Δείτε 6 Πράγματα με τα Οποία Μπορείτε να Διακοσμήσετε τον Τοίχο σας!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δείτε 6 Πράγματα με τα Οποία Μπορείτε να Διακοσμήσετε τον Τοίχο σας!

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν θέλουμε να προσθέσουμε μια προσωπική πινελιά σε έναν χώρο του σπιτιού μας είναι να κρεμάμε πράγματα στους τοίχους. Τι περισσότερες φορές είναι κάποια έργα τέχνης ή το πιο συνηθισμένο τώρα πια είναι οι φωτογραφίες. Κάπου εκεί στερεύουν και οι ιδέες, έτσι δεν είναι; Εμείς ετοιμάσαμε 6 προτάσεις για να κάνετε τη διαφορά πάνω απ’ όλα γιατί σε καμιά από αυτές δεν θα χρησιμοποιήσετε κορνίζες! 

Ροζ…έτα: Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε θέση στις διακοσμητικές ροζέτες και από το ταβάνι που κατά κόρον χρησιμοποιούνται να τις βάλουμε πια στον τοίχο. Οι ροζέτες συνηθίζετε να έχουν ιδιαίτερα περίτεχνα σχέδια που από μόνες τους είναι εντυπωσιακές. Σκεφτείτε, λοιπόν, το αποτέλεσμα του να τις βάλετε σε συστάδες ως διακοσμητικά στοιχεία στον τοίχο σας! Ροζέτες μπορείτε να βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών σε χρωματοπωλεία κι αυτό για μεγαλύτερη οικονομία αφού θα επρόκειτο για ροζέτες από φελιζόλ και όχι από γύψο που είναι πιο ακριβές. Για περισσότερο εντυπωσιακά αποτελέσματα με το χαμηλότερο κόστος φυσικά προτείνουμε να τις βάψετε σε διάφορες κοντινές μεταξύ τους αποχρώσεις ή να παίξετε με τη σταδιακή διαβάθμιση ενός και μόνο χρώματος αν ο τοίχος σας είναι λευκός. Διαφορετικά ανάλογα με το χρώμα του τοίχου σας διαλέξτε για τις ροζέτες εκείνο ή εκείνα τα χρώματα που θα κάνουν την αντίθεση ολοφάνερη. Όταν τελειώσετε με τα παραπάνω διαδικαστικά δεν έχετε από το να τις κολλήσετε στον τοίχο με κόλλα για φελιζόλ (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία).

Μια υπέροχη και έξυπνη διακοσμητική επιλογή για τον τοίχο σας!

Μια υπέροχη και έξυπνη διακοσμητική επιλογή για τον τοίχο σας!

Δεν είναι του φαγητού ούτε και του φρούτου: Με την ίδια φιλοσοφία μπορείτε να φτιάξετε διάφορες ομάδες διακοσμητικών πιάτων και να τις κρεμάσετε στον τοίχο σας. Ειδικότερα στα νησιά μας μπορείτε να βρείτε τόσο όμορφα έργα Τέχνης πάνω σε πιάτα. Αν δεν έχετε ήδη στην κατοχή σας σκεφτείτε να ξεκινήσετε τη συλλογή από αυτό κιόλας το καλοκαίρι. Βέβαια, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι μπορείτε απλώς να τα προμηθευτείτε από καταστήματα με διακοσμητικά είδη σπιτιού. Η τοποθέτησή τους στον τοίχο δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου καθώς το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να καρφώσετε ένα καρφί στον τοίχο και να περάσετε σε αυτό τη θηλιά που έχουν επάνω τους τα πιάτα από την πίσω πλευρά τους.

thehomeissue_toixos03

Τα διακοσμητικά πιάτα τοίχου αποτελούν παραδοσιακά προϊόντα Τέχνης των ελληνικών νήσων.

