4 Υλικά που είναι Ιδανικά για Δάπεδα Κουζίνας

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΥΛΙΚΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ

4 Υλικά που είναι Ιδανικά για Δάπεδα Κουζίνας

Αν έχετε υπόψη σας τις τιμές της αγοράς, ίσως γνωρίζετε πως τα κόστη για να επενδύσετε το πάτωμα της κουζίνας σας μπορούν να ξεκινήσουν από πολύ χαμηλά. Είναι, ωστόσο, σημαντικό να έχετε κατά νου πως η τιμή δεν είναι ο μόνος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

6 Λόγοι να Βάλετε Αυτά τα Πλακάκια στην Κουζίνα σας

Τα υλικά πρέπει να είναι κατάλληλα για το περιβάλλον της κουζίνας και κάθε επιλογή που θα κάνετε πρέπει να ακολουθεί μερικούς βασικούς κανόνες:

#1 Πρέπει να είναι δυνατόν να γίνει DIY. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, η επένδυση του πατώματος δεν θα είναι οικονομική.

#2 Πρέπει να έχει αντοχή και να καθαρίζεται εύκολα. Αν πρέπει να αντικαταστήσετε πάλι το πάτωμα σε μερικά χρόνια επειδή έχει χαλάσει ή επειδή είναι πολύ βρώμικο, δεν είναι μια οικονομική επιλογή.

Έχοντας τα παραπάνω υπόψη σας, ας δούμε ποιες είναι οι καταλληλότερες και ταυτόχρονα οικονομικότερες επιλογές.

Κουζίνα: Μεταμορφώστε την με τους πιο Οικονομικούς Τρόπους!

Κεραμικά πλακάκια Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές γιατί είναι άφθαρτα και εύκολα στο καθάρισμα. Αν τα εγκαταστήσετε σωστά (αυτό σημαίνει να τα ενώσετε προσεκτικά μεταξύ τους), το φθηνό αυτό πλακάκι μπορεί να κρατήσει για πάντα. Έχετε πολλές επιλογές σε σχέδια και χρώματα, ενώ το απλό του στιλ και – επαναλαμβάνουμε - το εύκολο καθάρισμα θα σας ανταμείψουν.

υλικά

Είναι μία από τις καλύτερες επιλογές γιατί είναι άφθαρτα και εύκολα στο καθάρισμα.

Πλακάκια βινυλίου (ή αλλιώς πλαστικά) Το βινύλιο είναι από τα υλικά με την ευκολότερη εγκατάσταση. Αν το ήδη υπάρχον πάτωμά σας είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να τα τοποθετήσετε από πάνω. Η πιο οικονομική και εύκολη επιλογή είναι τα αυτοκόλλητα πλακάκια βινυλίου τα οποία μπορείτε να κολλήσετε πάνω στα υπάρχοντα πλακάκια σας και απλώς να τα ευθυγραμμίσετε.

υλικά

Το βινύλιο είναι από τα υλικά με την ευκολότερη εγκατάσταση.

Κουζίνα: οι Τάσεις της Μόδας για το 2017

Laminate Το laminate έχει τη θέση του στις επιλογές σας για την επένδυση του πατώματος της κουζίνας σας. Ωστόσο, πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν είναι το πιο ανθεκτικό. Η σκληρή του επιφάνεια είναι εύκολο να γρατσουνιστεί, κάποιοι λεκέδες ίσως είναι δύσκολο να φύγουν, ενώ η τοποθέτησή του θα χρειαστεί δουλειά μια ολόκληρης μέρας. Από την άλλη είναι μια ιδιαίτερα κομψή επιλογή, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται για ατόφιο ξύλο. Αν, λοιπόν, θέλετε «ξύλινο» πάτωμα στην κουζίνα σας που θα δώσει ιδιαίτερο στυλ, το laminate είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

υλικά

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται για ατόφιο ξύλο.

Φελλός Ο φελλός είναι η «ακριβότερη» από τις οικονομικές επιλογές σας, είναι όμως ένα ιδιαίτερα όμορφο υλικό. Είναι συμπαγές, ελαστικό, άνετο στο βάδισμα και πωλείται σε «σανίδες», πράγμα που κάνει εύκολη την εγκατάστασή του. Καθαρίζεται ιδιαίτερα εύκολα, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη και την ιδιότητα που έχει να απομακρύνει την σκόνη. Επιλέξτε το αν θέλετε ένα πάτωμα κομψό και ιδιαίτερα άνετο.

υλικά

Επιλέξτε τον φελλό αν θέλετε ένα πάτωμα κομψό και ιδιαίτερα άνετο.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα τα υλικά και τις μεθόδους που αφορούν διαφορές κατασκευές στο σπίτι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tα Κατάλληλα Υλικά για να Καλύψετε το Πάτωμα της Κουζίνας σας

.

Ήρθε η ώρα να διαλέξετε το πατώμα της κουζίνας σας: διαβάστε ποια είναι τα πλέον κατάλληλα υλικά για να το ντύσετε.

Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε για το Ξύλινο Δάπεδο

.

Σήμερα οι επιλογές για τις επενδύσεις είναι πάρα πολλές και ικανοποιούν όλα τα βαλάντια και όλες τις απαιτήσεις. Ρουστίκ, μοντέρνο, μασίφ ή απομίμηση όλα υπάρχουν στις επιλογές σας για ξύλινο δάπεδο και όλα είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να τα αξιοποιήσετε σωστά.

7 Οικονομικά Υλικά που Μπορούν να Μεταμορφώσουν το Εσωτερικό του Σπιτιού σας

.

Αυτά τα υλικά θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε το εσωτερικό του σπιτιού σας εύκολα και οικονομικά.

Με Ποια Υλικά Μπορεί να Γίνει Επένδυση Τοίχου;

.

Μάθετε με ποια υλικά μπορεί να γίνει επένδυση τοίχου, τι πρέπει να προσέξετε και πώς θα μπορέσετε να ανανεώσετε τον χώρο σας με πρωτότυπο τρόπο.

6 Λόγοι να Βάλετε Αυτά τα Πλακάκια στην Κουζίνα σας

.

Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικά πειστήρια που αποδεικνύουν γιατί τα πλακάκια αξίζουν μια θέση στην κουζίνα σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να Ανανεώσετε το Δάπεδο Χωρίς να Αφαιρέσετε το Παλιό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Έξυπνο DIY για να Ομορφύνετε τα Παράθυρά σας με Λουλούδια!