Κάδρα: Εκμεταλλευτείτε τα Σωστά και Δημιουργήστε Πρωτότυπες Συνθέσεις

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Κάδρα: Εκμεταλλευτείτε τα Σωστά και Δημιουργήστε Πρωτότυπες Συνθέσεις

Ο τρόπος που διακοσμούμε τα σπίτια μας θα πρέπει να είναι η επέκταση της προσωπικότητάς μας. Όσο περισσότερο αγκαλιάζουμε αυτή την ιδέα, τόσο πιο λειτουργικός θα γίνει και ο σχεδιασμός του εσωτερικού του σπιτιού μας. Τα κάδρα είναι ιδανική περίπτωση, λοιπόν, για να κάνετε ακριβώς αυτό: να δημιουργήσετε μια μοναδική σύνθεση που θα αντανακλά της ιδιοσυγκρασία σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακοσμήσει κάποιος με κάδρα. Οι κενοί τοίχοι δίνουν πολλές δυνατότητες. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε μερικές ιδέες για να τα εκμεταλλευτείτε σωστά και να δημιουργήστε πρωτότυπες συνθέσεις.

Σπάστε τους Κανόνες: Κρεμάστε τα Κάδρα σας με Τρόπους που δεν Φαντάζεστε

Χρησιμοποιήστε τις φωτογραφίες του κινητού σας Σήμερα οι περισσότεροι βγάζουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά συνήθως δεν τις εκτυπώνουν. Πολλές φορές, μάλιστα, δεν τις βλέπουν ποτέ ξανά! Γιατί να μην εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να τις βάλετε σε αυτά τα κάδρα με κλιπς; Είναι εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και πολύ δημιουργικό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να πάρετε μερικά παλιά πλαίσια και να περάσετε ένα συρματάκι με μανταλάκια.

Γιατί να μην εκτυπώσετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και να τις βάλετε σε αυτά τα κάδρα με κλιπς;

Φτιάξτε ένα ράφι με κάδρα Βάλτε σε πλαίσια διαφορετικού μεγέθους τις φωτογραφίες σας και βάλτε τα κάδρα σε ένα ράφι, όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Τα διαφορετικά μεγέθη θα δώσουν την αίσθηση του «ακανόνιστου» και θα κάνουν το ράφι σας να φαίνεται πιο φυσικό. Ταυτόχρονα όμως, θα είναι και τακτοποιημένες και συγκεντρωμένες στο ράφι που θα επιλέξετε για να διακοσμήσετε τον χώρο σας.

Βάλτε σε πλαίσια διαφορετικού μεγέθους τις φωτογραφίες σας και βάλτε τα κάδρα σε ένα ράφι.

Έτσι θα Κρεμάσετε 10 Κάδρα με 3 Τρύπες στον Τοίχο

Δημιουργήστε ένα κολάζ Η δημιουργία του πολύ προσωπικού κολάζ στον τοίχο είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το πετύχετε. Μπορείτε να οριοθετήσετε τον χώρο που θέλετε να καταλαμβάνει και να τοποθετήσετε μέσα σε αυτόν τα κάδρα σας. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε από ένα κεντρικό κάδρο και να αρχίσετε να κρεμάτε τα υπόλοιπα γύρω από αυτό. Γίνετε δημιουργικοί και εφαρμόστε τις ιδέες σας για να δημιουργήσετε την προσωπική σας σύνθεση.

Η δημιουργία του πολύ προσωπικού κολάζ στον τοίχο είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια

Εκμεταλλευτείτε τοίχους που κάνουν γωνία Συγκεντρώστε τα κάδρα μόνο σε μια πλευρά του τοίχου στην άκρη και τοποθετήστε τα χωρίς κάποια συγκεκριμένη διάταξη. Τα κάδρα μπορούν να είναι διαφορετικού ύφους, χρώματος και μεγέθους. Εάν έχετε ένα σημείο που οι τοίχοι κάνουν γωνία προς τα έξω δώστε περισσότερο βάθος συνεχίζοντας την τοποθέτηση και στον άλλο τοίχο. Βάψτε τον ένα τοίχο σε άλλη απόχρωση, κατά προτίμηση πιο σκούρα. Έτσι θα δώσετε έμφαση και θα διαχωρίσετε τους δύο χώρους που ανήκουν στην ίδια διακοσμητική σύνθεση. Στον σκούρο τοίχο μην επιδιώξετε να βάλετε ανοιχτόχρωμα κάδρα, καθώς αρκεί η αντίθεση στα χρώματα των τοίχων.

Τα κάδρα μπορούν να είναι διαφορετικού ύφους, χρώματος και μεγέθους.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βάλτε τις Φωτογραφίες σας στον Τοίχο με τους πιο Όμορφους Τρόπους

.

Αυτές είναι οι πιο ωραίες ιδέες για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας με φωτογραφίες.

Ο Έξυπνος Τρόπος για να Κάνετε τον Τοίχο σας να Δείχνει Πολυτελής

.

Δείτε υπέροχη διακόσμηση για τοίχους που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας με ελάχιστα υλικά.

Κολώνα στη Μέση του Δωματίου: Υπέροχες Ιδέες για να τη Διακοσμήσετε

.

Πρωτότυποι τρόποι για να διακοσμήσετε γύρω από μια κολώνα!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γρατζουνιές στα Δερμάτινα: Έτσι θα Φύγουν Πανεύκολα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Πράγματα που Πρέπει Τώρα να Αλλάξετε στο Υπνοδωμάτιο
More in ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, ΣΠΙΤΙ
Γρατζουνιές στα Δερμάτινα: Έτσι θα Φύγουν Πανεύκολα!

Δείτε πώς θα εξαφανίσετε γρατζουνιές από δερμάτινες τσάντες, τζάκετ και καναπέδες!

Close