Κρύψτε τα Καλώδια του Γραφείου με Αυτό το Απίστευτο Κόλπο

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, HOME OFFICE

Κρύψτε τα Καλώδια του Γραφείου με Αυτό το Απίστευτο Κόλπο

Χρησιμοποιώντας ένα γραφείο και έχοντας τοποθετήσει πάνω του ηλεκτρικές συσκευές, όπως έναν ηλεκτρονικός υπολογιστής και τα αξεσουάρ του, είναι αναπόφευκτο να μην δημιουργηθεί μια μάζα μπερδεμένων καλωδίων πίσω από αυτό.

Το θέαμα, όμως, των μη τακτοποιημένων καλωδίων, όπως είναι φυσικό, έρχεται σε αντίθεση με την υπόλοιπη αισθητική του σπιτιού. Γι’ αυτό σας προτείνουμε ένα τρικ για να τα εμφανίζετε και να τα εξαφανίζετε σαν μάγοι με μια μόνο κίνηση, κάθε φορά που το επιθυμείτε εσείς.

thehomeissue_(wires)05

Όσο τακτοποιημένα και να είναι τα καλώδιά σας, η εικόνα τους πίσω από ένα γραφείο δεν ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Πλάτη γραφείου Τη λύση έρχεται να δώσει ένα κομμάτι ύφασμα. Μετρήστε τις διαστάσεις του γραφείου σας και με βάση αυτές αγοράστε από ένα κατάστημα με υφάσματα ένα μονόχρωμο και χοντρό ύφασμα που να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού. Αν οι τοίχοι σας είναι λευκοί και το έπιπλο του γραφείου σας σε έντονο, σκούρο χρώμα επιλέξτε ένα μαύρο ύφασμα για μεγαλύτερη αντίθεση. Το ύφασμα που θα τοποθετήσετε θα τραβάει τα βλέμματα, χωρίς κανείς να γνωρίζει οτι πίσω από αυτό κρύβονται τα αντιαισθητικά και ενοχλητικά καλώδια των συσκευών σας.

Για να το κρεμάσετε και να καλύψετε, εκτός από τα καλώδια, και την πλάτη του γραφείου σας, χρησιμοποιήστε λωρίδες σκράτς που πουλάνε με το μέτρο σε καταστήματα με εργαλεία και είδη σπιτιού. Κολλήστε με ταινία διπλής επικολλήσεως την μια όψη του σκρατς περιμετρικά γύρω από το γραφείο. Ράψτε την άλλη όψη του σκρατς περιμετρικά πάλι και στις 4 γωνίες του υφάσματος και κολλήστε το με αυτόν τον τρόπο γύρω από το γραφείο. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να το ξεκολλήσετε, να το αφαιρέσετε και να το πλύνετε.

thehomeissue_(wires)01

Καλύψτε την πλάτη του γραφείου σας και τα καλώδια που φαίνονται με ύφασμα.

Διαβάστε επίσης:

Κουρτίνα γραφείου Αν θέλετε το ύφασμα που θα τοποθετήσετε να μην είναι σε απόλυτη ευθεία και εντελώς ίσιο, αλλά να μοιάζει με κουρτίνα, τότε χρειάζεται να προσέξετε το εξής. Μετρήστε τις διαστάσεις του χώρου που θέλετε να καλύψετε και να τοποθετήσετε το ειδικό ύφασμα για κουρτίνες που μπορείτε να προμηθευτείτε σε μαγαζιά με υφάσματα και αγοράστε 1 μέτρο επιπλέον από τις διαστάσεις που υπολογίσατε.

Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε τις σούρες και την κίνηση που έχουν οι κλασικές κουρτίνες.  Κολλήστε την κουρτίνα με τον ίδιο τρόπο που θα κολλούσατε και ένα απλό κομμάτι ύφασμα, χρησιμοποιώντας σκρατς δηλαδή. Αν οι τοίχοι σας είναι βαμμένοι σε έντονο και σκούρο χρώμα και τα έπιπλα σας σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις, προτιμήστε το ύφασμα που θα επιλέξετε να είναι σε αποχρώσεις του γκρι ή του μπεζ για μεγαλύτερη αντίθεση, αλλά και αρμονία, με την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου.

thehomeissue_(wires)02

Φτιάξτε έυκολα μια κουρτίνα που θα «εξαφανίζει» τη θέα των καλωδίων.

Ταπετσαρία Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ιδέα για να καλύψετε κάθε καλώδιο, κάθε συσκευής, όπως την τηλεόραση ή το ενυδρείο σας σε κάθε έπιπλο και εκτός από το γραφείο σας. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ύφασμα με έναν από τους παραπάνω τρόπους, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κομμάτι ταπετσαρίας στον χώρο ακριβώς κάτω από το τραπέζι ή το γραφείο για να καλύψετε τα καλώδια που κρέμονται. Μετρήστε τις διαστάσεις του επίπλου και προμηθευτείτε ένα κομμάτι ταπετσαρίας στις ίδιες διαστάσεις.

Μην ξεχάσετε να προσθέσετε 5 με 10 εκατοστά γύρω από κάθε πλευρά του κομματιού ταπετσαρίας που θα κόψετε για να κολλήσετε στο σημείο αυτό το σκρατς με το οποίο θα κολλήσετε την ταπετσαρία ύστερα στο γραφείο. Για ένα πιο παιχνιδιάρικο, φωτεινό και χαρούμενο αποτέλεσμα διαλέξτε μια ταπετσαρία με περισσότερα από ένα χρώματα και σε περίεργα μοτίβα, όπως κάθετες, οριζόντιες ρίγες ή ρόμβους. Φροντίστε τα χρώματα που θα επιλέξετε να ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού και να κάνουν αντίθεση για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο αποτέλεσμα.

thehomeissue_(wires)04

Διαλέξτε μια χρωματιστή ταπετσαρία για να καλύψετε την πίσω πλάτη του επίπλου σας και τα καλώδια που κρέμονται εκεί.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργανώστε ένα Γραφείο στο Σπίτι

.

Μικρές γωνιές, ανεκμετάλλευτες εσοχές ακόμα κι ένα ολόκληρο δωμάτιο φτιάχνουν το τέλειο εργασιακό περιβάλλον στο σπίτι.

Αυτό Είναι το πιο Έξυπνο Μέρος για Γραφείο στο Σπίτι!

.

Δεν έχετε χώρο να βάλετε το γραφείο; Σας βρήκαμε τη λύση!

10 Χρωματικοί Συνδυασμοί που θα σας Δώσουν Ενέργεια στο Γραφείο!

.

Το χρώμα έχει πολύ μεγάλη επίδραση στη νοητική μας λειτουργία. Εκμεταλλευτείτε το προς όφελός σας και δώστε στο γραφείο σας την απόχρωση της επιτυχίας.

Γραφείο Χωρίς Συρτάρια; Οργανώστε το με Αυτούς τους 5 Τρόπους

.

Οργανώστε έξυπνα ένα γραφείο χωρίς συρτάρια με αυτές τις συμβουλές.

Φτιάξτε Γραφείο για Προαγωγή με 5 Κινήσεις

.

Ενισχύστε την άνεση του γραφείου σας και πάρτε την προαγωγή που αξίζετε ακολουθώντας τις μικρές και πρακτικές συμβουλές μας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Μόδα στις Τραπεζαρίες για Φέτος! Μάθετε τα Πάντα Εδώ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Λονδρέζικο Διαμέρισμα σας Δίνει Υπέροχες Ιδέες Χειμωνιάτικης Διακόσμησης!