Το καπελάκι μου στραβά…: Μπορεί λονδρέζους να μη μας λένε αλλά ένα καπελάκι το καλοκαίρι έστω ψάθινο κι εμείς το παίρνουμε! Αν από τις καλοκαιρινές διακοπές επί σειρά ετών δεν έχετε μαζέψει τόσα καπέλα ώστε να κάνετε μια κρεμαστή «καπελοροσειρά» (μια λέξη!) μπορείτε να βρείτε εύκολα αυτή την εποχή και σε καλές τιμές παντού. Με βελόνα και κλωστή ράψτε τα μεταξύ τους πιάνοντας τα κάθε φορά από μια άκρη. Στη συνέχεια μπορείτε να κρεμάσετε ένα γάντζο ψηλά στον τοίχο σας και να τα κρεμάσετε από εκεί! Αν καταφέρετε να έχετε και διαφορετικές αποχρώσεις το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και ταυτόχρονα απόλυτα καλοκαιρινό!

Αν προτιμάτε τις κάθετες «καπελοροσειρές» δεν έχετε από το να κρεμάσετε μία βέργα κουρτίνας και να τοποθετήσετε τα καπέλα σε σειρά το ένα δίπλα στο άλλο. Αν φτιάξετε με λίγη κλωστή θηλιές θα μπορέσετε ευκολότερα να κρεμάσετε τα καπέλα σας.

Αν προτιμάτε τις κάθετες «καπελοροσειρές» δεν έχετε από το να κρεμάσετε μια βέργα κουρτίνας και να τοποθετήσετε τα καπέλα σε σειρά το ένα δίπλα στο άλλο. Αν φτιάξετε με λίγη κλωστή θηλιές θα μπορέσετε ευκολότερα να κρεμάσετε τα καπέλα σας.

Άλλος για τη βάρκα μας: Με το που μυρίζει καλοκαίρι το μυαλό όλων τρέχει σε παραλίες, νησιά και γαλάζια νερά και πως πας εκεί; Σωστά, με το καράβι! Μεγάλος πρόλογος για να καταλήξουμε τελικά στο γεγονός πως περίτεχνα έργα από σχοινί μπορούν εξίσου να αποτελέσουν ένα διακοσμητικό στοιχείο για τον τοίχο σας. Στο εμπόριο, σε καταστήματα με είδη οικιακής διακόσμησης, μπορείτε να βρείτε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών. Ένα μεγάλο σχέδιο σχήματος κύκλου είναι αρκετό για να πολιορκήσει τα βλέμματα! Για την τοποθέτησή του θα χρειαστεί να το καρφώσετε ή να το βιδώσετε στον τοίχο έτσι ώστε να εξασφαλίσετε, λόγω βάρους, τη σταθερότητά του.

Άλλος για τη βάρκα μου: Με το που μυρίζει καλοκαίρι το μυαλό όλων τρέχει σε παραλίες, νησιά και γαλάζια νερά και πως πας εκεί; Σωστά, με το καράβι! Μεγάλος πρόλογος για να καταλήξουμε τελικά στο γεγονός πως περίτεχνα έργα από σχοινί μπορούν εξίσου να αποτελέσουν ένα διακοσμητικό στοιχείο για τον τοίχο σας. Στο εμπόριο, σε καταστήματα με είδη οικιακής διακόσμησης, μπορείτε να βρείτε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών. Ένα μεγάλο σχέδιο σχήματος κύκλου είναι αρκετό για να πολιορκήσει τα βλέμματα! Για την τοποθέτησή του θα χρειαστεί να το καρφώσετε ή να το βιδώσετε στον τοίχο έτσι ώστε να εξασφαλίσετε, λόγω βάρους, τη σταθερότητά του.

Αντίστοιχα με τις εικόνας διακοσμητικά μπορείτε να βρείτε από σχοινί ή ακόμη και από σπάγκο.

