Ανανεώστε Μοναδικά τα Παράθυρα του Σπιτιού σας με τους πιο Ιδιαίτερους Τρόπους!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ανανεώστε Μοναδικά τα Παράθυρα του Σπιτιού σας με τους πιο Ιδιαίτερους Τρόπους!

Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες στα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα καλύπτουν μεγάλη έκταση του σπιτιού και έτσι μια ανανέωσή τους μπορεί να ανανεώσει όλο το σπίτι.

Εμείς σας έχουμε 8 διαφορετικούς τρόπους για να ανανεώσετε τα παράθυρά σας και σας τους παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες για το δικό σας σπίτι.

Κουρτίνες με σχέδια στα τελειώματα Αντί να πάρετε κουρτίνες με ενιαίο σχέδιο ή απλές μονόχρωμες, πάρτε κουρτίνες που κάνουν αυτή τη μικρή τσαχπινιά στο τελείωμά τους. Έτσι το παράθυρό σας ανανεώνεται χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάποια τεράστια αλλαγή. Προτιμήστε μια παλ απόχρωση για το μεγαλύτερο μέρος της κουρτίνας και μια πιο έντονη ή σκούρα απόχρωση για το τελείωμα. Ο συνδυασμός εκρού-navy blue (όπως στις κουρτίνες της εικόνας) είναι πολύ της μόδας αυτή τη σεζόν.

Αυτές Είναι οι πιο Στιλάτες Κουρτίνες της Σεζόν

Οι κουρτίνες που έχουν σχέδιο στα τελειώματά τους είναι must.

Οι κουρτίνες που έχουν σχέδιο στα τελειώματά τους είναι must.

Μηχανισμός κουρτινών που ανοιγοκλείνει Αντί να βάλετε το κλασικό κουρτινόξυλο, τοποθετήστε αυτόν τον μεταλλικό ή ξύλινο μηχανισμό που σας βοηθάει να ανοιγοκλείνετε τις κουρτίνες με μια κίνηση, όπως θα κάνατε με τα παραθυρόφυλλά σας. Μπορείτε να βρείτε αυτούς τους μηχανισμούς για τα παράθυρά σας, σε καταστήματα που πουλάνε είδη σπιτιού και κουρτίνες.

Κουρτίνες στο Υπνοδωμάτιο: Υπέροχες Ιδέες για Άψογο Στιλ!

Δείτε πόσο εύκολα ανοιγοκλείνουν αυτές οι κουρτίνες με τον συγκεκριμένο μηχανισμό.

Δείτε πόσο εύκολα ανοιγοκλείνουν αυτές οι κουρτίνες με τον συγκεκριμένο μηχανισμό.

Ξυλόγλυπτα πάνελ Μπορεί στην Ελλάδα να μην τα συνηθίζουμε, αλλά τα ξυλόγλυπτα πάνελ είναι μια ωραία ιδέα για να αναβαθμίσετε τα παράθυρά σας. Τα πάνελ βοηθούν στο να μην μπαίνει έντονο φως μέσα στο σπίτι, να προστατεύεται ο χώρος σας από αδιάκριτα βλέμματα, ενώ ταυτόχρονα δίνουν στιλ και άποψη στο χώρο καθώς πολλά από αυτά μοιάζουν με πραγματικά έργα τέχνης. Μπορείτε να βρείτε ξυλόγλυπτα πάνελ για παράθυρα σε καταστήματα που πουλάνε περσίδες, ρόλλερ και στόρια ή ακόμα και στο διαδίκτυο (αρκεί να ξέρετε τις διαστάσεις των παραθύρων σας).

Πρωτοποριακό Trend: Βάλτε Κουρτίνες Ίδιο Χρώμα με τους Τοίχους

Δείτε πόσο όμορφα είναι τα ξυλόγλυπτα πάνελ.

Δείτε πόσο όμορφα είναι τα ξυλόγλυπτα πάνελ.

Παράθυρα βιτρό Τα παράθυρα βιτρό που συνηθίζονται περισσότερο στις καθολικές εκκλησίες, έχουν γίνει πλέον μόδα και στη διακόσμηση του σπιτιού. Επιλέξτε ένα σχέδιο που σας αρέσει για να καλύψετε μέρος ή και ολόκληρο το παράθυρό σας. Αν επιλέξετε βιτρό παράθυρα τότε θα πρέπει και η διακόσμηση του σπιτιού σας να είναι λίγο πιο ψαγμένη με Art Nouveau κομμάτια (μοντέρνα κομμάτια με επηροές από τη βικτωριανή εποχή και ένα στιλ μπαρόκ με χρώματα και έμπνευση από τη φύση) και μια μίξη με μοντέρνα και vintage έπιπλα.

Μπορεί κάποτε νατα συναντούσαμε μόνο σε καθολικές εκκλησίες αλλά πλέον τα βιτρό χρησιμοποιούνται και στα παράθυρα σπιτιών.

Μπορεί κάποτε να τα συναντούσαμε μόνο σε καθολικές εκκλησίες αλλά πλέον τα βιτρό χρησιμοποιούνται και στα παράθυρα σπιτιών.

