Θερμαινόμενο Πατάκι: οι Έξυπνες Χρήσεις του που θα σας Εντυπωσιάσουν

Κατηγορίες: ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Θερμαινόμενο Πατάκι: οι Έξυπνες Χρήσεις του που θα σας Εντυπωσιάσουν

Μήπως είστε από τους ανθρώπους που υποφέρουν από κρύα πόδια τον χειμώνα; Πάτε στο γραφείο σας και μέχρι να σχολάσετε δεν έχετε προλάβει να ζεσταθείτε; Μην απογοητεύεστε γιατί σας έχουμε τη λύση: προμηθευτείτε ένα θερμαινόμενο πατάκι και λύστε το πρόβλημα μια για πάντα.

Αν κάθεστε 8 ώρες (ή και παραπάνω!) την ημέρα στην καρέκλα του γραφείου σας, είναι πολύ δύσκολο για το σώμα σας και κυρίως για τα πόδια σας να ζεσταθούν. Και φυσικά αν δεν ζεσταθούν τα πόδια σας θα παραμείνει κρύο και το υπόλοιπο σώμα σας. Δυστυχώς, οι κάλτσες και τα ζεστά παπούτσια σε αρκετές περιπτώσεις δεν είναι αρκετά.

Χρησιμοποιείτε Ηλεκτρική Κουβέρτα; Αυτά Είναι τα 11 Πράγματα που Πρέπει να Προσέχετε

Φυσικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να ζεστάνετε το περιβάλλον με ένα ηλεκτρικό σώμα ή ένα αερόθερμο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι μια ακριβή επιλογή από θέμα κατανάλωσης ενέργειας και ταυτόχρονα ξηραίνουν τον αέρα.

Τα θερμαινόμενα χαλάκια είναι πολύ οικονομικά στη λειτουργία τους και ταυτόχρονα σας χαρίζουν μια υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς.

Τα θερμαινόμενα χαλάκια είναι ιδανικά αν θέλετε να συνδυάσετε άνεση και οικονομία. Κοστίζουν περίπου 40 ευρώ το ένα και θα σας αποζημιώσουν, καθώς είναι πολύ οικονομικά στη λειτουργία τους και ταυτόχρονα σας χαρίζουν μια υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς. Παράλληλα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους:

Ζεσταθείτε όσο κάθεστε Βάλτε το πατάκι στο πάτωμα και ακουμπήστε τα πόδια σας ενώ δουλεύετε στο γραφείο ή βλέπετε τηλεόραση από την άνεση του καναπέ σας.

Ζεστάνετε το κρεβάτι σας Πριν πάτε για ύπνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θερμαινόμενο πατάκι ως υπόστρωμα και να απολαύσετε τα ζεστά σεντόνια μόλις ξαπλώσετε.

Ζεστάνετε τα χέρια σας Τοποθετήστε το πατάκι πάνω στο γραφείο για να διατηρήσετε τη θερμοκρασία των χεριών σας όσο γράφετε ή δουλεύετε.

Τα θερμαινόμενα πατάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους!

Χρησιμοποιήστε το για πιασμένους μυς Βάλτε το πατάκι μεταξύ της πλάτης σας και της καρέκλας, αν είστε πιασμένοι και θέλετε να χαλαρώσετε.

Χρησιμοποιήστε το στο αυτοκίνητο Τις κρύες μέρες του χειμώνα, βάλτε το πατάκι στο κάθισμα του αυτοκινήτου και διατηρήστε το σώμα μας ζεστό κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή και κατά τις διαδρομές σας στην πόλη.

DIY: Δείτε Πώς θα Πλέξετε Αυτή την Κουβέρτα Μέσα σε 1 Μέρα

Κρατήστε το κατοικίδιό σας ζεστό Μπορείτε να προσφέρετε στον τετράποδο φίλο σας ένα ζεστό κρεβάτι χρησιμοποιώντας το θερμαινόμενο πατάκι ως στρώμα στο οποίο μπορεί να ξαπλώσει.

Φροντίστε για την ασφάλειά σας προσέχοντας να μην ρίξετε υγρά πάνω στο πατάκι και απολαύστε μια υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς ανάλογα με τις ανάγκες σας!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 Πράγματα που Πρέπει να Υπάρχουν Σπίτι σας Αυτόν τον Χειμώνα!

.

Προετοιμάστε το σπίτι σας για τον επερχόμενο χειμώνα!

6 Tρόποι για Έχετε ένα Αστραφτερό Σπίτι

.

Με τα ακόλουθα μυστικά, μπορείτε να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό εύκολα και οικονομικά.

Οι πιο Έξυπνοι Τρόποι για να Ζεσταθείτε Αυτόν τον Χειμώνα

.

Σας έχουμε τους πιο οικονομικούς και εύκολους τρόπους για να μην κρυώνετε με τίποτα.

Μπάνιο Χωρίς Θέρμανση: Μάθετε Πώς θα Είστε πιο Ζεστοί Μέσα σε Αυτό

.

Αυτοί είναι οι 5 πιο έξυπνοι τρόποι για να ζεστάνετε το μπάνιο σας χωρίς θέρμανση.

Οργανώστε Ολόκληρο το Σπίτι σε 25 Μέρες: Δείτε τι Πρέπει να Κάνετε Κάθε Μέρα

.

Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο θα οργανώσετε ολόκληρο το σπίτι χωρίς να κουραστείτε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Απίστευτα Tips για να Ζεστάνετε το Σώμα σας Μέσα στην Παγωνιά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

παπούτσια
Οδηγός Αποθήκευσης για τα Χειμερινά σας Παπούτσια