Άσχημη Διακόσμηση: Οι Χειρότερες Ιδέες για τον Χώρο σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Άσχημη Διακόσμηση: Οι Χειρότερες Ιδέες για τον Χώρο σας

Τα τελευταία χρόνια είναι πολύ στη μόδα το mix 'n' match. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλα πάνε με όλα. Υπάρχουν μερικά κραυγαλέα λάθη που θα καταστρέψουν τις προσπάθειές σας για ένα όμορφο σπίτι. Δείτε μερικές από τις χειρότερες ιδέες διακόσμησης.

Kάδρα με φωτογραφίες Ωραίες οι οικογενειακές φωτογραφίες και τα πορτραίτα αλλά καλύτερα να μην τις τοποθετήσετε μέσα σε υπνοδωμάτια γιατί θα νοιώθετε συνεχώς πως πολλά μάτια παρακολουθούν την κάθε σας κίνηση. Αν θέλετε να κρεμάσετε πορτραίτα και οικογενειακές φωτογραφίες στον τοίχο, τότε επιλέξτε έναν ουδέτερο χώρο όπως είναι ο διάδρομος. Δείτε εδώ πώς να βάλετε τα κάδρα στον τοίχο.

Τα κάδρα που είναι πορτραίτα καλό είναι να μπαίνουν σε ουδέτερους χώρους (όπως στο χολ ή στον διάδρομο) και όχι σε υπνοδωμάτια

Τα πορτρέτα καλό είναι να μπαίνουν σε ουδέτερους χώρους (όπως στο χολ ή τον διάδρομο) και όχι στο υπνοδωμάτιο.

Έντονα χρώματα σε μεγάλες επιφάνειες Είναι ωραίο να χρησιμοποιείτε έντονες αποχρώσεις σε λεπτομέρειες και διακοσμητικά του σπιτιού αλλά καλύτερα να τα αποφεύγετε σε όλες τις επιφάνειες. Για παράδειγμα, ένα κλασικό λάθος που παρατηρούμε συχνά είναι το βάψιμο όλου του μπάνιου σε έντονες αποχρώσεις όπως τιρκουάζ και πράσινο. Αν σας αρέσουν αυτά τα χρώματα επιλέξτε τα για πιο μικρές επιφάνειες. Ακόμα καλύτερα, διαλέξτε μια πιο παλ απόχρωση.

8 Εκπληκτικές Ιδέες για να Βάλετε Χρώμα στο Μπάνιο σας.

Μην βάφετε το μπάνιο σας έντονα χρώματα. Αν σας αρλεσουν οι έντονες αποχρώσεις, προτιμήστε να τις χρησιμοποιήσετε σε μικρότερες επιφάνειες, όπως διακοσμητικά και μικροέπιπλα

Μην βάφετε το μπάνιο σας έντονα χρώματα. Αν σας αρέσουν οι έντονες αποχρώσεις, προτιμήστε να τις χρησιμοποιήσετε σε μικρότερες επιφάνειες, όπως διακοσμητικά και μικροέπιπλα.

Η υπερβολική επίδειξη τεχνολογικού εξοπλισμού Κρύψτε τα πολλά καλώδια, απομακρύνετε τα τεράστια γούφερ και ηχεία που έχετε στο σαλόνι και βγάλτε τα μόνο σε περίπτωση που θέλετε να διοργανώσετε πάρτι. Κάποτε ήταν μόδα τα τεράστια ηχεία αλλά πλέον αυτό έχει ξεπεραστεί και είναι προτιμότερες οι μίνιμαλ εκδοχές τους και τα κρυφά καλώδια.

Ωραία η τεχνολογία αλλά πλέον προτιμάμε την πιο μίνιμαλ εκδοχή της

Ωραία η τεχνολογία αλλά πλέον προτιμάμε την πιο μίνιμαλ εκδοχή της.

Πατάκι στο μπάνιο Θεωρείται ένα από τα πιο κιτς  διακοσμητικά από μια άλλη εποχή. Ευτυχώς έχει απομείνει σε λίγα σπίτια. Αν κι εσείς στο σπίτι σας έχετε πατάκι για την τουαλέτα απομακρύνετε το αμέσως! Αυτό είναι ένα από τα πιο σοβαρά διακοσμητικά εγκλήματα που μπορείτε να διαπράξετε στο μπάνιο σας. Ακόμα χειρότερο είναι το ασορτί κάλυμμα για το καπάκι της τουαλέτας!

