9 Τρόποι να Ομορφύνετε την Είσοδο του Σπιτιού σας σε 1 ώρα

Κατηγορίες: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

9 Τρόποι να Ομορφύνετε την Είσοδο του Σπιτιού σας σε 1 ώρα

Όλοι μας θέλουμε να ανανεώνουμε το σπίτι μας τακτικά αλλά συνήθως ο λόγος που δεν το κάνουμε είναι τα οικονομικά μας και η έλλειψη χρόνου. Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν σας δείχναμε μερικά tips για να ανανεώσετε την είσοδο του σπιτιού σας οικονομικά και σε λιγότερο από μια ώρα;

Πατάκι Το πατάκι είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι καλεσμένοι σας όταν φτάνουν στο σπίτι σας. Αλλάζοντάς το αμέσως θα δείξει η είσοδό σας πιο όμορφη και ελκυστική. Ένα όμορφο πατάκι είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή.

Βάλτε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο πατάκι στην είσοδο του σπιτιού σας.

Βάλτε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο πατάκι στην είσοδο του σπιτιού σας.

DIY πατάκι από πέτρες Μπορείτε να φτιάξετε ένα πανέμορφο πατάκι μόνοι σας χρησιμοποιώντας ένα απλό πλαστικό πατάκι, κόλλα για πλαστικές επιφάνειες (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία και καταστήματα με είδη κατασκευών) και βότσαλα. Βάλτε κόλλα πάνω στο πατάκι και κολλήστε τα βότσαλα ή τις πέτρες μια προς μια. Φροντίστε να έχετε πλύνει αρχικά τις πέτρες σας και να έχουν σχετικά ομοιόμορφη επιφάνεια.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα ωραίο πατάκι από πέτρες και βότσαλα.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα ωραίο πατάκι από πέτρες και βότσαλα.

Ένας Ιδιαίτερος Τρόπος να Κάνετε Σούπερ Χρηστικό το Χολ σας!

Χρησιμοποιήστε γαλότσες σαν γλάστρες Βάλτε όμορφα ζωηρόχρωμα λουλούδια μέσα στις γαλότσες που δεν χρησιμοποιείτε πια. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ εντυπωσιακό και με αυτήν την diy γλάστρα μπορείτε να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας.

Χρησιμοποιήστε τις γαλότσες ως βάζα για λουλούδια.

Χρησιμοποιήστε τις γαλότσες ως βάζα για λουλούδια και τοποθετήστε τις είτε δίπλα στην εξώπορτα είτε στο χολ σας.

Vintage κρεμάστρα  Μια απλή vintage κρεμάστρα που θα μπει στον τοίχο της εισόδου του σπιτιού σας είναι μια απλή λύση για να κρεμάτε παλτό, μπουφάν ή ό,τι άλλο θέλετε, ενώ ταυτόχρονα δίνει στιλ στον χώρο σας.

Μερικές vintage κρεμάστρες αποτελούν έναν ωραίο τρόπο να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας και ταυτόχρονα να κρεμάσετε εκεί τα μπουφάν και τις ζακέτες των καλεσμένων σας.

Μερικές vintage κρεμάστρες αποτελούν έναν ωραίο τρόπο να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας.

Έχετε Στενό και Μικρό Χολ; Μάθετε πώς θα το Αγαπήσετε!

Τραπεζάκι εισόδου Βάλτε ένα λεπτό τραπεζάκι στο χολ σας και κρεμάστε από πάνω είτε κρεμάστρες είτε έναν εντυπωσιακό μεγάλο πίνακα. Δώστε χρώμα στον χώρο σας επιλέγοντας ένα τραπεζάκι σε έντονη απόχρωση ή έναν πίνακα με δυναμικά και έντονα χρώματα. Πριν μπείτε στη διαδικασία να αγοράσετε τραπεζάκι, κάντε μια περιήγηση στο σπίτι σας και δείτε μήπως υπάρχει κάποιο τραπέζι σε κάποιο δωμάτιο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο χολ με μερικές μικρές αλλαγές.

Ένα λεπτό τραπεζάκι είναι πολύ βολικό για την είσοδο του σπιτιού σας. Διακοσμήστε το με ένα μεγάλο πίνακα για να δώσετε περισσότερο στιλ και χαρακτήρα στον χώρο σας.

Ένα λεπτό τραπεζάκι θα σας βολέψει πολύ στην είσοδο του σπιτιού σας.

