Πώς να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας Με Πράγματα που Ήδη Έχετε

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Πώς να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας Με Πράγματα που Ήδη Έχετε

Η διακόσμηση του σπιτιού σας έχει σοβαρή ανάγκη από μια ανανέωση; Κι όμως υπάρχει τρόπος να του αλλάξετε την αισθητική χωρίς να μπείτε σε έξοδα, αλλά χρησιμοποιώντας πράγματα που ήδη έχετε! Ακολουθούν 5 χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πιο στιλάτους τους χώρους σας εύκολα και γρήγορα.

Ίδιος χώρος, άλλα μάτια Πειραματιστείτε με τη διαρρύθμιση του χώρου σας. Οι περισσότεροι από εμάς κάνουμε το λάθος να παίρνουμε ως δεδομένη τη θέση και τη διάταξη των αντικειμένων στο χώρο μας με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι τα έπιπλά μας είναι η πηγή... του προβλήματος. Μετακινήσετε λοιπόν τα έπιπλα και τα αντικείμενα στο χώρο για να αλλάξετε πλήρως την όψη και την αίσθηση που σας δίνει. Ακόμα και η αλλαγή στη θέση μιας πολυθρόνας, θα κάνει τη διαφορά.

Ξεπεράστε το παρελθόν Εντάξει, μπορεί οι πολυθρόνες που έχετε πάρει από τη γιαγιά σας να είναι αντίκες αλλά αν δεν έχετε χώρο για αυτές στο σπίτι σας, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να τις κρατάτε σε αυτό. Μεταφέρετέ τις στην αποθήκη και κρατήστε μόνο τα οικογενειακά κειμήλια που έχουν συναισθηματική και διακοσμητική αξία για εσάς και το χώρο σας.

Μην κάνετε την τηλεόραση το κέντρο της προσοχής Εντάξει, η τηλεόραση παίζει κεντρικό ρόλο στην καθημερινότητα και στη χαλάρωσή μας. Αυτός, όμως, δεν είναι ικανός λόγος για να δώσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αν θέλετε ο χώρος σας να είναι ζεστός και φιλόξενος, λοιπόν, τοποθετήστε τα έπιπλα με τρόπο που να ευνοούν την επικοινωνία μεταξύ των ατόμων που τον χρησιμοποιούν.

Δώστε στην τηλεόραση κεντρικό αλλά όχι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δώστε στην τηλεόραση κεντρικό αλλά όχι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ρίξτε το στο διάβασμα και την κηπουρική Τα βιβλία και τα φυτά δίνουν χαρακτήρα στο χώρο σας. Παράλληλα, ενισχύουν την κομψότητα που αποπνέει και του χαρίζουν έξτρα πόντους ζεστασιάς. Με άλλα λόγια, τολμήστε να τα χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για προσωπικό αλλά και διακοσμητικό όφελος!

Τα φυτά και τα βιβλία δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον.

Τα φυτά και τα βιβλία δημιουργούν ένα ζεστό περιβάλλον.

Παίξτε με τη διαφορετικότητα Αν το budget σας είναι περιορισμένο, το mix & match μπορεί να αποβεί διακοσμητικά σωτήριο για εσάς και την τσέπη σας. Συνδυάστε, λοιπόν, ένα ακριβό έπιπλο με διαχρονικό χαρακτήρα με πιο οικονομικά διακοσμητικά αξεσουάρ (π.χ. δίσκους, μαξιλάρια, κηροπήγια, βάζα).

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διακόσμηση για Όλα τα Πορτοφόλια: Μικρές κι Έξυπνες Αλλαγές Με Μεγάλα Αποτελέσματα!

.

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε δραστικές αλλαγές στη διακόσμηση του χώρου σας με στόχο να τον αναβαθμίσετε - φτάνει να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.

Ίδιο Σπίτι Νέο Look: 5 Τρόποι να το Καταφέρετε

.

Έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Οι μεγαλύτερες αλλαγές έρχονται εκ των έσω και συγκεκριμένα από το σπίτι σας!

Κουζίνα: Μεταμορφώστε την με τους πιο Οικονομικούς Τρόπους!

.

Δεν χρειάζεται να αδειάσετε το πορτοφόλι σας για να δείτε την κουζίνα σας με άλλο... μάτι.

7 Ιδέες για να Ανανεώστε το Σπίτι σας με Ελάχιστα Χρήματα!

.

Ψάχνετε μια αλλαγή; Με αυτές τις φρέσκες και –κυρίως– οικονομικές ιδέες θα δείτε το σπίτι σας... αλλιώς.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τι Σημαίνει Άνετη Διακόσμηση και Πώς θα την Πετύχετε στο Σπίτι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

9 Τips για να Μαζέψετε και να Αποθηκεύσετε τα Χαλιά σας με Ασφάλεια