Δείτε πώς ένα Παιδικό Κρεβάτι Διώχνει τους Μπαμπούλες

Κατηγορίες: PLUS +, NEWS +, ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ

Δείτε πώς ένα Παιδικό Κρεβάτι Διώχνει τους Μπαμπούλες

Πόσες φορές έχει τρέξει το παιδάκι σας στην αγκαλιά σας με τον φόβο ότι κάτι υπάρχει κάτω από το κρεβάτι του; Ε λοιπόν, σας έχουμε το τέλειο κρεβάτι για αυτές τις περιπτώσεις.

Η εταιρία Sleep Number λανσάρει το κρεβάτι SleepIQ Kids το οποίο παρακολουθεί μέσω αισθητήρων την ποιότητα του ύπνου, την καρδιακή δραστηριότητα του παιδιού, καθώς και την αναπνοή του. Κάνοντας όλα αυτά μπορεί το κρεβάτι να προσαρμόζεται αναλόγως και να βοηθάει στον καλύτερο ύπνο του παιδιού. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με φωτισμό ο οποίος είναι ιδανικός για διάβασμα αλλά μπορεί να λειτουργήσει και σαν φωτάκι τη νύχτα.

Αυτό είναι το "έξυπνο" κρεβάτι που θα κάνει τα παιδάκια σας να κοιμούνται σαν άγγελοι.

Αυτό είναι το "έξυπνο" κρεβάτι που θα κάνει τα παιδάκια σας να κοιμούνται σαν άγγελοι.

Εκτός από όλα αυτά, οι γονείς μπορούν μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό τους να παρακολουθούν πόσο καλά κοιμάται το παιδί τους καθώς και να δέχονται ειδοποιήσεις για το αν σηκώνεται από το κρεβάτι του.

Επίσης, οι γονείς μπορούν να δημιουργήσουν μία λίστα ελέγχου για τα παιδιά τους η οποία θα περιλαμβάνει πράγματα όπως αν φόρεσαν την πιτζάμα τους ή αν έπλυναν τα δόντια τους δίνοντάς τους «βραβεία» αν έχουν εκτελέσει όλα τα «καθήκοντά» τους. Το καλύτερο απ’ όλα, βέβαια, και αυτό που ενδιαφέρει κυρίως τα παιδιά, είναι ότι μέσω της εφαρμογής «τσεκάρετε» αν υπάρχουν μπαμπούλες και διάφορα άλλα τέρατα κάτω από το κρεβάτι διαβεβαιώνοντάς τα ότι όλα είναι εντάξει και μπορούν να κοιμούνται ήσυχα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πού να Αποθηκεύσω τα Παιχνίδια σε Μικρό Παιδικό Δωμάτιο»;

.

«Έχουμε ένα σχεδόν τετράγωνο παιδικό δωμάτιο για δύο παιδιά με μία τεράστια ντουλάπα που καταλαμβάνει ολόκληρο τον ένα τοίχο. Στον τοίχο απέναντι από την ντουλάπα έχει μια μεγάλη μπαλκονόπορτα... Αν τοποθετήσω τα κρεβάτια αντικριστά δεν έχω κάποιο χώρο για αποθήκευση παιχνιδιών... Πού να αποθηκεύσω τα παιχνίδια σε αυτό το μικρό παιδικό δωμάτιο»;

Έξυπνες Ιδέες για το Παιδικό Δωμάτιο από τον Σπύρο Σούλη (VIDEO)

.

Κάντε το μικρό παιδικό υπνοδωμάτιο λειτουργικό και όμορφο με αυτές τις οικονομικές λύσεις.

Αυτούς τους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθεί Κάθε Μπαμπάς που Έχει Κόρη!

.

Αυτοί είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε πιστά αν έχετε κόρες.

Δείτε τη Λάμπα που θα Συναρπάσει τους Μικρούς σας Ινδιάνους

.

Αυτή είναι η μάλλινη λάμπα που ταιριάζει σε κάθε παιδικό δωμάτιο.

Μεταμορφώστε το Παιδικό Δωμάτιο Έξυπνα και Οικονομικά!

.

Φτιάξτε το πιο όμορφο παιδικό δωμάτιο για το παιδί σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τεστ Προσωπικότητας: Τι Φανερώνει για το Χαρακτήρα σας ο Τρόπος που Τρώτε;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μπείτε στο Σπίτι του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη!