12 Πανέξυπνα Έπιπλα που θα σας Διευκολύνουν αν Έχετε Μικρή Κουζίνα!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΠΑΝΙΟ

12 Πανέξυπνα Έπιπλα που θα σας Διευκολύνουν αν Έχετε Μικρή Κουζίνα!

Λύσεις και ιδέες υπάρχουν πολλές για να κάνετε την μικρή σας κουζίνα τον πιο άνετο χώρο του σπιτιού. Το παν είναι να έχετε λίγη φαντασία και να μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε κάθε γωνιά του χώρου σας. Δείτε υπέροχες ιδέες που θα κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη και άνετη.

Βολικό τραπέζι Μπορεί ο χώρος σας να είναι τόσο περιορισμένος που να θεωρείτε πως δεν μπορείτε να βάλετε ούτε ένα μικρό τραπεζάκι για να τρώτε με την οικογένειά σας μέσα στην κουζίνα. Ένα τέτοιο, όμως, βολικό τραπέζι θα σας έλυνε στην κυριολεξία τα χέρια. Το συγκεκριμένο τραπέζι μεγαλώνει αρκετά από τη στιγμή που θα το ανοίξετε ενώ όταν δεν τον χρειάζεστε μπορεί να μετατραπεί σε ένα μικρό επιπλάκι που έχει και ροδάκια πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε άνετα να το μεταφέρετε σε όποιο χώρο του σπιτιού θέλετε. Μάλιστα, το τραπέζι αυτό γίνεται και ένα πολύ βολικό μικρό γραφείο για να δουλεύετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε για να τρώτε.

6 Απίθανα Gadget Γραφείου που θα Κάνουν τη Ζωή σας Πολύ Καλύτερη!

thehomeissue_kouzina03

Αυτό το έξυπνο τραπέζι γίνεται και τραπέζι κουζίνας και γραφείο ανάλογα με το πώς θα το ανοίξετε.

Τραπέζι-συρτάρι Μια υπέροχη και πολύ βολική ιδέα είναι να μεταμορφώσετε τρία συρτάρια από τους πάγκους της κουζίνας σας σε τραπέζι και καρέκλες. Έτσι κάθε φορά που θα θέλετε να φάτε θα ανοίγετε τα τρία συρτάρια και θα απολαμβάνετε το φαγητό σας μέσα στην κουζίνα και όχι στο σαλόνι.

thehomeissue_kouzina09

Δείτε πόσο όμορφο και βολικό είναι αυτό το τραπέζι που βγαίνει μέσα από ένα συρτάρι...

Καρέκλα-συρτάρι Αντί να πάρετε απλές καρέκλες για την κουζίνα σας προτιμήστε τις έξυπνες καρέκλες που έχουν ενσωματωμένο συρτάρι και αποτελούν ταυτόχρονα σημαντικό αποθηκευτικό χώρο!

Η έξυπνη καρέκλα!

Τραπέζι-κύβος του ρούμπικ Μπορεί να μην έχει όλα τα χρώματα που έχει και ο κύβος του ρούμπικ αλλά λειτουργεί κάπως σαν αυτόν. Αυτό το ασπρο-κόκκινο τραπέζι μαζεύει και απλώνει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επίσης, είναι πολύ βολικό γιατί έχει και αποθηκευτικούς χώρους ενώ είναι αρκετά ελαφρύ στη μεταφορά του.

7 Απίστευτες Εφευρέσεις που θα σας Κάνουν να Τρίβετε τα Μάτια σας

thehomeissue_kouzina04

Το χρησιμοποιείτε ανοίγοντάς το όσο θέλετε.

Συρόμενος πάγκος Τι θα λέγατε για έναν έξτρα πάγκο ο οποίος θα βγαίνει ως δια μαγείας μέσα από τον σταθερό πάγκο της κουζίνα σας; Αυτός ο πάγκος έχει ροδάκια και δεν πιάνει καθόλου χώρο μιας και όταν δεν τον χρειάζεστε σέρνεται μέσα στον σταθερό πάγκο.

thehomeissue_kouzina05

Ένας έξτρα πάγκος που κρύβεται όποτε δεν τον χρειάζεστε είναι πάντα χρήσιμος.

Ραφιέρα-τραπεζαρία Φανταστείτε να υπήρχε ένα έπιπλο που να ήταν βιβλιοθήκη-ραφιέρα και να μετατρεπόταν σε τραπεζαρία. Σας έχουμε ευχάριστα! Αυτό το έπιπλο υπάρχει και μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω εικόνα. Αριστερά είναι το πριν και δεξιά το μετά! Φυσικά το συγκεκριμένο έπιπλο είναι ιδανικό για κουζίνα αλλά και για σαλόνι ή υπνοδωμάτιο.

Πόσο βολικό έπιπλο!

