Αυτά Είναι τα Χρώματα για το Σπίτι που Αποτελούν Παγκόσμια Τάση!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, COLOR GUIDE

Αυτά Είναι τα Χρώματα για το Σπίτι που Αποτελούν Παγκόσμια Τάση!

Από τον Σπύρο Σούλη

Είναι γνωστό πως η Ελλάδα εμπνέει. Και πιο συγκεκριμένα εμπνέει με τις ομορφιές, τα πολύ ιδιαίτερα τοπία της, τον ήλιο και τα χρώματά της πολλά από τα οποία είναι άκρως ελληνικά και μοναδικά.

Αυτός είναι και ο λόγος που πολύς κόσμος από κάθε γωνιά της γης τα επιλέγει για τους τοίχους -και όχι μόνο- των σπιτιών του. Προσωπικά λόγω του ότι λατρεύω κάθε γωνιά της Ελλάδας αγαπώ και κάθε της χρώμα. Δεν γινόταν, επομένως, να μην βάλω πολλά από αυτά και στο δικό μου σπίτι.

Το χρώμα της άμμου, του κουλουριού, του ούζου, του μπακλαβά, της ελιάς, του ταραμά, του μπλε του Αιγαίου είναι μερικές από τις αποχρώσεις που θα δείτε παντού. Μάλλον ήρθε η ώρα να τα βάλετε και εσείς στο δικό σας σπίτι κάνοντας μοναδικούς, ιδιαίτερους συνδυασμούς που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση κάθε φορά που τους κοιτάτε.

Στις βεντάλιες Inspired και Reflective Collection της KRAFT Paints θα βρείτε όλα εκείνα τα γνώριμα, οικεία χρώματα της ζωής σας τα οποία θα σας θυμίζουν κάτι από Ελλάδα. Και αυτά τα χρώματα -πέρα από τις κλασικές και αγαπημένες αποχρώσεις- είναι που θα θέλετε να βάλετε στο σπίτι σας.

Όσο σημαντικό είναι, όμως, το χρώμα που θα επιλέξετε να βάλετε στο σπίτι σας άλλο τόσο σημαντική είναι και η ποιότητα του χρώματος που θα επιλέξετε. Η KRAFT Paints προσφέρει αυτό ακριβώς… εξαιρετικής ποιότητας χρώματα σε απίστευτες και πάνω από όλα ελληνικές αποχρώσεις.

Για πάμε να δούμε μαζί πώς η Ελλάδα μπορεί να μπει και στο δικό σας σπίτι…

Το χρώμα του κουλουριού Τα κουλούρια μας έχουν ένα υπέροχο χρώμα το οποίο μπορεί άνετα να μπει σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού σας.

χρώματα

Βάλτε το χρώμα του κουλουριού (Κωδικός Χρώματος: KR1027 F Zakynthos Cove) σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού σας.

Το χρώμα της βέσπας Σίγουρα κάπου θα έχετε πετύχει κάποια vintage βέσπα σε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα. Βάλτε το χρώμα μιας βέσπας που σας ενέπνευσε σε έναν τοίχο σας. Όλους τους υπόλοιπους βάψτε τους σε κάποια λευκή ή off white απόχρωση για να δώσετε μια ισορροπία στον χώρο σας.

χρώματα

Δείτε πόσο όμορφο δείχνει το χρώμα αυτής της βέσπας (Κωδικός Χρώματος: KR2153 F Conifer) σε αυτόν τον τοίχο.

Το χρώμα του ούζου Διακοπές και ούζο πάνε μαζί. Γιατί να μπει το υπέροχο γκρι του ούζου και στο σπίτι σας. Έτσι θα θυμάστε όλο το χρόνο τις υπέροχες, χαλαρές στιγμές που ζήσατε το καλοκαίρι στην πανέμορφη Ελλάδα.

χρώματα

Βάλτε το χρώμα του ούζου (Κωδικός Χρώματος: KR2630 F Ouzo Grey) στο σπίτι σας.

Το χρώμα της λαϊκής αγοράς Μια επίσκεψη στη λαϊκή της γειτονιάς σας θα σας γεμίσει εικόνες και χρώματα. Αυτά ακριβώς τα χρώματα και τις υπέροχες αποχρώσεις των ελληνικών λαχανικών και φρούτων μας μπορείτε να τις βρείτε στην Inspired Collection της KRAFT Paints.

χρώματα

Το έντονο μπανανί μπορεί να φωτίσει έναν ολόκληρο χώρο.

Το χρώμα του μπακλαβά Επειδή λατρεύω τον μπακλαβά δεν γινόταν να μην σου δείξω και την λαχταριστή απόχρωσή του πάνω σε έναν τοίχο. Τέλεια;

χρώματα

Αγαπώ τον μπακλαβά αλλά και το χρώμα του (Κωδικός Χρώματος: KR2008 F Baklava) πάνω σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού μου.

Το μπλε του Αιγαίου Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αποχρώσεις παγκοσμίως. Στην Ελλάδα το συναντάμε παντού. Γιατί να μην το βάλουμε και σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού μας;

χρώματα

Τι πιο όμορφο από το μπλε του Αιγαίου (Κωδικός Χρώματος: RC173 Deep Blue Aegean) σε έναν από τους τοίχους σας.

