Κολώνα στη Μέση του Δωματίου: Υπέροχες Ιδέες για να τη Διακοσμήσετε

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Κολώνα στη Μέση του Δωματίου: Υπέροχες Ιδέες για να τη Διακοσμήσετε

Αρκετά σπίτια έχουν τοποθετημένη μια κολώνα ακριβώς στη μέση ή και στην άκρη ενός δωματίου. Πολύς κόσμος, λοιπόν, αναρωτιέται πώς μπορεί να διακοσμήσει αυτή την κολώνα ώστε να μην δείχνει παράταιρη με τον υπόλοιπο χώρο.

Βάλτε ταπετσαρία Μερικές φορές στη διακόσμηση χρησιμοποιούμε την τεχνική της αντίθεσης. Δηλαδή, ενώ μπορεί να θέλουμε να κρύψουμε ένα αντικείμενο από το χώρο, κάνουμε ακριβώς το αντίθετο. Με λίγα λόγια, το κάνουμε το επίκεντρο της διακόσμησης. Βάζοντας, λοιπόν, μια ιδιαίτερη ταπετσαρία στην κολώνα σας θα της δώσετε λόγο ύπαρξης μέσα στο δωμάτιο. Φέτος μας αρέσουν πολύ τα σχέδια με πέτρες, ξύλο, μάρμαρο και άλλα φυσικά υλικά. Θα πρέπει, όμως, να είστε προσεκτικοί στην επιλογή ταπετσαρίας για να δείχνει το αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο αληθοφανές. Μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφες ταπετσαρίες και σε εξαιρετικές τιμές (κάτω από 50 ευρώ ανά 10 μέτρα) σε ηλεκτρονικά καταστήματα που πουλάνε ταπετσαρίες.

7 Τρόποι για να Ανανεώσετε Μοναδικά τα Παράθυρα σας

Η ταπετσαρία που δημιουργεί το εφέ των φυσικών υλικών είναι must.

Η ταπετσαρία που δημιουργεί το εφέ των φυσικών υλικών είναι must.

Κολλήστε ψεύτικες πέτρες Οι πέτρινες κολώνες δίνουν στιλ και δυναμική σε ένα χώρο. Μπορείτε και εσείς να υιοθετήσετε αυτό το στιλ εύκολα χρησιμοποιώντας ψεύτικες πέτρες. Αυτές οι πέτρες είναι γνωστές ως airstone tiles και μπορείτε να τις βρείτε εδώ, ενώ την ειδική κόλλα, για να κολλήσετε μόνοι σας τις πέτρες πάνω στην κολώνα, θα τη βρείτε εδώ. Διαφορετικά μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό προκειμένουν να το κάνει αυτός για εσάς.

Trend Alert: Μάθετε Ποιες Tάσεις Ήρθαν για να Μείνουν και Ποιες Φεύγουν!

Άλλο ένα στιλ που μας αρέσει πολύ ακι είναι πιο αληθοφανές από την ταπετσαρία είναι οι ψεύτικες πέτρες.

Άλλο ένα στιλ που μας αρέσει είναι οι ψεύτικες πέτρες που μπορείτε να κολλήσετε μόνοι σας πάνω στην κολώνα.

Βάψτε την Μπορεί το βάψιμο να αποτελεί την πιο απλή λύση αλλά δεν χρειάζεται να είστε 100% παραδοσιακοί βάφοντας την κολώνα στο ίδιο χρώμα με τους τοίχους. Παρατηρήστε τη διακόσμηση του χώρου σας και δείτε ποια χρώματα κυριαρχούν. Επιλέξτε μια έντονη ή σκούρα απόχρωση για να βάψετε την κολώνα ή υιοθετήστε το όμπρε λουκ βάφοντας την κολώνα σε μια παλ απόχρωση χαμηλά και μέχρι τη μέση και στη συνέχεια αφήνοντας σιγά-σιγά το χρώμα να ξεθωριάζει και να καταλήγει σε λευκό προς τα πάνω. Για αυτό το κόλπο θα χρειαστείτε μπογιά και ένα καλό πινέλο (μπορείτε να προμηθευτείτε και τα δύο από ένα χρωματοπωλείο).

7 Πράγματα που Μπορείτε να Ανανεώσετε με Λίγο Χρυσό Σπρέι

Το βάψιμο μιας κολώνας που βρίσκεται στην μέση ενός δωματίου μπορεί να ανανεώσει τον χώρο σας και να δώσει στιλ.

Το βάψιμο μιας κολώνας που βρίσκεται στην μέση ενός δωματίου μπορεί να ανανεώσει το χώρο σας εύκολα και οικονομικά.

Βάψτε με χρυσή μπογιά Χρησιμοποιώντας σπρέι χρυσής μπογιάς βάψτε την κολώνας σας σε χρυσό χρώμα για να δώσετε μια νότα πολυτέλειας στο χώρο σας. Διακοσμήστε σε παλ αποχρώσεις το υπόλοιπο δωμάτιο για να μην δείχνει το αποτέλεσμα υπερβολικό.