Πετάξτε στα σκουπίδια πατάκια μπάνιου και καλυπτικά τουαλέτας σε χνουδωτή μορφή!! Είναι υπερβολικά κιτς και πολύ ξεπερασμένα

Πετάξτε στα σκουπίδια πατάκια μπάνιου και καλυπτικά τουαλέτας σε χνουδωτή μορφή! Είναι υπερβολικά κιτς και πολύ ξεπερασμένα.

Η τοποθέτηση του κρεβατιού στη γωνία του τοίχου Αυτή είναι μία μόδα που συναντούσαμε συχνά πριν 20-30 χρόνια. Απομακρύνετε το κρεβάτι από τους τοίχους και επιλέξτε να το βάλετε περίπου στη μέση του δωματίου.

Το κρεβάτι αν είναι διπλό μπαίνει στη μέση του δωματίου για μεγαλύτερη ευκολία

Το κρεβάτι αν είναι διπλό μπαίνει στη μέση του δωματίου για μεγαλύτερη ευκολία στο στρώσιμο και το καθάρισμα.

Η τεχνοτροπία του... "τυριού" Υπάρχει ένα είδος τεχνοτροπίας που συναντούσαμε επί πολλά χρόνια στα ταβάνια αλλά και στους τοίχους πολλών σπιτιών. Θεωρείται ξεπερασμένη μόδα, μαζεύει πολύ σκόνη και η διαδικασία αφαίρεσής της είναι από τα πιο δύσκολα έργα σε μία ανακαίνιση!

Οποιαδήποτε τεχνοτροπία του ταβανιού δείχνει πλέον ξεπερασμένη

Οποιαδήποτε τεχνοτροπία στο ταβάνι δείχνει πλέον ξεπερασμένη.

Κεφάλια ζώων Είναι τρομακτικό, καθόλου οικολογικό και αγριεύει έναν χώρο μέσα σε δευτερόλεπτα. Ευτυχώς στη χώρα μας σπανίζουν. Αν, όμως, σας έχει βρεθεί κανένα ταριχευμένο ζώο, χαρίστε το σε κάποιον που δεν χωνεύετε πολύ ή πετάξτε το. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα κρατάτε και να πρέπει να τα αντικρίζετε καθημερινά.

Εκτός από τρομακτικό, το θέαμα των ταριχευμένων ζώων είναι και αποκρουστικό

Εκτός από τρομακτικό, το θέαμα των ταριχευμένων ζώων είναι και αποκρουστικό.

Πλαστικό κάλυμμα Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιείς κάλυμμα για να φαίνεται ο χώρος σου καθαρός και όμορφος, όταν το κάλλυμα από μόνο του είναι άσχημο; Βγάλτε τα πλαστικά καλύμματα από τους καναπέδες σας. Καλύτερα να κινδυνεύσει να λερωθεί ο καναπές σας παρά να πρέπει εσείς και οι καλεσμένοι σας να κάθεστε πάνω σε πλαστικό κάλυμμα.

Μην βάζετε πλαστικά καλύματα στους καναπέδες σας. Είναι κιτς και επίσης υποβαθμίζουν κατά πολύ το στιλ ολόκληρου του δωματίου

Μην βάζετε πλαστικά καλύμματα στους καναπέδες σας. Είναι κιτς και επίσης υποβαθμίζουν κατά πολύ το στιλ ολόκληρου του δωματίου.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα 4 Χειρότερα Σπίτια στην Ιστορία της Διακόσμησης

.

Αυτά είναι τα σπίτια που έχουν κάνει πολλούς διακοσμητές να σκίσουν τα πτυχία τους και να μεταναστεύσουν στα πέρατα του κόσμου. Τόσο άσχημα!

7 Κανόνες Διακόσμησης που Αξίζει να Παραβείτε!

.

Μπορεί η Βίβλος της διακόσμησης να λέει άλλα, ωστόσο υπάρχουν 7 διακοσμητικά... παραπτώματα στα οποία αξίζει να υποπέσετε!

Δεκαετία του 70: Ίσως και η Χειρότερη Διακόσμηση που Έχουμε Δει!

.

Την δεκαετία του 70 η διακόσμηση δεν είχε ξεπεράσει μερικές "εφηβικές" συνήθειες που την έκαναν υπερβολική και κιτς. Δείτε ποιες ήταν αυτές.

5 Λάθη στη Διακόσμηση που δεν Κάνουν Ποτέ οι Άντρες

.

Αυτά είναι τα 5 λάθη στη διακόσμηση που δεν κάνουν ποτέ οι άντρες. Ακολουθήστε το παράδειγμά τους!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10 Ιδέες για να Ανανεώσετε Κάθε Μικρό Μπάνιο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κουζίνα
Πάγκοι Κουζίνας: Αυτό Είναι το Trend που θα Δείτε Παντού