Μοτίβο μαλαχίτη Ο μαλαχίτης είναι ορυκτό του χαλκού που πήρε το όνομά του από το φυτό μολόχα καθώς έχει το ίδιο χρώμα με τα φύλλα του φυτού. Αναζητήστε κουρτίνες ή ρόμαν σε αυτή τη συγκεκριμένη απόχρωση που δίνει απίστευτη ζωντάνια, χρώμα και στιλ σε όλο το χώρο. Μπορείτε να βρείτε κουρτίνες ή ρόμαν σε αυτή την όμορφη απόχρωση σε καταστήματα που πουλάνε κουρτίνες. Αν δεν υπάρχει το συγκεκριμένο σχέδιο-γιατί είναι λίγο σπάνιο-μπορείτε να το παραγγείλετε.

Τα 6 Μεγάλα Λάθη που Κάνετε Όταν Κρεμάτε Κουρτίνες

Αυτό το μοτίβο μαλαχίτη δείχνει φανταστικά στον χώρο.

Αυτό το μοτίβο μαλαχίτη δείχνει υπέροχα στο χώρο.

Έργα τέχνης μπροστά από παράθυρα Μια ακόμα ιδέα που μας αρέσει πολύ είναι να μην υπάρχουν καθόλου κουρτίνες στα παράθυρα. Αν είστε, λοιπόν, από τους τολμηρούς μην κρεμάσετε καθόλου κουρτίνες στα παράθυρά σας και τοποθετήσετε πάνω σε αυτά κάποιον πίνακα ζωγραφικής ή κάποιο άλλο έργο τέχνης.

Φέτος διακοσμείται ακόμα και ο χώρος μπροστά από τα παράθυρα.

Φέτος διακοσμείται ακόμα και ο χώρος μπροστά από τα παράθυρα. Στο συγκεκριμένο δωμάτιο έχουν μπει κουρτίνες στα δύο πλαινά παράθυρα ενώ στο κεντρικό έχει τοποθετηθεί ένα περίεργο έργο τέχνης.

Βάλτε περσίδες Παρόλο που οι περσίδες είναι μια μόδα που έρχεται από τα παλιά, μας αρέσουν πολύ και θα ανανεώσουν τα παράθυρά σας αρκετά. Ακολουθήστε ρουστίκ διακόσμηση (με χρήση διακοσμητικών στοιχείων και υλικών που συναντάμε κυρίως σε επαρχιακά-αγροτικά σπίτια) για ακόμα πιο ωραίο αποτέλεσμα.

«Πώς θα υπολογίσω σωστά τις διαστάσεις για τις κουρτίνες μου;»

Οι περσίδες είναι ακόμα μια ωραία ιδέα για να αναβαθμίσετε τα παράθυρά σας.

Οι περσίδες είναι μια ωραία ιδέα για να αναβαθμίσετε τα παράθυρά σας.

Βάλτε πίνακες Μπορεί να σας ακούγεται αρκετά πρωτοποριακό αλλά είναι και αυτό μια πολύ ωραίο ιδέα. Βάλτε πίνακες μπροστά από τα μεγάλα σας παράθυρα (αν έχετε) για να ομορφύνετε και την άσχημη θέα που μπορεί να έχετε έξω από αυτά.

thehomeissue_pinakes

Βάλτε πίνακες στα παράθυρά σας και εντυπωσιάστε τους πάντες.

Όπως είδατε υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές ιδέες για να αναβαθμίσετε τα παράθυρά σας και να δώσετε στιλ στο χώρο σας. Αν έχετε σκοπό να κάνετε μίνι ανακαίνιση σε όλο το δωμάτιο, μπορείτε να ξεκινήσετε από τα παράθυρα και τις κουρτίνες, τα οποία θα σας βοηθήσουν να προσανατολιστείτε ως προς ένα συγκεκριμένο στιλ διακόσμησης.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτές Είναι οι Κουρτίνες που θα Δείτε να Κυκλοφορούν Φέτος

.

Αυτές είναι οι πιο στιλάτες κουρτίνες αυτή τη στιγμή.

Δημιουργήστε το πιο Χαλαρωτικό Υπνοδωμάτιο με αυτές τις Πανέξυπνες Ιδέες!

.

Φτιάξτε το πιο όμορφο υπνοδωμάτιο με τις υπέροχες, οικονομικές ιδέες που σας δίνουμε.

Όμορφες Ιδέες Διακόσμησης με Ελάχιστο Κόστος για να Ερωτευτείτε το Σπίτι σας και Πάλι από την Αρχή

.

Δείτε πώς θα καταφέρετε με ελάχιστα χρήματα να ανανεώσετε το σπίτι σας και να το ερωτευτείτε και πάλι από την αρχή.

Οι Παριζιάνοι Ξέρουν πως να Διακοσμούν ένα Μικρό Διαμέρισμα!

.

Μια designer μεταμορφώνει το μικρό της διαμέρισμα στο Παρίσι σε μοντέρνο κι άνετο καταφύγιο και παραδίδει μαθήματα υψηλής διακοσμητικής!

4 Τρόποι για να Βάλετε Κουρτίνες στο Υπνοδωμάτιο!

.

Βάλτε τις πιο όμορφες κουρτίνες στο υπνοδωμάτιό σας με πολλούς και διάφορους τρόπους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε Ποια Trends Διακόσμησης Πρέπει να Ξέρετε αν Μόλις Μπήκατε στο Πρώτο σας Διαμέρισμα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Διακόσμηση: Όλα Όσα δεν θα Είναι στη Μόδα το 2017