Στην Inspired Collection βεντάλια της KRAFT Paints θα βρείτε 1720 αποχρώσεις κάθε μια από τις οποίες ανήκει σε μια από τις 6 κατηγορίες που θα σας αναφέρω ευθύς. Όλες οι αποχρώσεις είναι εμπνευσμένες από τα χρώματα της Ελλάδας, την ελληνική αρχιτεκτονική και τις ελληνικές συνήθειες.

OFF WHITES Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους μας λευκά που αντιπροσωπεύουν την καθαριότητα και την νεότητα. Μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα, με κάθε παλ ή έντονη απόχρωση. Ανάμεσα στις off white αποχρώσεις είναι και το μπεζ και ζαχαρί της άμμου που θα βρείτε σε κάθε ελληνική παραλία.

χρώματα

To μπεζ της άμμου είναι πολύ της μόδας φέτος.

PASTELS Είναι απαλές αποχρώσεις που είναι ιδανικές για όσους αγαπούν τα χρώματα αλλά θέλουν στο σπίτι τους να υπάρχει λιγότερη ένταση. Ανάμεσα στις παστέλ αποχρώσεις της KRAFT Paints θα βρείτε το απαλό ροζ, το ροδακινί, το μεντί και το μωβ της λεβάντας.

χρώματα

Αυτό το υπέροχο ροζ θα έδειχνε υπέροχα σε κάποιο τοίχο της κουζίνας σας.

VIVIDS Πρόκειται για όλα τα ζωντανά και φωτεινά χρώματα που είναι γεμάτα ενέργεια. Το έντονο μπλε, το πράσινο των φυτών και των δέντρων, το φλογερό κόκκινο των λουκουμιών, το πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος είναι μερικά από τα vivid χρώματα της βεντάλιας που έχουν τη δύναμη να σας φτιάξουν τη διάθεση αν τα βάλετε σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού σας.

 χρώματα

Βάλτε χρώμα στο σπίτι σας με μια από τις vivid αποχρώσεις της KRAFT Paints.

NATURALS Εδώ θα βρείτε όλες τις γήινες αποχρώσεις που αποπνέουν ζεστασιά και χαλάρωση. Αυτά τα χρώματα συνδυάζονται με τα πάντα και μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση.

χρώματα

Το πράσινο των δέντρων μας αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης.

TINTED NEUTRALS Εδώ έχουμε όλες τις «φιλόξενες» αποχρώσεις που προτιμούν πολύ για τους τοίχους των σπιτιών τους. Το καφέ-μπεζ του χταποδιού, το μωβ και το πράσινο στην πιο «dirty» εκδοχή τους είναι μερικά από τα χρώματα που θα βρείτε εδώ.

χρώματα

Και ποιος δεν έχει έστω και λίγο καφέ σε κάποιον τοίχο του σπιτιού του...

GRAYS Αυτές οι «μουντές» αλλά τόσο στιλάτες αποχρώσεις κερδίζουν όλο και περισσότερους οπαδούς. Οι αποχρώσεις του γκρι που συναντάμε στο ούζο, στον συννεφιασμένο ουρανό και στα πολύ παλιά πέτρινα σπίτια της ελληνικής επαρχίας, είναι οι λογοι που σας κάνουν να νιώθετε πως αυτά τα χρώματα πρέπει να μουν στο σπίτι σας.

χρώματα

Το γκρι που συναντάμε στα παλιά σπίτια της επαρχίας ή το γκρι του ούζου αποτελούν ιδανικές αποχρώσεις για κάθε σπιτικό.

Αναζητήστε την απόχρωση που επιλέξατε και ζητήστε να δείτε τη βεντάλια KRAFT Inspired Collection στο κοντινότερο χρωματοπωλείο. Εάν έχετε απόκλιση στην απόδοση της απόχρωσης που επιλέξατε, αυτό οφείλεται στην οθόνη της συσκευής σας ( υπολογιστής, tablets, κινητές συσκευές) αλλά και στις τεχνικές εκτύπωσης, τη γυαλάδα του χρώματος, το φωτισμό ή τη φύση της βαφόμενης επιφάνειας. Συνιστούμε δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχετε την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σας χώρο. 

Οι αποχρώσεις που έχουν το σύμβολο F είναι ειδικά επιλεγμένες για εξωτερικές επιφάνειες με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα 5 Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνετε Όταν Βάφετε τους Τοίχους

.

Αυτά είναι τα λάθη που κάνουν πολλοί όταν βάφουν το σπίτι τους.

Αυτές Είναι οι Καλοκαιρινές Τάσεις στα Χρώματα του Τοίχου

.

Δείτε ποιες είναι οι καλοκαιρινές τάσεις και αλλάξτε χρώμα στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στο Βάψιμο του Μπάνιου! Δείτε τα αγαπημένα μας

.

Νέα μόδα στο βάψιμο του μπάνιου; Μήπως πρέπει να μάθετε ποια είναι;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Σπύρος Σούλης σας Δείχνει πώς να Διαλέξετε τις Καλύτερες Αποχρώσεις για το Σπίτι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

κάγκελα
Ανανεώστε με μια Κίνηση τα Σκουριασμένα σας Κάγκελα