Φενγκ Σούι: Βάλτε τα Χρώματα της Αισιοδοξίας στο Σπίτι σας και Ανεβάστε τη Διάθεσή σας!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, COLOR GUIDE

Φενγκ Σούι: Βάλτε τα Χρώματα της Αισιοδοξίας στο Σπίτι σας και Ανεβάστε τη Διάθεσή σας!

Υπάρχουν κάποια χρώματα που σύμφωνα με το φενγκ σούι μπορούν να φέρουν ευτυχία και αισιοδοξία στη ζωή σας. Αναρωτιέστε ποια είναι αυτά; Δείτε παρακάτω τα 11 χρώματα της αισιοδοξίας που θα γεμίσουν τη ζωή σας με ευτυχία και όμορφες-ήρεμες μέρες.

Κίτρινο Οι Κινέζοι ισχυρίζονται πως το κίτρινο χρώμα «ανυψώνει» το σπίτι μας όπως ανυψώνεται ο Ήλιος κάθε πρωί με την ανατολή του. Δοκιμάστε απλά να προσθέσετε κάποιες έντονες κίτρινες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας και θα εκπλαγείτε από την αλλαγή στην ψυχολογία σας. Μπορεί στην αρχή να παρατηρήσετε μια αλλαγή στον τρόπο που βλέπετε τη ζωή και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινότητά σας. Δεν θα καταλάβετε αμέσως από τι προέρχεται αλλά οι Κινέζοι ξέρουν καλά πως το φενγκ σούι κάνει θαύματα για τη διάθεσή σας. Τόσους αιώνες εμπειρίας έχουν, κάτι θα ξέρουν!

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που θα βελτιώσει δραματικά την ψυχολογία σας.

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που θα βελτιώσει δραστικά την ψυχολογία σας.

Κόκκινο Το περιμένατε πως το κόκκινο είναι ένα από τα βασικά χρώματα στη λίστα του φενγκ σούι με τα χρώματα της ευτυχίας; Κι όμως! Το κόκκινο θεωρείται το πιο τυχερό και αισιόδοξο χρώμα του φενγκ σούι. Επίσης θεωρείται το χρώμα που παρηγορεί περισσότερο τους ανθρώπους και τους γεμίζει με ελπίδα αλλά και το χρώμα του πάθους. Είναι δυνατόν ύστερα από όλα αυτά να μην το θέλουμε μέσα στο σπίτι μας; Ποιος δε θα ήθελε να νιώσει το πάθος να ξυπνάει από μέσα του σε κάθε τομέα της ζωής του;

Το κόκκινο (και οι αποχρώσεις του) είναι ένα χρώμα που φέρνει το πάθος πίσω στη ζωή μας.

Το κόκκινο και οι αποχρώσεις του είναι ένα χρώμα που φέρνει το πάθος πίσω στη ζωή μας.

Πράσινο Πρόκειται για το χρώμα της αναγέννησης, της φρέσκιας ενέργειας και της απόλυτης ανανέωσης. Ό,τι πρέπει δηλαδή για να βάλουμε αυτό το χρώμα αυτό το καλοκαίρι στο σπίτι μας. Να θυμάστε πως ό,τι και να συμβαίνει γύρω μας, το σπίτι πρέπει πάντα να είναι ο παράδεισός μας. Θα πρέπει να είναι εκείνο το μέρος που θα μας κάνει να ηρεμήσουμε, να γεμίσουμε με αισιοδοξία και να ξαναγεννηθούμε ύστερα από κάθε κακοτοπιά της καθημερινότητας.

Πράσινο: Ένα από τα πιο αισιόδοξα χρώματα που υπάρχουν. Βάλτε το στο σπίτι σας και νιώστε τις ευεργετικές του ικανότητες

Πράσινο: Ένα από τα πιο αισιόδοξα χρώματα που υπάρχουν. Βάλτε το στο σπίτι σας και νιώστε τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Λευκό Σύμφωνα με την Κινέζικη φιλοσοφία το λευκό είναι το χρώμα των καινούριων ξεκινημάτων στη ζωή μας. Είναι επίσης το χρώμα που ηρεμεί, αναζωογονεί και μας γεμίζει με ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ενισχύστε το με μερικές πινελιές από κίτρινο ή κόκκινο και δημιουργήστε το πιο αισιόδοξο δωμάτιο.

Θέλετε νέα ξεκινήματα και να κλείσετε τις παλιές κακές φάσεις της ζωής σας; Βάλτε λευκό στο σπίτι σας.

Θέλετε νέα ξεκινήματα και να κλείσετε τις παλιές κακές φάσεις της ζωής σας; Βάλτε λευκό στο σπίτι σας.

Μπλε με λευκό Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως το μπλε χρώμα είναι ένα από τα αγαπημένα του φενγκ σούι. Συμβολίζει το νερό, τον ουρανό και γενικά στέλνει μόνο θετικά μηνύματα στον εγκέφαλό μας. Ο συνδυασμός όμως με λευκό χρώμα στη διακόσμηση δημιουργεί μια απίστευτα αισιόδοξη ενέργεια. Συνδυάστε αυτές τις δύο αποχρώσεις και δείτε την ψυχολογία σας να αρχίσει να πλημμυρίζει με θετικά συναισθήματα και ελπίδα.

