Γραφείο Χωρίς Συρτάρια; Οργανώστε το με Αυτούς τους 5 Τρόπους

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, HOME OFFICE

Γραφείο Χωρίς Συρτάρια; Οργανώστε το με Αυτούς τους 5 Τρόπους

Στα μικρά σπίτια είναι συχνά δύσκολο να βρεθεί χώρος για γραφείο, πόσο μάλλον για ένα μεγάλο γραφείο με συρτάρια και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους.

Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεστε μια ολόκληρη συρταριέρα στο γραφείο σας για να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας. Μπορείτε απλώς να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χώρο που ήδη έχετε. Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

Χρησιμοποιήστε μια βάση οθόνης Ένας από τους πιο απλούς και εύκολους τρόπους για να κερδίσετε χώρο είναι να βάλετε την οθόνη του υπολογιστή σας πάνω σε μία βάση ώστε να εξασφαλίσετε περισσότερο χώρο στο γραφείο. Ο χώρος κάτω από την οθόνη είναι ιδανικός για να βάλετε μερικά αντικείμενα όπως μολυβοθήκες, χαρτιά, κλπ.

γραφείο

Βάλτε την οθόνη του υπολογιστή σας πάνω σε μία βάση.

Εκμεταλλευτείτε τον τοίχο Μπορεί να μην έχετε αρκετό χώρο κάτω από το γραφείο σας, αλλά με μερικά ράφια θα εξασφαλίσετε αρκετό από την πάνω πλευρά. Στα ράφια πάνω μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αντικείμενά σας σε κουτιά, να βάλετε μερικά βιβλία και να συμπληρώσετε τη σύνθεση με μερικά όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα και κουτιά.

γραφείο

Με μερικά ράφια θα εξασφαλίσετε αρκετό χώρο.

Βάλτε μια μπάρα στο πλάι Δεν υπάρχει λόγος να μένει ανεκμετάλλευτη η πλαϊνή πλευρά του γραφείου σας, καθώς είναι ιδανική για να δημιουργήσετε αποθηκευτικό χώρο. Στερεώστε  μια μικρή μπάρα (ή ένα μικρό κουρτινόξυλο) και κρεμάστε μερικά πλαστικά δοχεία όπως αυτά της παρακάτω φωτογραφίας όπου θα αποθηκεύσετε διάφορα μικροπράγματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γάντζους για να αποθηκεύσετε τα ακουστικά σας ή άλλα αντικείμενα.

γραφείο

Δεν υπάρχει λόγος να μένει ανεκμετάλλευτη η πλαϊνή πλευρά του γραφείου σας.

Χρησιμοποιήστε δίσκους και organizers Όταν ο μόνος χώρος που έχετε είναι η επιφάνεια του ίδιου του γραφείου, τότε οι δίσκοι και τα organizers είναι ιδανικά για να σας βοηθήσουν να την οργανώσετε. Πάρτε για παράδειγμα τον δίσκο τριών επιπέδων της παρακάτω φωτογραφίας. Οι επιλογές σας είναι πραγματικά πολλές και εξαρτώνται από το πόσο χώρο έχετε και πόσο θέλετε να αφήσετε ελεύθερο.

γραφείο

Οι δίσκοι και τα organizers είναι ιδανικά για να σας βοηθήσουν να οργανωθείτε.

Εγκαταστήστε μια βάση για το πληκτρολόγιο Αν χρησιμοποιείτε σταθερό υπολογιστή τότε είναι σίγουρο πως το πληκτρολόγιό σας πιάνει αρκετό χώρο. Απελευθερώστε τον λοιπόν επιλέγοντας ένα γραφείο που έχει βάση ή κατασκευάστε τη δική σας και προσαρμόστε την στο γραφείο σας. Είναι ένας απλός τρόπος που θα σας εξασφαλίσει σημαντικό χώρο εργασίας και θα συμβάλει στο να μένει πάντα ο χώρος σας τακτοποιημένος.

γραφείο

Αν χρησιμοποιείτε σταθερό υπολογιστή τότε είναι σίγουρο πως το πληκτρολόγιό σας πιάνει αρκετό χώρο.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό είναι το Γραφείο που έχει Ξετρελάνει όλο το Instagram

.

Αυτό το γραφείο στο σπίτι έχει καταφέρει να ξετρελάνει το instagram.

Οργανώστε ένα Γραφείο στο Σπίτι

.

Μικρές γωνιές, ανεκμετάλλευτες εσοχές ακόμα κι ένα ολόκληρο δωμάτιο φτιάχνουν το τέλειο εργασιακό περιβάλλον στο σπίτι.

Μικρό Υπνοδωμάτιο; Να που Μπορείτε να Βάλετε το Γραφείο σας! 

.

Δείτε πού μπορείτε να βάλετε γραφείο στο υπνοδωμάτιό σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έτσι θα Γίνει το Κλασικό σας Σπίτι, Μοντέρνο και Εντυπωσιακό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Καθαρίστε Εύκολα Με τις Άσχημες Μυρωδιές από το Φούρνο Μικροκυμάτων