Τραπέζι-αποθηκευτικός χώρος Πολύ σημαντικό σε μια μικρή κουζίνα είναι να υπάρχουν αντικείμενα που έχουν διπλή χρήση έτσι ώστε να εξοικονομείτε χώρο. Αυτό το τραπεζάκι απλώνει όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να φάτε και μαζεύει στον τοίχο όταν θέλετε να αδειάσει ο χώρος που καταλαμβάνει. Μάλιστα πίσω από αυτό υπάρχουν και ράφια τα οποία χρησιμεύουν για να αποθηκεύετε διάφορα πράγματα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι μαζεύουν και οι καρέκλες και κολλάνε στον τοίχο έτσι ώστε να μην πιάνουν και αυτές χώρο.

Πανέξυπνα Έπιπλα για κάθε Μικρό Διαμέρισμα!

thehomeissue_kouzina06

Το τραπέζι αυτό λειτουργεί και ως μια μορφή ντουλαπιού.

Τραπέζι-gadget Μπορεί αυτό το τραπέζι να μην μαζεύει τελείως αλλά γίνεται ένας βολικός πάγκος όπου επίσης μπορείτε να τρώτε. Όταν ανοίγει εμφανίζεται κάτω από αυτόν ένας νεροχύτης και ένας έξτρα πάγκος για να μεγαλουργείτε μαγειρικά πάνω σε αυτόν.

thehomeissue_kouzina01

Σαν να ήρθε από το μέλλον φαίνεται αυτό το τραπέζι αλλά μας αρέσει γιατί είναι πολύ βολικό.

Ξύλο κοπής Το συγκεκριμένο ξύλο κοπής διαθέτει κενό από κάτω ώστε να χωράει ένα πιάτο. Έτσι βάζετε το πιάτο σας κάτω από το ξύλο και κόβετε πιο εύκολα τα φαγητά σας χωρίς να γεμίζετε με ψίχουλα τον πάγκο σας.

Πόσο ενδιαφέρον και εύχρηστο είναι αυτό το ξύλο κοπής.

Συρόμενο τραπέζι Μια πολύ ωραία ιδέα που σίγουρα βοηθάει στην εξοικονόμηση χώρου είναι να φτιάξετε ένα τραπέζι το οποίο θα βγαίνει μέσα από κάποιον πάγκο της κουζίνας σας. Έτσι δεν θα το έχετε μονίμως ανάμεσα στα πόδια σας όταν δεν το χρειάζεστε.

7 Πράγματα που Θεωρούνται Μεγάλη Αγένεια σε ένα Γεύμα

thehomeissue_kouzina02

Μια πολύ ωραία ιδέα είναι ένα τραπέζι που βγαίνει μέσα από έναν πάγκο της κουζίνας.

Γωνιακά ράφια Το μυστικό για να έχετε μια πλήρως λειτουργική κουζίνα είναι να αξιοποιείτε κάθε γωνιά της. Αν, λοιπόν, είναι εφικτό να γίνει στη δική σας κουζίνα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάποια γωνιά που δεν αξιοποιείται και να την μετατρέψετε σε γωνιακά ράφια.

thehomeissue_kouzina07

Εκμεταλλευτείτε κάθε γωνιά της κουζίνας σας φτιάχνοντας γωνιακά ράφια.

Ντουλάπια γύρω από το ψυγείο Μια πολύ ωραία ιδέα για έξτρα αποθηκευτικούς χώρους είναι να φτιάξετε ένα ντουλάπι πάνω και γύρω από το ψυγείο σας (αν αυτό δεν είναι εντοιχισμένο). Εκεί θα μπορείτε να αποθηκεύετε απορρυπαντικά, σκούπες, φαράσια, ξεσκονόπανα ή ακόμα και τη σιδερώστρα σας.

7 Παράξενες Εφευρέσεις που θα σας Κάνουν να μην Πιστεύετε στα Μάτια σας

thehomeissue_kouzina08

Μην αφήνετε το χώρο πάνω και γύρω από το ψυγείο σας να πηγαίνει χαμένος.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίστευτα Πράγματα που δεν Ξέρατε καν ότι Υπάρχουν!

.

Δείτε μερικά απίστευτα και πρωτότυπα πράγματα που υπάρχουν και δεν τα γνωρίζετε.

Τα πιο Στιλάτα Τραπέζια για την Μικρή σας Κουζίνα! 

.

Δώστε στιλ στην κουζίνα σας με τα πιο στιλάτα τραπέζια κουζίνας.

8 Όμορφες Γωνιές για να Απολαμβάνετε το Φαγητό σας στην Κουζίνα

.

Αυτές είναι οι πιο έξυπνες ιδέες για να μετατρέψετε τη μικρή κουζίνα σας στον πιο τέλειο χώρο για να τρώτε άνετα.

Κουζίνα...Κουζινάκι μου: Αποκτήστε Μεγαλύτερη με 4 Τρόπους

.

Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για την κάνετε πιο ευρύχωρη.

Μικροσκοπική Κουζίνα: 5 Έπιπλα Ιδανικά για τον Μικρό σας Χώρο

.

Αν η κουζίνα σας είναι μικροσκοπική, εκμεταλλευτείτε τις παρακάτω ιδέες που θα σας εξοικονομήσουν πολύτιμο χώρο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ένα Πανεύκολο Κόλπο για να Μυρίζει Υπέροχα η Ντουλάπα σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μικρά μπάνια
10 Μικρά Μπάνια που Πήγαν το Στιλ σε Άλλο Επίπεδο