρίσκετε σε αυτό το κομμάτι και να πρέπει για αυτόν το λόγο να αναλάβετε τελικά άλλες δουλειές από αυτές που θέλατε αρχικά.

Λύσεις για Αποθήκευση που Μπορεί να Σώσουν τη Σχέση σας!

Πρέπει να τα βρίσκετε γρήγορα μεταξύ σας μετά από έναν τσακωμό Όταν δεν μένατε μαζί μπορεί ένας τσακωμός να κρατούσε ώρες ή και μέρες. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν καθώς είναι πολύ δύσκολο να ζεις στο ίδιο σπίτι με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μιλάς. Βρείτε έναν τρόπο να λύνετε τις διαφορές σας όσο πιο ανώδυνα γίνεται και για τους δύο. Η συζήτηση είναι συνήθως η καλύτερη λύση.

Μην αφήνετε τους τσακωμούς να χαλάσουν τη σχέση σας. Βρείτε τρόπο να ξεπερνάτε τους τσακωμούς πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μην αφήνετε τους τσακωμούς να χαλάσουν τη σχέση σας. Βρείτε τρόπο να ξεπερνάτε τους τσακωμούς πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Είστε πλέον ομάδα Με τον γάμο γίνεστε σίγουρα ένα αλλά με την συγκατοίκηση γίνεστε ομάδα και πλέον θα πηγαίνετε πακέτο σε γάμους, βαφτίσια και κοινωνικά events. Αυτό είναι από τα πιο ωραία πράγματα της συγκατοίκησης και αυτό που αγαπάνε οι περισσότεροι όταν μένουν με τους αγαπημένους τους.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

6 Διαφορετικές Στάσεις Ύπνου και τι Δείχνουν για τη Σχέση σας

.

Η γλώσσα του σώματος είναι αυτή που μαρτυράει τα πάντα.

2 Λεπτά είναι Αρκετά για να Νιώσετε Πιο Ευτυχισμένοι!

.

Την επόμενη φορά που ετοιμάζεστε να τα βάψετε... μαύρα, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αποτελεσματικά τεχνάσματα για να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι στη στιγμή!

Οι Μυρωδιές της Ευτυχίας! Αυτές οι Μυρωδιές Μπορούν να σας Κάνουν Ευτυχισμένους

.

Αυτές είναι οι μυρωδιές που μπορούν να σας κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους.

Όλα όσα Πρέπει να Έχει μια Κρεβατοκάμαρα Ζευγαριού!

.

Θέλετε να φτιάξετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτά τα 6 πράγματα που κάθε ζευγάρι πρέπει να έχει στην κρεβατοκάμαρά του.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οδοντόβουρτσα: Αυτό Είναι το Αηδιαστικό Λάθος που Κάνουν οι Περισσότεροι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κιλά
Έτσι θα Χάσετε Όλα τα Κιλά που σας Ταλαιπωρούν μια και Καλή!