Αυτά τα Πανέξυπνα Ρούχα Έχουν Σχεδιαστεί για να Μεγαλώνουν Μαζί με το Παιδί σας

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Αυτά τα Πανέξυπνα Ρούχα Έχουν Σχεδιαστεί για να Μεγαλώνουν Μαζί με το Παιδί σας

Αν είστε γονείς ή αν έχετε κάποιο ανηψάκι, θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει πως ο ρουχισμός των μωρών δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το πρόβλημα με τα ρούχα των μωρών και των μικρών παιδιών είναι γνωστό: το κόστος αυξάνεται όσο το παιδί μεγαλώνει και τα παλιά ρούχα αχρηστεύονται.

Το Ελληνικό Ξακουστό Gadget που δεν Υπάρχει πια: Τι Ήταν η Κλανιόλα

Ένα παιδί θα αλλάξει, κατά μέσο όρο, 7 νούμερα μέσα σε διάστημα 2 ετών. Αυτό, εκτός από το ότι αυξάνει το κόστος, το γεγονός πως πετιούνται παλιά ρούχα κάθε λίγους μήνες επιβαρύνει και το περιβάλλον. Γι αυτό και ένας σχεδιαστής με βάση το Λονδίνο και με πτυχίο στην αεροναυπηγική αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα.

ρούχα

Ένα παιδί θα αλλάξει, κατά μέσο όρο, 7 νούμερα μέσα σε διάστημα 2 ετών.

O Ryan Yasin αποφάσισε να δημιουργήσει το Petit Pli – ένα ειδικό παιδικό ρούχο, φτιαγμένο να αυξάνεται 6 φορές σε σχέση με το αρχικό του μέγεθος, ώστε να ταιριάζει στα μωρά καθώς μεγαλώνουν. Το Petit Pli καλύπτει ηλικίες από 6 μηνών έως 3 ετών. Η ιδέα ήταν τόσο καλή που τελικά ο σχεδιαστής ανακηρύχτηκε εθνικός νικητής του UK James Dyson Award – ενός ιδιαίτερα ευυπόληπτου διαγωνισμού design.

Αυτές οι Φωτογραφίες Δείχνουν τα Ψέματα του Instagram!

Η τεχνολογία δουλεύει ως εξής: το ρούχο έχει μόνιμες πιέτες οι οποίες μπορούν να «τεντωθούν» προς διαφορετικές κατευθύνσεις, ακριβώς όπως ανοίγει ένα λάστιχο. Σε αντίθεση, όμως, με το λάστιχο, κανένα μέρος του ρούχου δεν λεπταίνει όταν τεντώνεται, δημιουργώντας έτσι ένα σταθερό πάχος σε όλο το ρούχο, ακόμα και όταν αυτό αλλάζει μέγεθος. Το συγκεκριμένο ύφασμα, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, αδιάβροχο και ανακυκλώσιμο.

ρούχα

Το συγκεκριμένο ύφασμα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, αδιάβροχο και ανακυκλώσιμο.

9 Απίστευτα Πράγματα που δεν Γνωρίζετε για τη Nutella και θα σας Εντυπωσιάσουν!

Ο Ryan Yasin πήρε το βραβείο των 2.500 δολαρίων και με αυτά τα χρήματα σχεδιάζει να πάει την παραγωγή των συγκεκριμένων ρούχων ακόμα παραπέρα. Μπορεί ο σχεδιαστής να είναι στο στάδιο όπου προσπαθεί να συγκεντρώσει επιπρόσθετο κεφάλαιο από επενδυτές, αλλά διαπραγματεύεται με μια μεγάλη εμπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου και δεν είναι απίθανο να δούμε σύντομα το προϊόν στα ράφια. Όπως ο ίδιος δήλωσε, ο στόχος του είναι να δει τα μωρά να φοράνε τα ρούχα του μέσα σε μερικούς μήνες!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Πράγματα που Πρέπει να Αποχαιρετήσετε αν Υπάρχουν στην Ντουλάπα σας

.

Εξαφαλίστε αποθηκευτικό χώρο στην ντουλάπα σας απομακρύνοντας αυτά τα 10 πράγματα.

12 Οικονομικές και Έξυπνες Ιδέες για το Απόλυτο Παιδικό Πάρτι Γενεθλίων

.

12 υπέροχες ιδέες για να οργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι γενεθλίων.

5 Λάθη που Όλοι Κάνουμε Όταν Πλένουμε τα Ρούχα στο Χέρι

.

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε την επόμενη που φορά που θα βάλετε ευαίσθητα ρούχα για πλύσιμο στο χέρι έτσι ώστε να έχετε άψογα αποτελέσματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Alumni Awards 2018: Ο Σπύρος Σούλης Είναι για 2η Χρονιά Πρεσβευτής των Βραβείων Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Απίστευτο Ράντσο του Tom Cruise στο Κολοράντο!