Κρεμάστε τις καρέκλες σας Το χολ είναι ο ιδανικός χώρος για να κρεμάσετε τις καρέκλες σας. Φροντίστε μόνο να είναι σε καλή κατάσταση οι καρέκλες σας για να μην υποτιμηθεί ο χώρος. Tοποθετήστε αν θέλετε και έναν ξύλινο πάγκο στο ίδιο σημείο, που να μπορεί να κατεβαίνει και να δημιουργείται ένα γραφείο. Έτσι θα έχετε στο χολ σας ένα ολοκληρωμένο γραφείο που θα χρησιμοποιείτε όποτε σας χρειάζεται.

Κρεμάστε τις καρέκλες σας στον τοίχο της εισόδου για να εξοικονομήσετε χώρο.

Κρεμάστε τις καρέκλες σας στον τοίχο της εισόδου για να εξοικονομήσετε χώρο.

Ράφια οργάνωσης Οργανώστε λογαριασμούς, χρήσιμα έγγραφα και αποδείξεις που χρειάζεστε σε μια όμορφη ξύλινη κατασκευή στο χολ σας. Τοποθετήστε μερικά ράφια ή φτιάξτε μια ξύλινη κατασκευή μόνοι σας και βάψτε την σε μια έντονη απόχρωση για να ομορφύνει και να ζωντανέψει ακόμα περισσότερο ο χώρος σας.

Εύκολες και Οικονομικές Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Χολ και το Διάδρομό σας

Μια κατασκευή σαν και αυτή θα σας λύσει τα χέρια και θα μπορείτε να έχετε πάντα με αυτόν τον τρόπο τους λογαριασμούς σας σε τάξη.

Μια κατασκευή σαν και αυτή θα σας λύσει τα χέρια και θα μπορείτε να έχετε πάντα με αυτόν τον τρόπο τους λογαριασμούς σας σε τάξη.

Φτιάξτε ράφια από καφάσια Χρησιμοποιήστε τρία καφάσια τα οποία μπορείτε να βάψετε σε ό,τι απόχρωση θέλετε. Καρφώστε τα καφάσια στον τοίχο σας. Τοποθετήστε στο εσωτερικό τους ψάθινα καλάθια και αποθηκεύστε εκεί όλα τα αντικείμενα που θέλετε να έχετε στο χολ σας.

Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε μία αυτοσχέδια «συρταριέρα» με καφάσια και καλάθια.

Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε μία αυτοσχέδια «συρταριέρα» με καφάσια και καλάθια.

Πώς να Κάνετε ένα Μικρό Χολ Άκρως Λειτουργικό

Φτιάξτε παπουτσοθήκη για την αποθήκη Χρησιμοποιώντας και πάλι καφάσια τα οποία μπορείτε να βάψετε σε διαφορετικές αποχρώσεις ή σε παρόμοιες, φτιάξτε μια αυτοσχέδια παπουτσοθήκη στον τοίχο σας. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσετε έξτρα αποθηκευτικούς χώρους που πάντα χρειάζονται μέσα σε ένα σπίτι. Η λύση αυτή είναι ιδανική για μια αποθήκη ή για έναν χώρο εκτός της εισόδου, γιατί δεν είναι και ό,τι καλύτερο να υποδεχόμαστε τους καλεσμένους με τα παπούτσια μας.

Χρησιμοποιήστε τα καφάσια στηνείσοδο του σπιτιού ως αποθηκευτικούς χώρους.

Χρησιμοποιήστε τα καφάσια στην αποθήκη του σπιτιού ως αποθηκευτικούς χώρους.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Μοναδικές Ιδέες για να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με 50 Ευρώ

.

Αυτά είναι τα πιο όμορφα tips για να διακοσμήσετε το σπίτι σας πολύ οικονομικά.

6 Μικρές Αλλαγές στο Σπίτι που θα σας Φτιάξουν τη Διάθεση

.

Κι όμως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάνουν –κυριολεκτικά- στο σπίτι τους.

Ιδέες για να Βάλετε Σήμερα σε Τάξη Παπούτσια και Αξεσουάρ!

.

Αν έχετε πολλά αξεσουάρ και χρειάζεστε 2-3 ντουλάπες για να τα βολέψετε, τότε μάλλον είστε στο σωστό άρθρο.

9 Trends Διακόσμησης που θα Δείτε Φέτος Παντού!

.

Αυτή είναι η μόδα στη διακόσμηση αυτή τη στιγμή.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Καλύτερος Τρόπος για να Πλύνετε και να Αποθηκεύσετε τις Κουβέρτες σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τέντες: Καθαρίστε τις με τα Καλύτερα Tips όλων των Εποχών