Το μπλε με το λευκό είναι ένας από τους πιο δυνατούς συνδυασμούς αισιοδοξίας.

Το μπλε με το λευκό είναι ένας από τους πιο δυνατούς συνδυασμούς αισιοδοξίας.

Διαβάστε επίσης:

Μοβ Οι ειδικοί του φενγκ σούι συστήνουν το μοβ χρώμα για ένα ήρεμο και αισιόδοξο σπίτι αρκεί να μην το βάλετε σε τοίχο ή σε μεγάλες επιφάνειες αλλά σε λεπτομέρειες. Το μοβ είναι επίσης ένα κατάλληλο χρώμα για θεραπευτικούς χώρους αλλά και για δωμάτια διαλογισμού. Φτιάξτε μια μικρή γωνιά κάπου στο σπίτι σας και προσθέστε εκεί μοβ μαξιλάρια, κεριά και αντικείμενα ώστε να κάθεστε, να διαλογίζεστε και να ηρεμείτε.

Το μοβ είναι το κατάλληλο χρώμα για χαλαρωτικές γωνιές μέσα στο σπίτι. Δεν είναι τυχαίο που είναι το χρώμα που χρησιμοποιείται όσο κανένα άλλο στα κέντρα διαλογισμού.

Το μοβ είναι το κατάλληλο χρώμα για χαλαρωτικές γωνιές μέσα στο σπίτι. Δεν είναι τυχαίο που είναι το χρώμα που χρησιμοποιείται όσο κανένα άλλο στα κέντρα διαλογισμού.

Καφέ Είναι ίσως ένα από τα χρώματα που δεν περιμέναμε να δούμε στη λίστα με τα πιο αισιόδοξα χρώματα. Το καφέ έχει συνδεθεί εγκεφαλικά με πράγματα που λατρεύει ο περισσότερος κόσμος όπως είναι το η σοκολάτα, ο καφές και το ξύλο. Βάλτε το σε ό,τι ποσότητα θέλετε και όπου θέλετε.

Το καφέ είναι ένα χρώμα που θα μπορούσε να μπει ακόμα και σε παιδικό δωμάτιο.

Το καφέ είναι ένα χρώμα που θα μπορούσε να μπει ακόμα και σε παιδικό δωμάτιο.

Το γκρι, το ροζ και το μαύρο είναι ακόμα 3 αποχρώσεις που ολοκληρώνουν τη λίστα με τα πιο αισιόδοξα χρώματα. Το γκρι είναι καλό να χρησιμοποιείται ακόμα και σε μεγαλύτερες επιφάνειες αλλά σε συνδυασμό με πιο έντονες αποχρώσεις. Το ροζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε χώρο και σε κάθε γωνιά και γεμίζει με αισιοδοξία και αγάπη τον χώρο. Τέλος, το μαύρο είναι το χρώμα της δυνατής ενέργειας και της δύναμης. Καλό θα ήταν να αποφεύγεται σε παιδικά δωμάτια και να μην χρησιμοποιείται σε μεγάλες επιφάνειες. Λίγες λεπτομέρειες αρκούν.

Διαβάστε εκατοντάδες άρθρα που θα σας λύσουν κάθε απορία για το χρώμα πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπνοδωμάτιο: 8 Υπέροχες Ιδέες για να το Βάψετε

.

Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μας συνδυασμοί για να βάλετε χρώμα στο υπνοδωμάτιό σας.

Πώς να Επιλέξετε την Ιδανική Απόχρωση στο Λευκό για τον Δικό σας Χώρο

.

Oι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι το λευκό βγαίνει σε πολλούς τόνους που δίνουν τελείως άλλο αποτέλεσμα. Εσείς κάντε τη σωστή επιλογή στον δικό σας χώρο.

Τα Χρώματα που Φτιάχνουν την Ψυχολογία σας

.

Τα χρώματα μπορoύν να σας φτιάξουν ή να σας χαλάσουν τη διάθεση. Δεν είναι κρίμα κάτι τόσο όμορφο να μην ξέρετε να το χειριστείτε προς όφελός της… ψυχολογίας σας;

Τα Καλύτερα Χρώματα για να Συνδυάσετε με το Λευκό στη Διακόσμηση

.

Μάθετε ποια είναι τα καλύτερα χρώματα για να τα συνδυάσετε με το λευκό στη διακόσμηση.

Ιδέες για διακόσμηση στο... κόκκινο

.

Αν θέλετε να δώσετε ένταση και πάθος στον χώρο σας η απλά να τονίσετε μία περιοχή του σπιτιού σας, τότε το κόκκινο είναι το ιδανικό χρώμα. Ακολουθήστε τα μυστικά των διακοσμητών και κάντε την διακόσμηση με κόκκινο... εύκολη υπόθεση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 Μικρές Χρωματικές Επεμβάσεις για Μεγάλα Αποτελέσματα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 Φρέσκες Ιδέες να Διακοσμήσετε με το Πιο Καλοκαιρινό Χρώμα!