Διακοσμήστε το Υπνοδωμάτιο αυτή την Άνοιξη με Λιγότερα από 50 Ευρώ

Μάθε παιδί μου γράμματα…: Ό,τι μάθαμε, μάθαμε; Ανακριβές φυσικά γιατί κάπου εκεί έρχεται και το «όσο ζεις μαθαίνεις» που ταιριάζει περισσότερο στη φιλοσοφία μας! Βέβαια, η φιλοσοφία με τη συγκεκριμένη πρότασή μας ως μοναδικό συνδετικό κρίκο θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα βιβλία! Πολλοί είναι εκείνοι που μερικά βιβλία τους περισσεύουν ή είναι λάτρεις των ψηφιακών εκδόσεων που δεν πιάνουν και χώρο! Αν είστε από αυτούς τότε τα παλιά χοντρά ή δερματόδετα εξώφυλλα των βιβλίων σας μπορούν κάλλιστα να ξαναβγούν στην επιφάνεια από τις κούτες και με λίγη κόλλα (θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία) να γίνουν ένα διακοσμητικό στοιχείο του τοίχου σας. Αν, όμως, η πρόταση σας αρέσει ενώ ταυτόχρονα θεωρείτε ιεροσυλία την καταστροφή ενός βιβλίου, ακόμη κι αν δεν θα το διαβάζατε ποτέ, τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε χοντρό χαρτόνι και να το ντύσετε με αυτοκόλλητη ταπετσαρία δίνοντας έτσι την εντύπωση πως επρόκειτο για κάποιο βιβλίο (όσα αναφέρονται θα τα βρείτε σε βιβλιοπωλεία).

Παρακαλούμε να μη θεωρηθεί η πρόταση ιεροσυλία από τους λάτρεις των έντυπων βιβλίων καθώς η εναλλακτική δόθηκε.

Παρακαλούμε να μη θεωρηθεί η πρόταση ιεροσυλία από τους λάτρεις των έντυπων βιβλίων καθώς η εναλλακτική δόθηκε.

Να τι Μπορείτε να Κάνετε για να μη Ψάχνετε πια Ξαπλώστρα στην Παραλία

Παράδοση: Η επιστροφή στα παλιά είναι μια τάση που γνωρίζει μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια. Έτσι και τα υφαντά βγαίνουν από τα μπαούλα των προικιών για να βιώσουν ξανά την αίγλη του ένδοξου παρελθόντος. Θα εκτιμήσετε υπέρ του δέοντος αυτή την πρόταση, ειδικότερα τους χειμερινούς μήνες, αν επιλέξετε να κρεμάσετε στον τοίχο ενός βορινού δωματίου ένα υφαντό. Στη περίπτωση που δεν έχετε στη διάθεσή σας κάποιο υφαντό μπορείτε εύκολα πλέον να βρείτε στο εμπόριο σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και νημάτων ύφανσης μιας και έχουν γίνει ξανά της μόδας.

Στηρίζουμε την παράδοση!

Στηρίζουμε την παράδοση!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακόσμηση για Τολμηρούς: 6 Ρίσκα που Αξίζει να Πάρετε!

.

Ξεγράψτε το βαρετό παρελθόν σας και ξεκινήστε να παίρνετε ρίσκα και στη διακόσμηση. Τα καλά νέα: ενέχουν μικρό κίνδυνο και μεγάλα κέρδη!

Δείτε πως Μπορείτε να Αλλάξετε τις Παλιές σας Κορνίζες

.

Δοκιμάστε αυτές τις συμβουλές και αλλάξτε τις κορνίζες σας ανέξοδα.

Μικρή Κουζίνα: Δείτε Πώς θα την Κάνετε να Φαίνεται πολύ Μεγαλύτερη

.

Κι όμως: η κουζίνα σας δε χρειάζεται να είναι λευκή για να δείχνει πιο μεγάλη κι άνετη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

διαμέρισμα
Αυτο το Διαμέρισμα Είναι Μόλις 48 τμ! Δείτε την Υπέροχη και Λειτουργική Διακόσμηση που Έχει

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μικρές Χαριτωμένες Κουζίνες που Δίνουν Έμπνευση για τη Διακόσμηση της Δικής σας