Διακοσμήστε την ίδια την κολώνα Μια ακόμα όμορφη ιδέα είναι να διακοσμήσετε την κολώνα σας κανονικά όπως θα κάνατε με τον τοίχο σας. Κρεμάστε πάνω κάδρα ή άλλα έργα τέχνης για να της δώσετε περισσότερη αξία και στιλ. Μια άλλη ιδέα είναι -αν η κολώνα σας είναι ξύλινη- να κολλήσετε μέχρι τη μέση της χοντρό σχοινί (το οποίο θα βρείτε σε καταστήματα με είδη διακόσμησης) για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα (επαρχιακό στιλ με χρήση διαφορετικών υλικών, vintage επίπλων και χειροποίητων διακοσμητικών).

6 Τρόποι να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας με Βιβλία

Διακοσμήστε την κολώνας σας κρεμώντας πάνω της έργα τέχνης, πίνακες ή άλλα διακοσμητικά. Μια επίσης καλή ιδέα είναι να κολλήσετε σχοινί γύρω από την κολώνα σας δίνοντάς της καλοκαιρινό στιλ.

Διακοσμήστε την κολώνας σας κρεμώντας πάνω της έργα τέχνης, πίνακες ή άλλα διακοσμητικά.

Κάντε τις κολώνες σας το επίκεντρο της διακόσμησης Μια πολύ όμορφη ιδέα που θα σας λύσει τα χέρια είναι να κάνετε τις κολώνες σας το επίκεντρο της διακόσμησης. Βάψτε τις σε ένα χρώμα που σας αρέσει και διακοσμήσετε το υπόλοιπο δωμάτιο σε παρόμοια χρώματα δίνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο λόγο ύπαρξης.

Σε αυτό το σαλόνι οι κολώνες χρησιμοποιήθηκαν ως βάση για να διακοσμηθεί και ο υπόλοιπος χώρος σε παρόμοια χρώματα.

Σε αυτό το σαλόνι οι κολώνες χρησιμοποιήθηκαν ως βάση για να διακοσμηθεί και ο υπόλοιπος χώρος σε παρόμοια χρώματα.

Μετατρέψτε την κολώνα σε βιβλιοθήκη Προσθέστε ράφια πάνω στην κολώνα σας για να φτιάξετε μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη βιβλιοθήκη. Αυτό το τρικ βολεύει ιδιαίτερα αν η κολώνα σας βρίσκεται κοντά σε τοίχο (όπως στη φωτογραφία παρακάτω).

Ένας Ιδιαίτερος Τρόπος να Κάνετε Σούπερ Χρηστικό το Χολ σας!

Μετατρέψτε την κολώνα σας σε βιβλιοθήκη!

Μετατρέψτε την κολώνα σας σε βιβλιοθήκη!

Προσθέστε logos Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε λογότυπα πάνω στην κολώνα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμη ταπετσαρία με logos που σας αρέσουν ή να βάψετε την κολώνα με μπογιά μαυροπίνακα (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία) και να γράψετε πάνω σε αυτήν με κιμωλίες ό,τι λέξεις και φράσεις θέλετε.

Παλιά Πράγματα Μέσα στο Σπίτι: 7 Νέοι Τρόποι να τα Διακοσμήσετε!

Βάψτε την κολώνα με μπογιά μαυροπίνακα και με κιμωλία σχεδιάστε ζωγραφιές ή όμορφα αισιόδοξα μηνύματα.

Βάψτε την κολώνα με μπογιά μαυροπίνακα και με κιμωλία σχεδιάστε ζωγραφιές ή όμορφα αισιόδοξα μηνύματα.

Προσθέστε έναν πάγκο Ένας πάγκος θα μπορούσε να κάνει την κολώνα σας να εναρμονιστεί με τον υπόλοιπο χώρο. Αν η κολώνα βρίσκεται στην κουζίνα ο πάγκος θα σας εξυπηρετήσει απίστευτα πολύ. Αν βρίσκεται στο σαλόνι, μπορείτε να της προσθέσετε απλά ένα τραπεζάκι για να ακουμπάτε το τηλεκοντρόλ, το κινητό σας ή ό,τι άλλο θέλετε.

Υπέροχη ιδέα!

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Φτιάξετε Βήμα-Βήμα Τοίχο από Καθρέφτη

.

Δείτε πώς να "ντύσετε" τους τοίχους σας με καθρέφτες.

14 Πρωτότυπες Ιδέες για Διακόσμηση των Τοίχων του Σπιτιού σας

.

Μεταμροφώστε κάθε τοίχο του σπιτιού με τους πιο όμορφους τρόπους!

Πανέξυπνες Ιδέες για να Αποθηκεύετε τα Παπούτσια σας με Στιλ

.

Φανταστικές εναλλακτικές ιδέες για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας.

4 Απίστευτα Αποτελεσματικοί Τρόποι για να Κάνετε το Χώρο σας να Δείχνει πιο Πολυτελής

.

Αυτοί είναι οι 4 πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να κάνετε το χώρο σας να δείχνει πιο ακριβός.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακοσμήστε με τις 10 Top Τάσεις του 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές Είναι οι 8 πιο Hot Τάσεις στα Έπιπλα για το 2017