Φτιάξτε Γραφείο για Προαγωγή με 5 Κινήσεις

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, HOME OFFICE

Φτιάξτε Γραφείο για Προαγωγή με 5 Κινήσεις

Κάντε τη δουλειά εύκολη και ευχάριστη υπόθεση και ενισχύστε την άνεση του γραφείου σας ακολουθώντας τις μικρές και πρακτικές συμβουλές μας.

Κι όμως η άνεση αποτελεί το Α και το Ω ενός επιτυχημένου γραφείου. Γιατί το λέμε αυτό; Πέρα από το γεγονός ότι μειώνει την κούραση που νιώθετε κατά τη διάρκεια και -κυρίως- μετά την δουλειά, ένα άνετο γραφείο ενισχύει το κέφι σας και, με αυτόν τον τρόπο, αυξάνει την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Μην ξεχνάτε ότι και μία από τις συμβουλές του φενγκ σούι λέει ότι τα λεφτά έρχονται σε ένα τακτοποιημένο σπίτι. Μάθετε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τη χαρά και την άνεση στην καθημερινότητά σας και στις ώρες... γραφείου!

Μείνετε στο φως Ο χώρος στον οποίο εργάζεστε πρέπει να είναι πάντα φωτεινός. Φροντίστε, λοιπόν, να στήσετε το γραφείο σας ένα δωμάτιο που να διαθέτει πολλά ή μεγάλα παράθυρα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, ο συνδυασμός μίας επιτραπέζιας λάμπας γραφείου με ένα φωτιστικο χώρου αποτελεί μια καλή λύση.

Αποθηκεύστε έξυπνα Το ρητό «Όσα βλέπει η πεθερά» ισχύει και στην περίπτωση του γραφείου. Σύμφωνα με έρευνες, τείνουμε να είμαστε αποδοτικοί όταν έχουμε τα πράγματα που χρειαζόμαστε για κάθε δουλειά σε απόσταση αναπνοής. Επομένως, δεν έχετε παρά να αποφορτίστε την επιφάνεια του γραφείου σας από τα περιττά αντικείμενα. Αδειάστε λοιπόν, τα πράγματα που δεν είναι απολύτως απαραίτητα για τη δουλειά που εκτελείτε στη συρταριέρα σας. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τα πάνω συρτάρια του επίπλου για να αποθηκεύσετε πιο σημαντικά αντικείμενα και, αντίστοιχα, τα κάτω για εκείνα που σας είναι λιγότερο απαραίτητα.

Καθίστε αναπαυτικά Η καρέκλα γραφείου πρέπει  να είναι ανακλινόμενη ώστε να στηρίζει καλά τη μέση σας. Παράλληλα, το κάθισμα πρέπει να διαθέτει μαξιλάρι και χερούλια αρκετά φαρδιά και μακριά ώστε να μπορείτε να στηρίζετε άνετα τα χέρια σας πάνω τους σε γωνία 90ο μοιρών. Επιπλέον, καλό είναι να μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος της ανάλογα με αυτό του γραφείου σας ώστε τα πόδια σας να πατούν καλά στο έδαφος και οι αγκώνες σας να ακουμπούν σταθερά στο γραφείο.

Ξε-καλωδιωθείτε Πέρα από ακαλαίσθητο θέαμα, τα ατακτοποίητα καλώδια των συσκευών σας μπορεί να μπουν εμπόδιο στην άνεση σας. Για να τα βάλετε σε τάξη, χρησιμοποιήστε ένα σπιράλ για να τα οργανώσετε ή να τα ενώσετε δένοντας τα με μονωτική ταινία και, στη συνέχεια, στερεώστε τα με λίγη ταινία στο δάπεδο κάτω από το γραφείο σας.

Μείνετε στη σωστή θερμοκρασία Σύμφωνα με τους ειδικούς, η υπερβολική ζέστη και το ανυπόφορο κρύο συνδέονται με μειωμένες εργασιακές αποδόσεις ενώ αποτελούν καλή και ικανή δικαιολογία για... τεμπελιά. Για να διατηρήσετε την άνεσή σας, φροντίστε να διατηρήστε τη θερμοκρασία του γραφείου σας σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα, αερόθερμου, θερμοπομπού ή κλιματιστικού.

Τοποθετήσετε ετικέτες στα καλώδια σας ώστε να αναγνωρίζετε άμεσα ποιο συνδέεται με κάθε συσκευή.

Τοποθετήσετε ετικέτες στα καλώδια σας ώστε να αναγνωρίζετε άμεσα ποιο συνδέεται με κάθε συσκευή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Ιδέες για να Δημιουργήσετε ένα Οργανωμένο και Στιλάτο Γραφείο στο Σπίτι

.

Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ιδέες για να οργανώσετε το γραφείο σας και ταυτόχρονα να του δώσετε το στιλ που του λείπει.

10 Γραφεία που θα Ομορφύνουν το Σπίτι σας και θα Ενισχύσουν την Παραγωγικότητά σας

.

Αυτά τα γραφεία θα σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε το ιδανικό home office και να αυξησετε την παραγωγικότητά σας.

Γραφείο Χωρίς Συρτάρια; Οργανώστε το με Αυτούς τους 5 Τρόπους

.

Οργανώστε έξυπνα ένα γραφείο χωρίς συρτάρια με αυτές τις συμβουλές.

Ένα γραφείο στο χολ

.

Φέρτε στο νου σας μια εικόνα: γυρίζετε στο σπίτι μετά από μία (ακόμη) κουραστική ημέρα και πετάτε με μιας κλειδιά, γυαλιά, χαρτιά, λογαριασμούς κι ό,τι άλλο κρατάτε ή κουβαλάτε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε 4 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε με την Παλιά σας Σκάλα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακόσμηση για Singles: Ο Απόλυτος Οδηγός